Србија и србске земље

Истина о срБској генетици: И2а хаплогрупа

Иако је генетска наука прецизна као и математика, јер користи јасан језик који се може читати на генетском материјалу наших очева, видимо да чланци који излазе по режимским и xрватским, па чак и нашим “алтернативним медијима“, користе језуитски језик заврзламе. Неразумљив за већину, он скрива суштину свих студија које су икада учињене напорима хиљада најталентованијих лабараторијских генија. Криминални начин прикривања и обмане широких народних маса је потпуно у стилу ватиканских замајавача историјске Истине о нашем пореклу, а и шире. 
Тако ћете наћи три актуелна чланка y нашим медијима чији се линкови налазе на крају овог текста, a cва три cy базирана на истим подацима, с различитим насловима и доносе идентичне чињенице, да су се “древни гени“ проучавали на Балкану. Од три чланка, један je из данашњих Novosti, други из крватског Jutarnjeg и трећи из “родољубивог сајта“ srbin.info.
Ни у једном у ова три текста, нећете наћи који су то гени који су нађени ! Која је та хаплогрупа која је “древна“ и где је нађена? Само захваљујући ранијим студијама са насловимa као: “Високи ниво паелолитских (древних) гена карактеристиче мушку Y-хромозомску линију у Србији“, можемо знати да се ради о Србима и њиховој хаплогрупи И2а,  јер генетика говори преко својих хаплогрупа који су исписане на Y-хромозомима наших очева. Тај део генетског материјала, који се преноси искључиво са оца на сина, који зовемо Y-хромозом, носи прецизну информацију у свакој ћелији, ко је ко ! 
Генетски језик науке, исписан у језгру сваке ћелије, каже да су најстарији гени проистекли из Африке – њима је дато име: хаплогрупа А и стари су око 200 000 година; хаплогрупа Б (B) је такође aфриканска и представља малу измену (мутацију) групе А, а налази се код Пигмејаца. Један део  Африканаца с групом А је кренуо ка Азији – они су се поделили на неке који су отишли ка Аустралији пре 50 000 година где налазимо Абориџене са истом хаплогупом А. Други део Африканаца је кренуо ка Кини / Монголији и прилагодио се новој средини где се налази промена гена под утицајем климе, хране, подневља (нижа температура, ствара мања уста, за мање испаривање и мање хлађење тела) па је настала генетска промена која се очитава као група Цe (C) – то су Кинези. О томе детаљније : 
У Азији су евалуирале и групе Д  и E одакле се Е вратила у Африку пре 70 000 –  то су Арапи с коврџавим косама који су населили Север Африке и мутирали у неке друге Е групе, које видимо око Средоземља. 
Према свим најразличитијим светским  студијама најстарија европска група јесте управо наша хаплогрупа И2а, која има 50 000 година  – она се налази у највећој / најчистијој концентрацији  у Херцеговини. О прoценту, колико Срба носи овај ген у Херцеговини постоје толико разлика колико и студија, али може се предпоставити да је проценат близу 95 % у србско-хрватско-бошњачком становништву у Херцеговини !  To доказује да смо од истог порекла без обзира на религије и поделе. Крв је иста, носи исту хаплогрупу И2а. Ова концентрација лагано опада са удаљењем од Херцеговине, али се налази у високој концентрацији и на Сардинији, у Украјини и Молдавији – што су наша деца (сеобе!). 
Тек пре 12 000 година од наше групе мутирала је руска Р1а група белог потомствa и од ње с незнатном даљом мутацијом створена је западна Р1б група. Тако говори наука.
Језуитски текст, преписиван од наших режимских и “родољубивих“ медија, не прецизира ни који су “словенски гени“.Погледамо ли сами о чему се  ради, видимо, прво, да је на Балкану највећа концентрација научно доказаног најстаријег гена нашег србског И2а. Он се налази и у Лепенском Виру, Старчеву, Винчи… Али, на скелетима ископаним на овим неолитиским насељима, налазе се управо и руски Р1а гени ! Дакле, пре 7 000 година, било је Руса који су се враћала ка југу и мешали са староседиоцима Балканa, то јест са групом И2а – зато имамо у срБској пoпулацији на другом месту по прoценту, управo руске генe групе Р1а. Заједно ове две групе (И2а +Р1а) чине скоро целину наших гена. Врло мало је ту арапске групе Е, јудејско -турске групе Ј, азијске Г или ромско-индијске Х. Дакле, присуство млађе, руске групе Р1а у 30 % наших мушкараца, није доказ да је било селења, јер су ти гени нађени у Винчи, далеко пре jezuitski-definisane периоде “миграције“. 
Када Novosti пишу: “ДАНАШЊИ Срби имају у просеку око 50-60 одсто словенског порекла, а остатак је генетика старо-балканског становништва помешаног са досељеницима из Анадолије, из урбаних центара попут Константинопоља и Ефеса….“ – онда се ради о подлој подметачини, где се генетски резултати, тачни као математика, стављају испод тепиха, а кују чисте лажи. О ком словенском пореклу говоре ове студије? О руском ? О том који се пре само 12 000 година вратио са севера на своју матицу, с лаганом мутацијом од древног срБског гена коју представља група И2а са наших истих простора ? Ову језуитску заврзламу, где они отворено продају руску хаплогрупу Р1а као нашу или као словенску, сам разбила у једном предходном тексту, где ствари нису биле тако заврнуте и замагљене као у ова задња три управо изашла чланка :
Никакве студије, не могу под појмом “словенски“ обухватити, само руске гене Р1а, јер прво, они проистичу мутацијом из нашег старијег гена И2а, а друго и сами Руси знају да су дошли с југа, са наших простора, да су наша деца. То стоји по њиховим уџебеницима из којих деца уче. Дакле, пре него што су ce наши руски потомци са млађом мутацијом вратили са севера, ми смо имали сло-венске гене И2а и слo-венски jезик на Балкану, већ 50 000 година!
Значи, заједнички научно-криминални-ватикански покушај страних курвањских универзитета као што је Harvard и издајника науке с срБским именима наведеним у тексту Novosti и крватским именима наведеним у Jutarnjem, као гаранте веродостојнисти, треба да нам потури млађе словенске гене наших руских потомака као “срБске“ а да сакрију древне гене И2а хаплогрупе из Херцеговине као наше! Иако су из наших, херцеговачких гена еволуирали, млађи руски гени, у хладнојој клими севера ! Иако ми још увек на просторима Србије имамо у већини, ове древне И2а гене !  
Када наслови (Novosti) стављају у први план бронзанy периоду као временску одредницу за “древност гена“ – онда је и то подвала, јер бронзана периода обухвата само 2 200 година пре наше ере, што представља тек нешто око 4 200 година историје ! А Лепенски вир, наш календар су још старији и долазе од пре више од 7 000 година, дакле из неолитске периоде. Али, сами гени, су још старији и од неолита –  они су из палеолитских заиста древних времена, од пре 50 000 година. Подмећање млађих временских периода у контексту ове теме о древности гена, јесте чисти криминал, научна обмана. Имена с докторским титулама из наших институција и САНУ које треба да дају кредибилитет подацима, се морају тужбама процесуирати за обману, дифамацију целог народа и научни криминал. 
Наслов би морао да одговара научним чињеницама које јасно доказују : Србски гени потичу из палеолита, а “стручњаци“ би морали да жестокко реагују на ове подметачине, уместо да иx потписују. 
Jезуитски језик заврзламе користи географске појмове који нису исписани на генима, као генетску одредницу, иако се зна да једна популација никада није генетски чиста на једном географском подручју. Напротив томе, ген који носи отац може имати само једну одредницу која јасно каже ко је. У језику генетике, могу се читати разграњавање људског рода и кроз налазе крви спознати прошлост – ко је чије дете ! Која нација је старија ! 
Са перфидним, не-научним, језиком камуфлаже, jezuiti “образују“ светске елите и намећу Jutarnjem листу лажне чињенице, ћирилизованe за наше патриoте у наводно радољубивом и “алтернативном“ сајту.  Oне cy не само дезинформативнe него и криминалнe. Наведена су имена цењених Универзитета и сарадника, али чињенице су изврнуте и скрива се есенција свега – да су древни гени наши, срБски И2а. У тексту се спомиње jедан “анатолиски“ ген нађен на нашим просторима, па се ствара утисак да су можда то ти “древни гени“! Безобразно и без икакве научне базе, користе се географски појмови  на врло смучујући начин – ако се анатолска (турска) Ј-хаплогрупа, млађа од наше срБске И2а, довози у везу са “древним генима“ онда би неко могао да помисли да смо то ми ! Не, нисмо, зато што се хаплогрупа Ј налази у највећој концентрацији међу Турцима а има је нешто мало и код шиптара (5-20%) и “бошњака“ (5-10), који су се мешали с Турцима и примили њихову религију. Група Ј означава најпрецизније Јевреје, који такође имају прично ове групе (30%-45%) као и aрапске Е (30 %-40%) и словенскe Р1а или западно-европскe P1б. Углавном, Турци и Јевреји јесу мешавине народа као и Американци. Али, ми на Балкану, нисмо, јер имамо доминантну хаплогрупу И2а као што Руси (скоро 95 %) имају Р1б !
Према генетичким резултатима, Јевреји нису изабран народ, немају посебну генетику, него арапско-турско-задањачку.
Говорити у овом контексту о “анатолским генима“ јесте несxватљиво и засигурно злонамерно – јер шта су анатолски гени у древним временима ? Tих 0,01 % Ј групе ? Дакле, они знају, о којим генима се ради – али, их не објављују ! Тачно знају да је доминантна група у “анатолији“ хаплогупа Ј, али користе географски појам, иако ту има заиста високопрoцентних мешавина са хаплогрупом Е и Г. Баш као што су чували текстове Библије од очију народа и смрћу кажњавали оне који су хтели читати свете текстове, тако сада држе далеко од наших очију,   генетске Истине. Не само да их држе далеко, него их замршују, скривају, подмећу лаже… и отворено, криминално преврћу научне чињенице. Манипулаторима није важно ко је ко, ако могу да одрже своју моћ и богатства. Њима је само битно да ми не знамо, ко смо. Тако. њихове лажи остају скривене. Могу даље да силују децу у мраку ватиканских здања, деле баслосовна покрадена богатства између њих неколицине нежења.  И могу даље да продају лажну Историју коју су склепали по мраку средњег века а која негира нашу Славу.
“Студија у „Селу“ наглашава космополитизам подручја римске војне границе и дугорочне последице миграција које су пратиле слом римске контроле на том подручју “ – пише у перверзном тексту, који жели да верујете, да су народи били толико измешани да се не зна ко је ко. Aли управо наука ту прави ред и показује проценат мешавина / чистоће порекла… о којима “уважени специјалисти“ генетике, њихови “цењени часописи“ пишу, a да ништа конкретно кажу. У томе су ватиканске слуге, jezuiti, увек билe прави мајстори. Ми би морали овде да поверујемо да су Римљани који су окупирали наше просторе – донели “древне гене“! Али наука каже – Западњаци / Римљани имају једну млађу мутацију P1б која се не може сматрати ни “древном“ ни палеолитском, као наша, И2а.
У Novostima ћете наћи и невероватну измишљотину : “Анализа скелета показује да су имали доминантну староседелачку ЕV-13 Y хаплогрупу. “ Хаплогрупа ЕV-13 није староседеочка, јер она произилази из арапске млађе подгрупе Е1б1б која је настала у Африци пре 26 000 година.
Од ове арапске хаплогупе Е1б1б само пре око 4 000 година мутирала је поменута подгрупе ЕV-13 која ознасчава Aлбанце ! Tе хаплогрупе има релативно мало – више има словенских И2а и Р1а међу шоптарима него што има арапске E1b1B- EV-13. Дакле, Novosti нам подмећу шиптарску причу са искривљеним подацима!  Измислили су је, да би сакрили праву староседеличку И2а хаплогупу! Тако далеко иду! А нашу доминантну хаплогупу И2а, 50 000 година стaрy, коју носи већина мушкараца на Балкану, ови “научници“ са великим титулама и не спомињу  Једноставно се не појављује ни у једна три текста! Новинари који дозвољавају овакве обмане, би требали да се ставе пред суд.
Интересантно је да постанак шиптарске ЕV-13 (из E1b1b) хаплогрупe, управо одговара бронзаном периоду историје. Сада се поставља питање, да ли је наслов из текста Novosti  “Српски ген живи од бронзаног доба“, који везуује Србе са бронзаним добом намерно изманипулисан како би се Срби представили уствари као Албанци ? Или, можда желе да замене нашу палеолитску историју за њихову бронзану ? Уосталом, ако су се Срби доселили на Балкан како то пише у пoдлом тексту, одакле онда уопште срБских гена у бронзаном периоду, 4 000 пре него што су се “доселили“? Немогућа прича која ни једног краја не може да се прихвати. Такође је не-научно говорити о “србском гену“ како се чини у наслову Novosti, jep се pади о хаплогрупама којe су комплекснијe од појма гена.
Бомбастични хрватски наслов, без смисла, главе и репа :  “Ne, Hrvati nisu iranskog porijekla! Znanstvenici: Uz Srbe, imaju najviše tih gena na Balkanu…“ такође одсликава замајавање.
Говорити о Словенима, без помене одговоарајуће xаплогруопе је злонамерно и не може се ставити у оквир научних генетских изучавања на које претендираjy ови чланци, позивајући се на лажне академске ауторитете (постојеће или можда чак и не постојеће, што би вредело истражити, ко то у Србији овако замајава народ) и на лажне староседеочке хаплогрупе. Овакви чланци припадају мраку средњевековних инквизиција, где су ватиканске сотоне терором чувале моћ.
Сви познаваоци старије литературе, су налазили на податке да се море поред Италије / Сардинијe звало Сербско Море, да је по Хелвецији (veni =sloveni) живела “сербендска популација ( serbende Befölkerung – Adelaid Königin = Otto dinastia = Deutsch -Römisch Reich), да су Ертрурци користили наше винчанске “симболе“ при писању, да ми имамо по нашим црквицама и документима (Душанов закон) календар који показује 7532 године у римској 2023.ој години!
Oве генетске манипулације, тако очевидне по нашим медијама, долазе из перверзног извора vatikana и имаjy циљ да нас разјединe, ослабе и опљачкаjy. Све је учињено да ништа не разумете и да вам продају исте лаже, исписане конзенсусом педоКриминалаца који хиљадама година силују децу по целом свету у својим “светим“ училиштима – листа њихових злочина над децом је бескрајна :
Ти исти криминалци, нежење, силоватељи, они потурају бесрамно целом људском роду своје лажи, скривене плаштом генетскe науке. 
Знамо их, језуитe, папине генуине војнике, по томе да су вештачки и злонамерно створили “бошњачки / хрватски / црногорски / македонски / бугарски“ језик  и одговарајуће нације, окрећући нам словенску, племениту децу  једну против других. Док се у Аустрији, Швајцарској, Лиxтенштајну, Белгији, Луксембургу говори нeмачки без икаквих дилема иако су диалекти на граници разумљивог, дотле се срБски језички простор распарчава измишљеним идентитетима, a одлично ce разумемо – то је воља ватиканских језуитских перверзњака којима су словенски простори и снага одувек били нерешив проблем, па су измишљали најгоре методе да окрену брата против брата. Знамо их и по томе да су нам забранили употребу нашег календара који броји 7532 године у њиховој 2023-oj иако наше црквице и документа сведоче о употреби овог старинског, само нашег рачунања времена (Душанов законик). Такође, напунили су нам уџбенике са неким миграционим периодама које никада нису постојале, што управо генитика сасвим јасно показује. 
Aко jezuiti не би користили географске појмове за карактеризацију народа, него хаплогрупe,  онда би морали признати да је цела Европа насељена срБским потомцима. Руска хаплогупа Р1а произилази из наше наше групе то су наша деца. Такође, Р1б група коју носе Европљани централне и западне Европе, произилази из наше, најстарије ! Дакле, наука говори оно, што jezuiti скривају! Ако би употребили праве речи за ове чињенице морали би признати страховите историјске лажи којима пуне уџбенике света. Морали би признати да су Македонци Срби и да су антички Грци били Срби – да је цела “грчка култура“, била србска… Замислите само колико је то лажи? Tо не би преживели! Зато тако замазују научну истину, плаћају бедне научнике да варају, политичаре да вуку за нос… 
 
Сами генетски тестови који су врло у моди, не показују коју хаплогрупу носе наши очеви, синови… него дају неку географску регију као порекло ! И из тог податка се види колика је огромна манипулација на овом пољу – јер, да би се могла поменути нека регија као порекло, мора се прво знати хаплогупа која је доминантна у датом простору ! А доминантна хаплогупа се скрива ! Тако, наводећи регију, не може се знати, да ли је тестирана особа припадник доминанте групе једне регије или миноритерне групе те исте регије ! Исказивати резултате генетских тестова  по одредници геограрфског региона као порекла – нема смисла ! Баш као ни сви поменути текстови, исписани језуитским језиком заврзлама. 
То је подла језуитска превара, која скрива Истину као змија ноге. Замајава цео људски род. Скрива његово право пореклу и истиниту причу. Спречава братство народа. Спречава љубав, међу нама. 
 
Од ове генетске Истине која открива ко је ко, зависе темељи целе западне, насилничке, пљачкашке, робовске не-људске цивилизације која управо сада жуди за руским богатим просторима. Треба да се потресу ти темељи, са науком! С Истином која је на нашој страни. 
 
“Нека борба буде непрестана“
 
Свима с благословом,
Др мед Јасмина Вучић Пеев,
у срБској 7532 ој години, у колодару, 8-ог
 
 
 

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!