Свет

Могуће је да до 90 % КОВИД позитивних Американаца није било чак ни заразно – каже шокантан NYT (The New York Times) извештај

Шокантан NYT извештај објављен у суботу открио је да нови корона вирус није ни близу тако заразан како су стручњаци с почетка навели Американце да поверују.

EPA

Док америчко КОВИД 19 тестирање може да дијагностификује да ли се појединац заразио од корона вируса, ти тестови немају начина да просто рашчлане на делове колико је сваки појединац оболео.

Као резултат тога, појединци готово без икаквих симптома и са мало шансе да рашире болест су имали позитиван тест.
Што се тиче само питања колико позитивних случајева је представљало малу или никакву претњу, тај чланак у Times часопису је дошао до прилично шокатног открића.
‘Чак до 90 процената људи који су тестирани позитивни једва да су преносили икакав вирус, а то је открио поновни увид у проблематику од стране Times-a.

Извештај је закључио толико након анализе три сета података са тестирања који су прикупљени од стране званичника из Масачусетса, Њујорка и Неваде.
‘Користили смо један тип података за све, а то је само плус или минус – то је све’ , казао је др Michael Mina, епидемиолог са Harvard T.H. Chan School of Public Health (Факултета за јавно здравље).
‘Ми то користимо за клиничку дијагностику, за јавно здравље, за социјално одлучивање’.
‘Заиста је неодговорно, мисли, да се пренебрегне признање да је то само квантитативно питање‘ додала је Мина.

Према Johns Hopkins, од понедељка, САД је имала 6 023 368 потврђених случајева КОВИД 19.
Огромној већини ових људи иза ових потврђених случајева је речено да морају да се изолују на две недеље било да показују симптоме или не.

Они нису могли да иду на посао, нису могли да виде своје вољене особе и нису имали слободу две недеље.
За оне људе који живе од плате до плате сваког првог у месецу, за које се Демократска Партија претвара да ‘брине бригу’ толико много, две недеље изолације је засигурно било ужасан ударац по њихов кућни буџет.
Уколико се резултати овог извештаја The New York Times покажу веродостојним, то значи да до 90 % ових случајева – отприлике 5,421,031 америчких грађана – није морало да се самоизолује.

Уместо тога, нама је речено да слепо слушамо извесне стручњаке са екстремно уским доменима своје медицинске експертизе.
Ове нове Информације су објављене само неколико дана пре него што су Центри за контролу болести и превенцију објавили свој сопствени извештај који показује да 94 % случајева оних који су умрли од КОВИД 19 имају постојеће коморбидитете, што значи да су само 6 % КОВИД смртних случајева били директни резултат само КОВИД 19.

Поглед у ретроспективу догађаја је увек исправно гледање на ствари. У то време када се вирус прво ширио, било је нужно да се заштити популација док све чињенице не буду на располагању.Чак и сада, и даље је од виталног значаја да наставимо да чувамо старије суграђане и здравствено осетљиве далеко од опасности од ових болести.

Узевши све то у обзир, закључавања и прекид привреде никада није требало да потраје тако дуго.

Време је да отворимо државу.

Аутор: Michael Austin – објављено 31. avgust 2020.

превод са енглеског anglo.world.translations@gmail.com

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!