Мишљења

Устани када изговараш Русија, јер она ослобађа свет од нациста и глобалиста

„Путин ће јурнути, онако како то нико неће очекивати – попут вулканске лаве, и спустиће ће са ‘капија’ Свете Русије, носећи икону нашега Бога, икону наше Пресвете Богородице, икону Часнога Крста, и тријумфално ће растурити ту државу коју називају Турском!“ – св. Сава Нови Освећени

Устани када изговараш Русија, јер она даје наду целом свету

Русија, јака и стабилна, постала је противтежа палом Западу, и као таква нада за цео свет. Последњи догађаји су само потврдили да када је одлучна, може и сме да се супростави сатанистичком злу које предводи САД, које милом или силом претварају планету у царство у којем глобалистичка елита господари над милијардама робова (гоја).

Очигледно је дошло време моћне Русије, када она на међународној позорници наступа чврсто, одлучно и немилосрдно према онима који хоће да је униште, а што се показало више пута у историји. Руски медвед је поново угрожен, овог пута од стране Западних лешинара, и његов одговор ће бит страшан за њих. Очигледно су, кратке памети САД и његове марионете из ЕУ, залепљени мржњом, заборавили како су прошли они који су нападали Русију. После почетног успеха, требало је времена да се медвед пробуди, нападачи би бежали, молећи за милост. Време сна Руског медведа је прошло, и он је кренуо да ослобађа свој простор који му припада и да се обрачуна са онима који су га угрозили. После дешавања у Украјини, где су на власт дошли нацисти, Русија је постала свесна да је прошло време лажног пријатељства са САД и њеним Западним сателитима и да је отпочео отворени рат. Схватила је Русија да се успешна одбрана не може заснивати на пасивном гледању шта раде НАТО нацисти, већ да им се мора супроставити.

Историјским потписом председника Русије Владимира Путина, којим се признају самопроглашене Луганска и Доњецка Народна Република, отпочело је ослобађање света од погубне доминације Запада и отворени рат Русије против твораца Новог светског поретка. Рат између Русије и Западних глобалиста никада није ни престајао, само је имао различите моделе осмишљавања и форме спровођења. Данас је он досегао димензију сукоба два погледа на свет, сукоба хришћанске цивилазације против сатанистичке (антицивилазације). Због свог односа према моралним и људским вредностима, на првом месту вери, породици, отаџбини, и њеног поштовања других, Русија привлачи друге народе и има њихово поштовање. Супротно томе, Западни глобалисти који презиру слободан свет, својим погубним антивредностима и наметањем сатанизма присиљавају народе другачијег културолошког утемељења да им се потчине и код њих изазивају само страх. Русија гради свет мира, равноправних и слободних држава, а Западни глобалисти стварају свет колонија којима ће они управљати.

Популарност Русије у Србији, и поред невиђене пропаганде и притисака све је већа, јер се не може из свести србског народа избрисати нераскидива веза између наших народа, Православна вера и крв словенска.  Посебно је до изражаја та повезаност дошла у протеклих 30 година. У последњој деценији 20 века Русија је била скоро на коленима, а Србија пред уништењем. Онда је Русија поново васкрсла, постала је јака и стабилна и као таква чува слободу Србије, градећи равнотежу утицају Запада. Данас би Србија без Русије била раскомадана и потпуно окупирана, чиме би се испунио давно зацртани план Западне хегемоније, да Србија нестане са политичке карте Европе.

Русију нам је увек помагала када је могла, а никада нам није зло учинила. Зато смо дужни да подржимо Русију у рату који води, не својом вољом него зато што је приморана да брани себе и свој народ од Украјинских нациста као ударне песнице НАТО пакта.

Уместо јединствене подршке Русима, наша јавност је, као и увек, дубоко подељена. Очекивано је понашање Западних плаћеника и идолопоклоника који се утркују у осуђивању Русије, ширењу русофобије и лажи. Међутим, као никада до сада међу Србима се појавио пацифизам, односно став да треба да будемо неутрални, с образложењем да је актуелни сукоб братоубилачки рат. То је ништа друго него лаж, која је погубнија него све лажи што шире евроунијате. Русија је ушла у рат да би, пре свега, заштитила свој народ и њен циљ је уништење нацистичке хунте која влада Украјином и својим одлукама угрожава и саму Русију. Сви они који служе нацистичкој хунти и супроставе се ослободилачкој војсци Русије, сигурно се не могу назвати браћом. Они који су приморани да обуку униформу војске Украјине имају прилику да се предају и стану на страну Русије. Они који су, из незнања или тренутне заслепљености, за неутралност Србије поводом рата у Украјини, треба да се подсете шта о томе каже Свети Николај Жички.[1]

Шизофрени положај Србије, који се данас очитује у поступцима евроунијатске колонијалне управе, која изиграва лажну неутралност или како народ каже, седи на две столице, просто није могућ. Уствари,  евроунијати који по инструкцијама Запада управљају Србијом од 2000.године, само мењајући имена, од почетка су изабрали страну и народ приморавају да прихвати Запад за господара, који је дивљи и нехуман, обузет мржњом, лажима и насиљем, где се губе све вредности. Тим поступком, ми се удаљавамо и од Господа и од сестре Русије, а срљамо у тоталну пропаст и нестајање.

Оно што охрабрује, јесте чињеница да евроунијати и поред свих притисака и медијске пропаганде, што и сами признају, нису успели да прекину нераскидиву везу Србског и Руског народа. И, данас је већина Срба окренута Русији, али то није довољно, јер Западна “демонкратија“ не обраћа пажњу на глас народа. Зато, да би нас Русија ослободила од Западне окупације, Србија треба да устане, одбаци лажи Запада и супростави се издаји и капитулацији. Русија може и хоће да нам помогне, али под условом да ми хоћемо да прихватимо пружену руку. Срби, станимо на страну правде и истине, на страну народа за којим смо везани вером и крвљу, на страну земље која штити вредности које нас чине људима, на страну Руског народа и Русије, окренимо се истоку одакле нам и Спаситељ долази. Поступајмо по речима Св.Петра Цетињског: “Молимо се Богу и држимо се Русије“[2].

Овом приликом, у име наше и свих србских искрених родољуба, исказујемо огромну захвалност за све оно што данас чини Русија за своју сестру Србију, док евроунијатска колонијална управа ради супротно интересима овог народа и земље. Такође, исказујемо и захвалност и подршку за борбу коју води Русија против нацистичке хунте у Украјини, а иза које се крије САД и НАТО и њихова тежња да владају целим светом.

Од сада када се изговара име највеће земље на свету Русије треба да се стоји, јер је Господ дао Русији да заштити живот и слободу на планети Земљи. Да ли ће Русија у томе успети, зависи пре свега од нас Православних хришћана широм света. Ако се будемо предали Господу и молили за Русију, дочекаћемо да се у Цариграду у храму Свете Софије поново служи литургија. У супротном, следи нуклеарни рат, долазак антихриста и крај овог палог света. Молимо се Богу да Русија поново буде оно што је била на почетку 20 века, велика Православна империја, преко које ће Господ заштити овај свет од сила зла, и да ми будемо уз њу.

Уредништво Борба за истину


[1] О неутралности

[2] На самртној постељи Св.митрополит Петар Цетињски је рекао свом наследнику Петру Петровићу Његошу, речи које су аманет за свеколико Србство: “Моли се Богу и држи се Русије“

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!