Свет

Иза сигурних кућа, СОС телефона и психолошке подршке је глобалистичка паукова мрежа

Јуче смо укратко анализирали наводни спонтани протест у Градачцу, након што је злочинац Нермин Сулејмановић убио троје недужних људи. Посумњали смо на манипулацију, а данас доносимо наставак анализе која потврђује да се иза наводних спонтаних протеста крије глобалистичка мрежа.

Дан-два након страшног злочина у Градачцу, за који су својим деловањем и пасивношћу одговорни медији, политика и правосуђе, у медијски простор испливали су разни активисти плаћени од страних обавештајних служби, опскурних фондација и страних држава.

Различита удружења и фондације, данас широм света, служе за изазивање раздора у друштву. Мушкарци против жена, верници против атеиста, левица против деснице, хетеросексуалци против хомосексуалаца, а једно од најјачих оружја је такозвана инклузивност која раздире друштво.

Уз помоћ страног новца, ове организације покушавају да замене вековне законе и обичаје деструктивном идеологијом која на крају води у рат и жртве.

Закони у једној земљи морају бити усвојени и усклађени са жељама и потребама грађана који у њој живе. Без номотехнике нема квалитетних закона и правде у друштву.

Никакве фондације и удружења не могу да намећу законе и правила. Посебно они који своје идеје црпе са декадентног Запада, где сличне злочине виђамо сваки дан, а не једном годишње или деценију.

Зло којем смо сведоци на нашим просторима раније није постојало, јер је било здравије и ослањало се на породицу и традицију. Проверавајући домаће законе од Другог светског рата, јасно је да су они боље заштитили жене него што су заштићени на Западу.

Хоћете доказ? Ево неколико од њих:

 1. Жене у нашим крајевима добиле су право гласа 1947. године, много пре Белгије, Шпаније, Јапана, Израела, Грчке, Монака, Швајцарске, Португала, Лихтенштајна.
 2. Да ли знате да су тек 1990. године у једном швајцарском кантону жене добиле право гласа?
 3. Да ли знате да су жене у Босни и Херцеговини годинама више стекле високо образовање од мушкараца?

А сада ће ти страни глобалистички манипулатори преко домаћих плаћеника објаснити како смо најгори и како неки изгубљени у свету активисти треба да одређују наше понашање и уређују наше државе.

Један класичан пример 

Након злочина, говорила је представница Фондације локалне демократије Наташа Мујкановић, координаторка Сигурне куће у Сарајеву, коју води Фондација локалне демократије, која је истакла важност развијања свести о поступцима и заштити жртава породичног насиља, посебно у мањим срединама.

Од 2000. године Фондација води Сигурну кућу у Кантону Сарајево, где је финансирање делимично решено уз помоћ кантоналних власти, иако су потребна додатна средства за пружање помоћи жртвама након изласка из Сигурне куће, објашњава Наташа Мујкановић.

Шта је Фондација за локалну демократију

Фондација локалне демократије је локална невладина организација која је основана 1996. године и има дугогодишње искуство као носилац и креатор друштвених промена које наводно воде праведнијем и одговорнијем друштву.

Правни је наследница Амбасаде локалне демократије Барселона – Сарајево. Фонд локалне демократије води: Сигурну кућу, СОС телефон и Центар за жене.

Хајде да копамо мало дубље у финансије ове фондације 

Почнимо од њихове странице на којој су наведени главни финансијери: https://fld.ba/bs/donatori

 • AMICA e.V. Freiburg
 • Avon Fondacija
 • USAID
 • Trag Fondacija
 • Kraljevina Nizozemska
 • UNHCR – The UN Refugee Agency
 • Delegacija Europske Unije u Bosni i Hercegovini
 • Federalno Ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke
 • OAK fondacija
 • UN Women

Узмимо за пример фондацију ОАК, која индиректно финансира Фонд за локалну демократију, па да видимо одакле новац. Листа је фасцинантна и бескрајна, а идеје које шире ови финансијери (European Climate Foundation, Rockefeller Philanthrophy Advisors, Oil Change International, Energy Fondation…) су глобално загревање, родна идеологија и енергија, управо оно што је део Агенде 2030.

Приметили смо још нешто. Глобалистичке мреже објављују и шире своје идеје на територијама Босне и Херцеговине, Украјине, Либије, Либана, Сирије и Ирана, као и у другим земљама, нема проблема, већ само у онима које у датом тренутку коче глобалистички план. Па неко је давно рекао „У БиХ ни криза не иде“, што је у овом случају наша срећа.

Глобалистичка паукова мрежа је толико јака и распрострањена да ствара страх, али ипак треба бити мудар. Свако царство је пало на крају терминалног декадентног периода, па ће и ово.

А ви, наше комшије и пријатељи, будите опрезни када видите нове „спонтане“ протесте. Прво проверите ко их организује и зашто, па тек онда доносите одлуке. Видећете да је ваш јучерашњи непријатељ заправо ваш пријатељ који пати од истих проблема. Није битно да ли је неко Хрват, Србин или Бошњак, хетеросексуалац ​​или хомосексуалац, верник или атеиста… Битно је само ко је део глобалистичке мреже која жели да нас пороби. Домаће глобалистичке слуге биће прве жртве сукоба, како нам историја показује. Господар ће их жртвовати јер му такви улизици и паразити више нису потребни.

Прилагодили србском језику уредништво Борба за истину

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!