Мишљења

Капетан Драган се укључио у Јутарњи програм, па упутио апел Србима од којег се диже коса на глави!

Капетан Драган, који је недавно изашао из хрватског затвора, огласио се данас по први пут у Јутарњем програму.

У екскузивној исповести капетан Драган је одговарао на питања водитељке Јоване Јеремић:

-Затвор и све што сам прошао сам доживео као још један задатак. Када сам дошао тамо видео сам да је то тако, и извукао сам најбоље што сам могао. Нисам имао времена да размишљам – рекао је.

Како је рекао, сигуран је да је осуђен само зато што је Србин.

-Није било ни једног доказа, осим „часне хрватске речи“ лажова. То је наставак једне усташке идеологије која и данас траје. Верујем да сам морао да одем у Хрватску да бих видео шта се дешава. Нисам постао више религиозан него што сам био, али да нисам отишао и видео не бих веровао да у 21. веку имате на стотине Срба осуђених на дугогодишње робије само због неке изјаве врло сумњивих сведока без доказа – рекао је.

-Однос према мени од стране Србије нисам могао да разумем. Чуо сам Вука Јеремића који је тада био министар, да је рекао да се Србије неће мешати у случај капетана Драгана и Хрватске. За мене је то највећа издаја. Коме је ту поруку слао, кога је хтео да задовољи? Сигурно не мене, моју породицу, или Србију. За мене је то обична издаја. То траје до данашњег дана. Недавно је ухапшен човек у Шведској и испоручен Хрватској. Мој задатак је да сада помогнем ти људима, и да убедим Србију да примени реципротитет према тим зликовцима, јер заиста верују а је Србија шака јада – рекао је.

-То је народ који је измислио злочине. Нигде нећете наћи индустријски погон за убијање деце испод 14 година. Потребно им је да од Срба направе злочинце како не би били сами. Морам и вама да скренем пажњу, јер сте употребили израз „Домовински рат“. Па они су издали своју домовину Југославију. Извршили су агресију на своју домовину, и толико пута поновили да сте и ви почели да га користите – рекао је љутито капетан Драган.

Извор: alo.rs

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!