Мишљења

УМЕСТО ЧИПОВАЊА: Свет после короне у канџама 5Г и шта ће остати од људских права?

Нама нису рекли да нас захваљујући 5Г технологији, без икаквог чипа у нашем телу, могу лоцирати било где на планети.

Нама нису рекли да нас захваљујући 5Г технологији могу избрисати као да никада нисмо били ни рођени.

Нама нису рекли да нас захваљујући 5Г технологији од богаташа могу направити просјаком.

Нама нису рекли да нас захваљујући 5Г технологији, обичним притиском на дугме, могу убити.

Колико је опасно предвиђати будућност? Па и није нешто нарочито. Некада је то било другачије. Врачеви, магови, пророци, поготову они који су били у служби владара, своје непажљиве изјаве плаћали су главом. А како је то данас? Савремени политичари увели су у праксу да је лагати исто што и говорити истину. Владари су богати људи. Стечено богатство љубоморно се чува. Шта раде богати људи, или државе са тим богатством? Бескрупулозно га увећавају. Зашто? Зато што им то богатство омогућава да могу утицати на друге људе, да могу доносити одлуке у име других људи, да код других људи могу купити потврду својим ставовима. Они који имају новац, тим новцем не купују само потврду својим ставовима, они друге људе приморавају да се повинују њима. Богаташи људе око себе посматрају са висине, они себе доживљавају божанством.

До почетка 20. века овај механизам функционисао је овако. Цео прошли век, богати су остатком популације владали не директном куповином појединаца или група, већ куповином и прављењем медија. Вртоглави развој технологије, поготову у последњих 20 година, принцип владавине подиже на виши ниво, он га буквално измешта са површине Земље и поставља у орбиту планете. Највећа пандемија која је захватила планету у последњих 20 година, није нека болештина или масовни рат, та пандемија зове се интернет. Сви смо постали зависни од њега и учинићемо све да он постане бржи, доступнији и јачи. Ми више без интернета не можемо, технолошки развој заснован је на њему, живот свима онима који су рођени после 2000. године, незамислив је без њега. Тај супер брзи интернет коме стреми млада генерација, не би ли задовољила све своје пориве почев од интелектуалних до сексуалних, омогућиће 5Г мрежа. Мали број најбогатијих владаће светом путем 5Г. Па шта? И до сада су владали, па ништа. Шта ће то променити у мом животу?

Промениће све. Досадашњи владари, и поред тога што је почетак и крај рата зависио од њих, одлуку о томе ко ће преживети, а ко не, нису могли одредити сваком појединцу. Ови нови који буду владали уз помоћ 5Г, то ће моћи. Мало ћу застати на овом месту.

Знате ли шта пише у 1. књизи Мојсијевој, 11. глава? Пише ово:

1 Сва је земља имала један говор и исте речи.

2 Међутим, како су се људи селили са истока, наиђу на равницу у земљи Сенар, и ту се настане.

3 Тада рекоше један другом: Хајде да правимо опеке и да их печемо да отврдну. Опеке су им биле уместо камена, а катран им је служио уместо малтера.

4 Затим су рекли: Саградимо себи град и кулу с врхом до неба и начинимо себи име како се не бисмо распршили по свој земљи.

5 И бог се спусти да види град и кулу што граде синови човечији.

6 И рече бог: Гле, народ један и говор један за све њих! Ово је тек почетак радова. Сад им неће бити неоствариво што год науме да ураде.

7 Хајде да сиђемо и говор им побркамо те да не разуме човек друга својега.

8 Тако их је бог расуо по свој земљи, те су престали да граде град.

9 Зато се и зове Вавилон, јер им је бог свима побркао говор у оном крају, па их је бог оданде распршио по свој земљи.

Ово се догађа у 5. генерацији људи после потопа. Полазећи од себе, направио сам малу рачуницу која изгледа овако: мој старији син родио се када сам ја имао 33 године, ако претпоставим да ће његов син или ћерка своје прво дете добити у старосној доби као и ја, онда ће до 5. генерације протећи око 160 година.

Људи после потопа нису имали никакву технологију, земљу су обрађивали воловима, каменим мотикама и дрвеним плугом. За само 160 година људи су успели да створе технологију која им омогућава да почну градњу објекта високог бар као Емпајер Стејт Билдинг у Њујорку. Ево и података за ову зграду: висока 443 м и има 102 спрата, изграђена је 1931. године. За технолошки скок, од чепркања земље каменим алатом, до изградње солитера потребно је у нормалним условима да протекне 160 година. Једанпут кад крене, технолошки развој је незаустављив. Тридесет осам година после изградње Емпајер Стејт Билдинга, 1969. године, први човек је крочио на Месец. Ми данас имамо Хаблов телескоп, роботизована возила крстаре по Марсу, имамо интернет који је микро ризница знања наше планете, имамо…

Чему ова прича, на шта то покушавам да вам усмерим пажњу? Од покушаја да људи изграде Вавилонску кулу протекло је 4200 година. Па где се дену напредак који је био за очекивати у протеклих 4200 година? За оно на шта вам желим усмерити вашу пажњу није битан одговор на постављено питање, битно је да уочимо да се наш технолошки развој поново покренуо тек крајем 19. века. Зашто?

Ми данас вртоглаво стремимо напред, ми ћемо врло брзо спознати до скора незамисливе ствари, али одговор на питање- зашто смо миленијуме провели у менталној изолацији? – остаће још дуго скривен. Ми ћемо технологију развити до неслућених граница, али са планете Земље нећемо бити пуштени да одемо. Ми смо пре више од 50 година закорачили на Месец. Зашто то нисмо поновили? Ми Хабловим телескопом посматрамо дубоки свемир, а још увек нисмо осмотрили другу страну Месеца. Ово су констатације из којих следи одговор на питање зашто нам стварно треба 5Г.

Шта треба да уради развој технологије? Треба да човека ослободи свакодневне борбе за биолошку егзистенцију, треба да нам омогући довољно хране коју ће произвести безначајно мали број људи. Зашто? Да би написао књигу писац мора бити слободан, он мора бити поштеђен свих оних активности које су усмерене на голо преживљавање, он мора бити издржавано лице, он мора бити привилегован. Писац првенствено треба да користи мозак па тек онда мишиће. Највећи мислиоци, сви они који су свет повукли ка напред, нису радили на њиви, или у фабрици, они свет нису ка просперитету повукли мишићима већ мозгом. Ми ћемо врло брзо добити нове Тесле и Анштајне. Шта је крајњи циљ? Људе треба довести у стање да почну више користити мозак. Овако стечено знање омогућиће сарадњу. Сарадњу са ким?

Сезонски грип убије 500.000 људи годишње, корона је до сада, за 4 месеца, убила 30.000. Сви државници на планети, с часним изузетком неколико њих, у за свет безначајним државама, реагују исто. Стиче се утисак као да инструкције долазе из истог извора. Да ли је у свим овим државама преовладала струка, или је то зато што им је то неко наредио? Државници се међусобно сусрећу, они при томе не носе маске, рукавице и скафандере, они, када се врате, не иду у самоизолацију на 14 дана. Да ли државници нешто крију од свог народа? Немам намеру да изнетим чињеницама иницирам ваше размишљање у смеру теорије завере коју су осмислили људи. На нашој планети живе људи, зар не?

Човечанство је у пандемији. Вести су сконцентрисане на болест, све друге теме су потиснуте. На медијској сцени више не постоје ратови, нема више интересовања за економију, спорт не постоји. Шта се постиже оваквом медијском кампањом? Масовно се шири страх од смрти, инсистира се на безпоговорној послушности, тражи се слепо веровање. Ово су први постулати на којима инсистирају све монотеистичке религије. Сви који прекрше наредбе власти, које се односе првенствено на њихов живот, биће кажњени новчано, или затвором. Држава „штити“ појединца од њега самог доводећи га у гори положај него онај у коме је био. Сви који се оглуше о наредбу да треба слепо веровати институцијама, проглашавају се непријатељем, њих треба изоловати или елиминисати. Да ли је ово припрема за нешто на глобалном нивоу?

Пре пар година неко је пласирао идеју о чиповању људи. По овој теорији, у будућности ће сваком детету, непосредно по рођењу, под кожу бити постављен чип са личним подацима. Тело тих људи биће њихова лична карта, пластика ће бити превазиђена. Из овога је произашла теорија о 24 часовном надзору. Да би се овакав сценарио реализовао, све оне одрасле, родитеље те деце, који не пристану на чиповање требало би елиминисати. На Земљи данас има више од 7.000.000.000 људи, 10% оних који не пристану на чиповање је 700.000.000. Где их сахранити?

Ову теорију требало би да подржи изјава челника светске здравствене организације који тврде да ће изолација успорити пандемију КОРОНА19, али не и решити је трајно. Трајно решење је вакцина. Да ли ће у вакцину бити убачен чип?

Од овог сценарија нема ништа, ово је толико провидно да на то не треба трошити време и речи.

Да ли људи могу бити чиповани на даљину, а да тога нису ни свесни? Могу. Док ово пишем, на планети се спроводи припрема за чиповање.

Чула која поседујемо примају информације из природе и потом их електричним сигналима преносе у мозак. Мозак ове сигнале анализира формирајући спознају о томе шта се то у окружењу догађа. Да ли је пет основних чула: вида, мириса, укуса, слуха и додира све од сензора? Наравно да није, ту су још чула за равнотежу, убрзање, бол, положај тела, положај удова, жеђ, глад. Има их сигурно још која ће бити откривена како се буде увећавала количина општег знања. Ми још увек нисмо спознали чуло којим можемо регистровати електромагнетно зрачење, коме смо изложени, али то не значи да то чуло не поседујемо.

Наука тврди, а ми то и знамо, да свесно не можемо утицати на дисање и многе друге функције органа у телу. Наше ћелије препознају штетно електромагнетно зрачење и боре се против њега, тај процес сам описао претходном тексту. Ми поседујемо способности и чула којима можемо регистровати електромагнетно зрачење, ми само још нисмо научили како.

Све што прочитамо, или чујемо у медијима није оно што је суштина ствари. Докучити суштину није лако, религија и политика функционишу по овом принципу. Људи су бића чију суштину чини емоција, ми баш због емоција знамо да постојимо. Људи лепе ствари у животу памте и чувају, оне ружне забораве. Ми радо, без провере, прихватамо информације које нам причињавају задовољство. Тако је и са 5Г.

Нама су рекли да ће нам ова мрежа омогућити супер брзи интернет, да ће нас наши аутомобили самостално довести на локацију коју желимо, да више неће бити саобраћајних несрећа, да ћемо захваљујући овој мрежи направити технолошке скокове о којима ни не сањамо.

Нама нису рекли да ће нас ова мрежа ставити под 24 часовну присмотру, да ће нам диктирати понашање претварајући доброћудног пекара у масовног убицу, да ће нам контролисати емоције тако да изненада замрзимо сопствену децу.

Шта то би оним људима у Лондону да ножевима кољу недужне пешаке? Како се у непосредној близини ових злочинаца нађоше органи реда? Зашто га хладнокрвно убише, иако га је храбри пролазник разоружао и учинио безопасним? Зашто га нису ухапсили и истражили мотиве? Зашто? Зашто? Зашто?… Зато.

Нама нису рекли да нас захваљујући 5Г, без икаквог чипа у нашем телу, могу лоцирати било где на планети. Нама нису рекли да нас захваљујући овоме могу избрисати као да никада нисмо били ни рођени. Нама нису рекли да нас захваљујући овоме од богаташа могу направити просјаком. Нама нису рекли да нас захваљујући овој технологији, обичним притиском на дугме, могу убити.

Погледајте на интернету како се без употребе видљиве силе растерују демонстранти. Ову технологију утицаја на људско тело почели су да развијају и Руси и Американци још у ери хладног рата. Данас овом технологијом располажу најмоћније државе света. Колико је ефикасна ова технологија, сазнаћемо врло брзо.

Да ли ова технологија, која је изазвала пандемију КОРОНА19, представља увод у глобални сукоб који би требало да успостави нови поредак на планети? Да ли ова пандемија припрема терен за 3. светски рат који би решио проблем пренасељености? Да ли ова пандемија представља увод у рат који ће устоличити светску владу? Да ли ова пандемија треба да потврди доминацију једне велесиле? Аустроугарска, која је пре почетка Првог светског рата била неприкосновена светска сила, за само 4 године избрисана је са карте света. То 1914. године није могао замислити нико.

Одговор на сва постављена питања је: не.

Није потребан рат да би се истребили људи, довољна је 5Г која то може боље. На препуном олимпијском стадиону, овом технологијом, могуће је бешумно убити сваког појединца. Смрт обележеног, који је тихо умро међу хиљадама других, услед „можданог удара“ уредно ће констатовати лекари у најближој болници.

Пандемија ће стати, „масовно“ умирање биће заустављено. Масовно умирање биће заустављено не тако што ће људи престати да умиру, већ тако што о томе медији више неће обавештавати. 5Г мрежа наставиће да се шири, сви који се не прилагоде умреће, али ми о томе нећемо знати ништа. Ако би се којим случајем тестирали сви становници планете на „вирус“ КРОНА19, он не би био пронађен у половини популације. Половина популације имуна је на овај „вирус“ чином рођења. Сви они који су се родили после 1990. године имају скоро урођени имунитет. Групу са изузетно благим или никаквим симптомима, али са регистрованим „вирусом“ чине сви они који су рођени између 1980. и 1990. Подручје повећаног ризика обухвата оне рођене између 1950. и 1980., а најугроженији су они рођени пре 1950. године. Њихове ћелије тешко подносе овај енергетски атак, оне не желе да се прилагоде, оне ће као Спартанци у Термопилском кланцу све умрети усмртивши тело које сачињавају.

Мени ово електромагнетско загађење смета, младој генерацији сигурно не. Ово загађење за мене је опасно, за младу генерацију не. Ја се чиповати не дам, младима је то попут тетоваже, њима је то ин.

Експеримент са 5Г мрежом је успео, то нам потврђује стање у Кини.

Робље је преживело.

Све остало биће заборављено.

У овом тексту поставио сам пуно питања на која нисам дао одговоре. Одговори су у књизи коју можете преузети на следећој адреси: http://https://www.amazon.com/God-ongoing-experiment-Du%C5%A1an-Nelki-ebook/dp/B07TWH5XMY/ref=sr_1_1?keywords=nelki&qid=1564658895&s=digital-text&sr=1-1

Извор: geostrategy.rs

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!