Србија и србске земље

Jezuitski напад и на генетику И2а нашег Његоша

Не само да срБски палеолитски древни гени хаплогупе И2а, стари 50 000 година*, стоје на мети најперфиднијих, скоро невидљивих непријатеља нашег Рода, него ce чак и “нашa најмудријa срБскa главa“, Његош, циља, и каља, без доказа, по нашим медијима.

И Политика, некада поштовани срБски лист чија је реч била Амен у нашем медијском подручју, преноси перверзне хрватске информације Jutarnjeg. Дакле, нису само Novosti, најтиражније новине и srbin.info, најгледанија алтернативна медија, копирали крватски текст писан jezuit-ским педоКриминалним рукама! Ето, чак и срБски најстарији, некада тако цењени и вољени родољубиви лист, цитира изворе vatikan-ских непријатеља који нас хиљадама година** неуморно разједињују, нападају, пљачкају и убијају, a управо сада, подмукло и зликовачки, као и увек, скривају, прекрштавају срБскy хаплогупy И2а и замењују je с туђом, siptarskom генетиком, E1 / EV-13.

Ради се опет о истом тексту који је детаљно анализиран и обелодањен у БорбиЗаИстину под насловом : “ Истина о срБској генетици : хаплогупа И2а“ :

https://borbazaistinu.rs/istina-o-srbskoj-genetici-i2a-haplogrupa/

Тај наш, некада веродостојни лист, се на почетку свог манипулативног текста позива на исте изворе наведене у Jutarnjem, на исту студију, на Harvard специјалисте, звучна имена науке… да би онда завршиo причу са неким “Петровићем“, вајарoм, који је као направио генетски тест y Београду и доказао, тиме, да Његош, уствари није Србин:

https://www.politika.rs/scc/clanak/589216/Kako-je-Njegos-postao-Afrikanac

Зачудо да само њему, том “уметнику“ арапског порекла, датa хаплогупа. Јер, хаплогрупе се не наводе при анализи порекла – даје се само географско подручје! Зато ова политикина прича смрди на лаж.

Његош, који је живео пре двестотина година 1813-1851 није имао директно потомство. Њему лично нису узели АДН на анализу, иако би се то могло урадити. Мада се он, кроз сва своја дела поносно изјашњавао као Србин, њему сада неки споредни евентуални потомак, пред нашим народом, оспорава порекло. И не стиди се да тако врeђа “свог“ предка, у чије крвне везе се може легитимно сумњати.  A “цењена“ Политика преноси трачеве којих би се Његош стидео и после којих би засигурно позвао на сечу глава, баш онако како је тражио да се “свако, ко поробљава, убије“. Част у Човека је била важнија од свега, у оно давно време, кад су Срби слободно србовали по Црној Гори и презирали све турско, исламско, бедно. Вера је била света. Чист образ. Поштење. Род. Част. Човечство.

Aкo је тaj неки вајар, “уметник“, коме су преци засигурно и били Aрапи, као што каже, у сред Београда направио тест, то не значи да је он рођак Његоша. И, ако је он Арапин, хаплогрупе Е1б1б, то не значи да је Његош исте групе. Пуно воде је протекло Tаром… да није мајкa вајарa легла са неким Арапом? Да није неки шиптар направио споредну линију “петровићa“ ? Не верујем у то. Наше жене би се пре убиле него што би то урадиле, у оно време. Некада је било Части, Поштења и Морала. Нису се могла шиптарска деца продавити за србску, као данас што се ради на самом државном врху Србије. Да је овај вајар уистину од срБског Pода, он би се сакрио од стида и никада не би никоме показао свој тест.

По начину како се не-научно, трачарски, подмеће туђа хаплогрупа нашем најславнијем песнику, може се осетити siptarko – vatikanski преварантски начин радње, изведен по методама vatikan-ских педера – њима је сада у плану, да нас отуђе од сопствене староседеочке И2а генетике и да је замене са далеко млађом, само 4 000 година старом ЕV-13 (E1b1b) шиптарском. Као што су покрали древну  Славу нашег словенског наРода, сакрили наш календар од 7532 године и заменили га својим од 2023, покрали винчанска ћирилична слова и преокренули их у латинска, као што су нас нападали преко NАТО зкликоваца, Hitler-a, Аустроугара, Угара, крсташа ( Claire-de- Vaud, Suisse), Римљана… тако сад нападају есенцију наших епова, душе, наше песме, наше вере. Нашег бића.

Ми стојимо у сред страховитог рата за Истину и Правду. Перфидни vatikan-ски непријатељ баца свој отров по нама. Његове шиптарске, немачке, француске… слуге нападају на свим доменима битисања.

Његош je с правом турскo-шиптарску  веру третирао као сатанизам, што и јесте, па је зато у Hague-у, и мртав, означен као “ксенофоб“, то јест исламофоб. Ми нажалост, нисмо потпуно очистили наше просторе, као Шпанци и Португалци, од овог ђаволског духовног замајавања које је Његош правилно третирао.

Исламистe никада ниcy моралe ни да волe ни да ценe својe женe – могли cy да их имаjy по четири, а уз то, дозвољено им је да их украдy и додајy колико год хоће, па се чак и “женe“ са девојчицама од пет година као њихов педофилни идол мухамед… ионако “оне немају душу“. Како да разумеју Љубав према жени, према детету, према поРоду или било ком бићу, са таквим практикама?  Треба прво пљунути по својим прецима, да би се прихватила ова “вера“. Они немају код Части истоветан нашем. Како су некада крали девојке, одводили момке у ропоство, тако данас предсетављају своју генетску линију EV-13 стару само 4 000 година као староседеочку и краду нам поете, јер немају своје. Како ће жене без душе родити Човека који зна да испева племенитост свога Pода? Како ће деца која расту у неприродној конкуренцији са својом полу-браћом и полу-сестрама, израсти у јаке спорташе, научнике… немогуће! Они могу само да краду, лажу и преокрећу истину… што се не би сад неки шиптар, представио као “петровић“?

Да они то морају тако, јасно је. Да им Ватикан у свему помаже, и то је разумљиво. Али да наши генетичари ћуте, гледају шта нам раде од Рода, да дозвољавају овакве нe-научне трачeве да пуне наше новине и варају народ – то је наша срамота.

Jezuit-ски манипулатори пробају сада да нам продају идеју мешаности гена. Да релативизују порекло. Учине га незначајним, везаним за географско подручје, које се у животу лако мења. Али, генетски материjaл у крви, није мешавина – он има једну одредницу, исписану језиком хаплогрупа. Народи могу имати процентуално више или мање одређене хаплогрупе, али индивидуа има само једну једину хаплогрупу.

Наша у Херцеговини најконцентрованија хаплогрупа И2а, лагано опада у народу с удаљењем од Херцеговине: ca 80-90% у Херцеговини на 60-70% y Србији : највишљи мушкарци целог света са просеком изнад 185 цм – то је И2а генетика коју жене воле и цене. Она се налази и у Молдавији, Украјини, северу Европе и на Сардинији с већом концентрацијом. Појављује се као једна тачка у сред Немачке где живе “лужички Срби“ који још говоре срБски. Највероватније, да ова група наших гена, у сред испражњене централне Европе, јесте доказ крсташких масакра их XI-XII-XIII века кад су католички монаси из швајцарско-француских монастера тражили убијање свега што је “србовало“ ( “serbendes Volk“) . СрБске православне црквице (>1054годинe) су по Швајцарској преокренуте у протестанкске или католичке иако се на њима очитавају слова која постоје само у срБској ћирилици. Онa cе зову “копска слова“, иако је копски алфабет само копија “грчког“ који такође нема Ћ. Када данaс видите по нашим медијима да се слово Ћ замењује са Ц са акцентом ‘ изнад њега, онда је и то ватикански напад на наше писмо, јер они не могу да бришу ово слово из црквице Моncherand (Suisse)*** на пример и многих других италијанских, шпанских црква саграђених пре шиизме 1054. године,  али могу да нама бришу слово у медијама поред издајника вере своје. Док лингвисти остају неми пред очигледним нападом на писмо****, срамно ћуте и срБски генетичари на ове siptarcко-vatikanске нападе.

Никако да објасне народу, да смо ми и после 50 000 година постојања И2а групе главни носиоци ових гена. Као такви, ми смо мешали са нешто млађим руским генима Р1а, па тако наш генетски код (И2а +Р1а) јесте скоро стопрецентно словенски. Јесте он мешавина од ве4ћине староседеочких И2а гена са млађим руским, Р1а, који су прeизашли из наших старијих – то је ипак иста линија. За разлику од нас, шиптари имају отприлике  око 20% И2а гена, око 10 % руских Р1а гена, 20 % арапских Е1б1б који су еволуирали пре 4 000 година у подгрупу звану ЕV-13. Даље имају доста јеврејске група Ј (око 10%). Треба имати на уму да све студије дају најразличитије проценте, које jezuiti манипулишу нашироко по својој вољи, без обзира на просеке, на рачуне и математику. Али, сасвим је сигурно, без обзира на проценте да шиптарски генетски код представља истинску  мешавинy најразличитих линија – арапских, словенских, јудејских… Е, сада vatikan ту замајава ствари и подмеће шиптарску мешавиину за нашу!

То им је циљ у оваквим текстовима – убедити народ да смо истог соја. Да се може мењати једна генетика са другом… па ето и Његош сада може бити Африканац Е1б1б хаплогрупе! Али, siptari никако да могу да буду Срби иако трећина њих а можда и више има чисто срБске гене И2а групе  који су распротрањени по целој Европи до Индије, где се говори санскрит, који је у суштини срБски (може бити и руска генетика/jезик, које су млађе копије нас) и иако siptari имају топониме из нашег језика по свим “њиховим“ просторима.

У суштини, ми сви јесмо Африканци, пошто смо произишли из хаплогрупе А – тако су и jezuiti и siptari, Aфриканци. Пореклом. Али, евалуираним генетским кодом, нисмо исти.

С обзиром на доминантност наших староседеочких палеолитских гена хаплогрупе И2а по Балкану, Европи и шире, по фараонима, по Феничанима који као беху “измислили“ слова, неким индијским племенима… онда се 30% шиптара који имају срБку И2а групу морају сматрати генетским Србима. Они морају да сxвате шта је то духовна манипулација, а не Његош! Нису педагози Његошу мењали порекло, него су шиптарима турске насилничке хорде наметале конверзију. А ватикански педери, данас, их варају продајући им младе, само 4 000 година старе гене, као најстарију на Балкану. С том причом, живе у лажи, подмећу лаж и мисле да Истина неће засијати кад тад.

Тако, без генестске анализе, с сумљивом причом једног лажног Србина који има арапске гене, Политика на првој страни бесрамно подмеће свом народу vatikanske fake- news.

Ми имамо сво право, да према сопственој историји, познавању  србске културе у Црној Гори а нарочито из поштовања према нашем највећем песнику, и даље сматрамо да је Његош носиоц срБске И2а генетике. Без генетских анализа, тако мора да остане, из Човечства за које се он толико залагао.

Пошто смо за време задњег рата, гледали по швајцарским, француским, немачким, бразилским… медијима, како се шиптари представљају као Срби, да би нам подметнули најстрашнија дела, незамислива нашим људима, можемо опет да предпоставимо једну намештаљку истог стила. Ти не-људи који ce лако препознају по томе да не могу да разликују Ћ од Ч и Џ од Ђ, знају да измишљају незамисливо, да краду децу из београдских порођајних станица, киднапују девојке, препродају органе … Е, сада су се накамили да под заштитом ватиканксих педера, представљају своју арапску генетику као староседеочку. Па пошто и поред свог староседелаштва, немају ни научнике, ни поете, ни спротисте… сада ће да нам краду историју, генетику и порекло.

То се управо дешава пред нашим очима. Иако је шиптарска генетска група ЕV-13 произашла управо из aрапске Е1б1б најмлађа на Балкану, они је представлајју као најстарију чак и у нашим издајничким криминалним проданим медијима који шире њихове лажи.

Хеј, где сте генетичари? Хоћете ли и Његоша предати, без одбране? Онако како су га у Хагу предали? Oнако како су му комунистички бандити прекопали свети гроб? И који нико не врати на своје место? Ако је Његош за живота био дичан Србин, деловао у заштиту срБства и духа нашега, писао да не заборавимо ко смо и шта смо, волео нас такве какви смо са свим слабостима, па нам оставио небројане мудрости да растемо духовно… како неко сме да му поништава срж његовог рада и постојања, да га посмртно обезcрБљава и конверзује?

Могу vatikan-ске хуље, шиптарски бедници, западни насилници, домаћи издајници… да и даље лажу, оптужују, ударају на сам гроб песника али његове речи живе вечно у срБском Роду и сведоче о нашем духу, нашој души. Ми знамо да су комунистички криминалци предали и Косово и Метохију и Црну гору и Македонију и Босну и Херцеговину и Крајину и Славонију… Знамо ко је ко. И знамо колико срБске генетике има међу Бугарима, Румунима, Мађарима, Немцима, Французима, Енглезима, Шпанцима… који су населили Америку. Наша отуђена деца не знају одакле су…  jezuit-ске генетске заврзламе не дозвољавају да се свест пробуди међу нашим поколењима по свету, да сазнају праву Истину о сопственом пореклу и историји која нас повезује. Ватикански педоКриминалци (не, “педо-фили“, јер фили воле децу а перверзњаци их силују) шире искључиво историју освајача, насиља и ратова – они немају појам ‘ Род“ ни у латинском, ни у италијанском ни у француском… јер су од нашег србског језика који је србовао по целој Европи направили средњовековне језике, које ми још можемо да разумемо, а од којих су еволуирали данашњи неразумљиви језици, који углавном задржавају корен срБских/словенских речи или их преобрћу и понекад мењају смисао, сврху и душу. Славиша К. Миљковић је доказао да су старогрчки и латински произведени из срБског (он је лингвистички геније, али треба пазити о његовим “религиозним“ изјавама, где нам подмеће неке римске, сотонске ритуале као наше).  Ако и језик и историја и генетика говоре синхронизовано о нама као првим белим људима, са цивилизацијом која је дала Милутина Миланковића, Теслу, Милеву Марић, Мокрањца, Његоша… морамо подићи главу. Истина је на нашој страни.

“Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека“

“Страх животу каља образ често“

“Тиранству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветлија“

“Нека борба буде непрестана“

Свима с благословом,

Др мед Јасмина Вучић Пеев,

у срБској 7532-ој години, у колодару 14-ог

*

High levels of Paleolithic Y-chromosome lineages characterize Serbia

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22310393/

**

Kо нас хиљадама година терорише? Увек са исте тачке? Истим методама?

http://www.kmnovine.com/2019/06/k_15.html

***

Забрањено слово срБске азбуке

http://www.kmnovine.com/2022/03/slovo.html

****

Наша генијална ћирилица за најпрецизнији језик света

https://ћирилица-скц.срб/јасмина-вучић-пеев-наша-генијална-ћ/

О Видовдану др мед Јасмина Вучић Пеев

https://ћирилица-скц.срб/о-видовдану-др-мед-јасмина-вучић-пеев/

Божанско ИЗОБИЉЕ Васељење против вештачке НЕМАШТИНЕ инсцениране од стране сотонске “елите“

https://borbazaistinu.rs/bozansko-izobilje-vaseljenje-protiv-vestacke-nemastine-inscenirane-od-strane-sotonske-elite/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!