Црква

Светогорски монаси-пустињаци упозоравају: Не гледати пренос јеврејске пасхе у Јерусалиму – то је жртва за сатану

Јерусалим – Храмовна гора

После осам година припрема јеврејски Синедрион ће изврши обред жртвовања Пасхе на привременом олтару. То је последњи пут било пре 2000. године у Соломоновом храму, који је био централно религијско место Јевреја, а који је разрушен од стране Римљана. Након тога су Римљани раселили Јеврејски народ, чиме је престало и храмовно богослужење по обичајима Старог завета.

Припреме за привремени олтар

Јевреји се спремају већ 2000. година да дочекају свог мешијаха-месију, а многи познатији рабини из Јерусалима и Америке у својим изјавама најављују долазак месије (антихриста) у Јерусалем до 9. априла 2020. године. Након тога, за сада постоје тајни планови (све је спремно), да се подигне на Храмовној гори храм у којем ће се зацарити јеврејски месија, односно антихрист. На Храмовној гори се налазе Купола на стени и Џамија Ал Акса, подигнуте после протеривања Јевреја из Јерусалима. Остало је само да нађу повод да сруше ове две џамије!

Због тога не треба да чуди понашање екумениста (нових Јуда) у Православној Цркви, који под окриљем наводне пандемије, затварају храмове, забрањују народу да долази на службе и забрањују богослужења. Њихово екуменистичко безакоње достиже врхунац, јер се као и јевреји спремају да дочекају творца безакоња, антихриста.

Светогорски монаси-пустињаци поручују Православним верницима: Да се не би саблазнили и несвесно учествовали сами у том чину жртви сатани, да 9. априла не гледају пренос жртвоприношења на Храмовној гори!

Уредништво “Борба за истину“

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!