Свет

Амерички сенатор Ранд Паул позива све да се “одупру“ тиранији: “НЕ МОГУ НАС СВЕ УХАПСИТИ”

Амерички сенатор др. Ранд Паул

Не могу нас све ухапсити. Не могу вам сву децу држати кући. Не могу држати сваку зграду владе затвореном, иако имам дугачак попис оних који би требали( бити затворени).

Не морамо прихватити њихове наредбе, карантине и штетну политику ситних тирана и безобзирних бирократа. Можемо једноставно рећи не, не опет.

Председавајућа Ненси Пелоси; нећете ухапсити нити спречити мене или било кога у мом кабинету да ради наш посао.Сви смо или имали КОВИД, примили вакцину или смо били понуђени са њом. Ми ћемо сами бирати за своје здравље. Нећемо вам показати пасош, нећемо носити маску, нећемо бити присиљени на насумично проверавање и тестирање како бисте могли наставити са контролом над Капитолом.

Председниче Бајдене; нећемо прихватити наређене обавезе ваших агенција нити ваше пријављене кораке ка карантинима. Нико не би требао да следи мандате ЦДЦ-ове маске против науке. А ако желите поново да затворити федералне агенције, од којих се неке чак ни не враћају у потпуности, зауставит ћу сваки закон који долази кроз Сенат са амандманом о смањењу финансирања ако не дођу на посао.

Доста.

Локалне бирократе и синдикални шефови; нећемо вам допустити да ове године поново нанесете штету нашој деци. Деца нису изложена већем ризику од ЦОВИД-а него сезонски грип. Свака одрасла особа која ради у школама је или примила вакцину или је имала прилику за то. Нема разлога за обавезне маске, школе са скраћеним радним временом или било какве мере затварања.

Деца заостају у школи и физички и психички су оштећена тактикама које сте користили да их задржите ван учионица прошле године.

Нећемо то поново дозволити.

Ако школски систем покуша да спречи децу да похађају редовну школу, лично ћу држати сваки рачун са два амандмана. Један да их обустави, а други да родитељима омогући избор где ће новац ићи за образовање њиховог детета.

Звучим ли вам досадно? То је зато што јесам.

Нисам школован за политичара. Медицином се бавим 33 године. Завршио сам медицинску школу Дуке, радио у хитним службама, студирао имунологију и вирусологију и на крају одлучио да постанем хирург.

Говорим свима већ годину дана да др. Ентони Фаучи и други званичници јавног здравства НЕ следе науку, а ја сам се то увек изнова доказивао.

Али нисам једини коме је доста.

Ових дана не могу ићи нигде, са посла, на догађаје, на аеродроме и возити сем Убером, у ресторане и продавнице, а да ми људи не приђу да се захвале што сам се заузео за њих.

За залагање за стварну науку. За залагање за слободу. За супротстављање обавезама, карантинима и бирократском хватању моћи.

Мислим да се плима променила и да је све више људи спремно устати. Видим приче из целе земље о родитељима који се супротстављају синдикатима учитеља и школским одборима.

Видим чланове Конгреса који одбијају поступити у складу са Petty Tyrant Pelosi) Пелосијевом.

Ми смо у тренутку истине и на раскршћу. Хоћемо ли дозволити тим људима да користе страх и пропаганду да нанесу додатну штету нашем друштву, економији и деци?

Или ћемо стајати заједно и рећи, апсолутно не.

Не овог пута.

Бирам слободу.

Аутор: Елена Чакар

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!