Мишљења

Зверовизија симбол европске моралне пропасти

Фото: youtube

Завршен је културно-уметнички програм за целу фамилију, нарочито оне најмлађе. Некада је Евровизија трајала једно вече, а данас су ју развукли на 7 дана. Фантастично су искористили целу недељу да, у ударном термину, промовишу хомосексуализам, трансвестите и сатанизам.

Изазвали су реакцију јавности и створили домино ефекат. Гледајући с те стране, стратегија им је савршена. Овде се показало да је телевизија данас највећа опасност. Опаснија и од разних геј парада, јер су те њихове разне параде везане неколико сати само за један град, а овако допиру до огромног броја људи.

Коначно је завршен избор за песму зверовизије, симбола европске моралне пропасти. Пред великим бројем земаља обухваћених телевизијским преносом, јавно су оживели и самог сатану кроз свој ритуал који називају музиком. Веле многи да су остали шокирани наступом Ирске, па се и ја одважих да га погледам.

И у праву су, чуди ме само како Ирци нису победили, јер ту се заиста виде аутентичне церемоније које у пракси изводе вештице широм света. Бамби, која се представља као небинарна особа, јер ко би други овде могао и учествовати, кроз песму дословно баца клетве на све оне који ју гледају. Бамби се јавно представља и као вештица док кроз целу песму плеше с демоном. А вештице итекако да постоје, па само у Србији има више регистрованих вештица него свештеника. Она песму почиње речима „Авада-Кедавра.” Не треба бити министар магије да би се знало да је Авада-Кедавра њихова најпознатија јавна клетва. Даље наставља стихом:

„Through twisted tongues a hex deployed on you.”

„A hex” је јавно бацање чини, постоји и хорор роман који се зове „Нех- Вештица из Блек Спринга.”

Сљедећу строфу почиње речју „Hoodoo.”

Худу је њихова народна религија, чији припадници себе називају „зачарани доктори.”

Даљи стих је одлучила да спева на начин:

„And to the strings I bind you’re bound.”

Она овде оне који ју гледају дословно веже за депресију, смрт, очај и зависност. Песму завршава реченицом:

„So when you sleep you’II hear the sound cuckoo.” Овде помиње сан и звук кукавице, а по њиховим веровањима птица кукавица доноси смрт, за коју је цела ова песма и везана.

„Euro-vision” или у преводу „Визија за Европу, представа је која нема никакве везе са најбољом песмом, већ је место где побеђује „најбоља” визија у њиховом креирању света. Многи ју гледају и мисле да је то само добра забава, али то је далеко од забаве. Организатори то савршено знају и нико ко није њихов играч не може да дође на зверовизију, сви морају да се обуку као за бал вампира и понашају по унапред написаном сценарију. А само они најоданији ће стићи до врха пирамиде и победити. Видим да цела Хрватска жали што они нису однели победу. Па ваљда би им требало бити драго што се овај воз настраности сљедеће године неће зауставити у Загребу. А ако већ толико желе победу, нека на годину свом представнику набаве рогове, канџе, црвени језик и нека на мантију са белом крагном обуче сукњу, и победа им је загарантована.

На фотографији лево можемо видети како је изгледао представник Ирске на Евровизији 2006. године, а како су додали гас и како то све изгледа данас, показује фотографија десно. Они се више и не крију, праве свет по својој мери и то транспарентно показују кроз овај сатанистички циркус за најмодерније генерације. Њих прате плаћенички медији са сензационалистичким насловима. Тако је недавно једна наша новина објавила наслов: „Мушкарци у тангама и штиклама пленили Евровизијском сценом”, до краја то представљајући као нешто нормално. Сад је ваљда многима јасније да Марија Шерифовић није победила на Евровизији зато што је лепо певала и имала добру песму. Победила је зато што је геј, њихов бал- њихов пир.  Све је то рађено плански да се људима полако привикну рецептори и временом навикну на овакве ликове. Након Марије је хомосексуализам уведен у школе и брзо смо добили и геј премијера, све је то прошло испод радара јер су се људи тешили тиме што имају таквог победника Евровизије, па ето могу онда и они. Њих две недавно добише своју децу, како не знам, али знам да су само наставиле радити на промоцији оног због чега су и доведене.

На крају је победила Швајцарска. Сад већ и не треба да погађате- и њихов певач Немо је небинарна особа.

Занимљиво је да се он тек у новембру прошле године идентификовао као небинарна особа, то значи да је до краја био збуњен обиљем понуђених идентитета и баш се озбиљно припремао за зверовизију. Зверовизија одавно није музичко такмичење већ оружје на умове деце и широких народних маса. Белог човека треба убедити да се још као дете не може одлучити да ли је мушко или женско, па је најбоље да буде геј, док мигранти рађају децу и освајају европске градове.

Проглашење победника зверовизије извршено је на бини у облику крста док је пратећи вокал певао о томе како се вратио директно из пакла. Немо је носио, или носила, шта год он то био, око главе венац од трња исмевајући тако Исуса Христа. Млатарајо је цело време небинарном заставом, а не заставом своје земље.

Да, и таква застава постоји, а она означава људе који нису ни мушкарац ни жена, људе који имају више родова и људе који су мешавина мушког и женског пола. Наравно да ни Швајцарска овде није победила због својих музичких способности. Швајцарска је морала победити. Евровизија је тамо почела 1956. године, а где је све почело тамо ће се и завршити. У Швајцарској је и ЦЕРН, а Немо се вртећи на оном толку показује где се налази највећа научна лабораторија на свету. Он се вртећи изговара стих:

„Somewhere between the O’s and ones

That’s where I found my kingdom come.”

„Негде између нуле и јединице тамо сам пронашао моје краљевство које долази.”

Компијутерски језик је у комбинацији између 0-1 и он овде алудира на вештачку интелигенцију која нам долази. Баш у близини тог ЦЕРНА 2016. године отворен је најдужи железнички тунел на свету и он се провлачи кроз швајцарске Алпе. Иако је већина очекивала стандардну представу поводом отварања тунела, чак и овде, презентован им је оклутни ритуал са јарчевима, хомосексуалним примесама и скрнављењем религије. Питање је само шта им је сљедеће на памети. Дно су пробили толико да им више ништа није занимљиво. За очекивати је да нас на том „такмичењу” у будућности вероватно дочека промоција педофилије и канибализма.

И на крају, ако се питате ко је на доњој левој фотографији, па то је особа која ће у јулу месецу упалити олимпијски пламен и отворити ОИ у Паризу. Од толико светских спортиста они нису могли наћи никог другог, баш зато што су овакве церемоније најплодније тло за промоцију њихове настраности. Сатанизам је данас толико транспарентан да се они више и не крију већ своје планове кроз музику и филмове спроводе јавно. Нема више тајних знакова, имена и симбола, све је на извол’те.

Исправно би било рећи да је сатанизам постао нова религија једног дела света. А највећа обмана сатане састоји се управо у томе да нас увери како он не постоји. А када човек мисли да он не постоји, онда не може ни да се бори против њега…

Аутор: Деки РС

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!