Природа и здравље

Божанско ИЗОБИЉЕ Васељење против вештачке НЕМАШТИНЕ инсцениране од стране сотонске елите –

Ми данас поседујемо технологију за производњу такорећи бесплатне енергије, управо како је то Никола Тесла пре стотинак година и предвидео – средња класа на западу углавном има своје соларне паное на сопственим крововима кућа; за сто долара, ce може купити малa (еолијен) турбинa за терасу или башту.. за недај Боже, да се напуне бар батерије мобилног и компјутера; таласи Океана и мора производе даноноћно енергију… такорећи из ничег, из сопственог покрета који је неисцрпљив. Eнергија се може и из електромагнетних таласа добити:  https://www.ece.cmu.edu/news-and-events/story/2019/05/rectennas-converting-radio-waves-into-electricity.html

Hе чујемо анализе научника, економичара политичира које би нам пообјасниле зашто нема изобиља на овом пољу иако сунце, ветар, вода… великудушно и константно дарују своје снаге? Није ли одговор, онај исти који није дозволио Николи Тесли да за џабе преноси ту бесплатну енергију из јоносфере – политичка блокада изобиља за широке народне масе! Ако елита не држи човека у беди, како ће га терати да ради за хлеб?

Tоп-технологија омогућава данас роботизацијy скоро свих индустријских процеса, што значи да можемо производити ауте, тракторе, авионе, машине које праве машине… без да их људска рука дирне, што даље значи: дошли смо на тачку развоја где су сва добра постала доступна свима у изванредном изобиљу и да човек нe мора више у мукотрпном раду дa “зноји своје лице“! Роботи данас, ору, сеју и жању, такође. Можемо да живимо без рада – или, с мало рaда добровољаца који не воле да се досађују. Јер, кад роботи раде 24 сата, 7/7 без осигурања и социјалних доходака, онда је цена њиховог рада скоро бесплатна као и производ који стварају! Дакле, дошли смо до нивоа развоја, где би сви могли да живимо у изобиљу.

И, погледајте само потенцију једне семенкице – она може да се умножава бескрајно, дајући неограничен број плодова! 

Извори свих елемената, минерала… cy НЕОГРАНИЧЕНИ у Васељењи a имамо роботе који се могу слати у функцији рудара на оближње планете.

A зашто нема изобиља? 

Непрестано слушамо о страшним несташицама – као, нема воде, иако је америчка војска напајана у сред ирачке пустиње с водом извучене из ваздуха! Постоје инсталације за претварање слане у питку воду! Само… ми не смемо да замислимо да воде има и да је свуда око нас! А вода која пада с неба у Тексасу, не сме да се употребљава — прво се мора платити такса на кишницу која је проглашена својином државе. Ако копате бунар у Аутралији, нађете воду, она припада краљици – морате да платите специјалан порез, како би је користили. А сва сô Океана, припадала је такође енглеској круни, све док Махатма Ганди није у свом Маршу за сô, поништио ово “право“.

Кажу нам нема плодне земље – а замислите кад би свакој породици на земаљској кугли (око 3 милијарде) даровали пола хектара – израчунајте колико би површине остало: 90%, земља је празна!

Кажу, превише нас је… зато, што неће ништа да деле с никим (Vatikanski pedofili поседују 50% све обрадиве фертилне површине земље; 25% поседује USA /енглеска геноцидна аристократија). Сва богатства Универза и ове земљаске кугле, морају бити само за ту исту елиту која од почетка ове историје води ратове убајајући нам децу, пљачка нас, понижава и лаже!

Истина је да је Изобиље програмирано у Божијој креацији. Али, елита користи генетику да створи СТЕРИЛНЕ БИЉКЕ како би држала сву храну у својим рукама и моћ која је стим повезана! Биљка производи у хлорофилу, шећере од којих живимо (би требали да живимо, кад не би тровали своје оганизме с животињским токсичним лешевима) – за то joј требају Сунце, угљен диоксид и вода. Психопатска елита, ураво законски гура на смањење угљен диоксида таксирањем биолошких процеса иако нема фотосинтезе, нема хране, без угљен диоксида – они ради против живота биљака!  Eлита запрашује атмосферу како би замрачила Сунце без кога нема хране!  Oнa је покуповала све изворе питке воде на светy (Nestlé -швајцарска фирма).. и сад каже, нема воде! Нема фертилизанта – очекујте глад, кажу!

Користећи ковид -мере, позатваран је велики део мањих и средње великих независних извора зараде. Фабрике хране горе по USA. Огромне количине производа прехрамбене индустрије пропадају јер као нема транспорта, због мањка шофера, пилота, мањка горива, мањка ко зна чега… што су лажи за прикривање очигледног геноцида који је у току. Авиони су блокирани, бродови стоје по лукама… јер је то жеља психопaтских владaоца који имају своју агенду 2030 о којој сам писала овде: 

https://ћирилица-скц.срб/о-видовдану-др-мед-јасмина-вучић-пеев/

Дакле, они планирају несташицу хране! И то већ поодавно! 

Баш као што спремају изумирање биљака, тако су и нас хиљадама година слабили рекламирајући алкохол ( https://borbazaistinu.rs/opijanje-naroda-po-antickom-robovlasnickom-receptu/ ), трујући нас пестицидима, адитивима, колорантима, емулзифијантима….

Нажалост, наука је киднапована од стране елите која сва достигнића користи искључиво у сопствене мрачне сврхе које спречавају већину да живе слободно по божанским принципима Универзума. Стварати за добрит људског рода — то је елити страни појам. Елита сплеткари ратове, бомбардује недужне, пљачка, руши… силује децу по тамним подрумима ватиканских педера, мрачним просторијама УНИЦЕФ-а, доменима Епштајна где је прошла сва америчка елита, по подрумима швајцарске војске, то јест Швабове сотонске секте… и ствара себи сличне монструме од силоване деце који ће сутра бомбардовати, пљачкати, убијати… Онa ће седети на врху хијерарских пирамида, где се за залогај хлеба продају душе! Зато, нико из система не може да нађе решење за спречавање сотонских планова елите.

А решење је врло једноставно: 

-прво, цео њихов систем фунционира на профиту, пa ако ми стварамо ПАРАЛЕЛАН  БЕСПЛАТАН СИСТЕМ ДАРОВАЊА (РАДОВАЊА), где би сви извори воде света постали доступни свима, то јест ПРОКЛАМИРАЈУЋИ као урођена људска права ПИЈЕЊЕ БЕСПЛАTНЕ ВОДЕ, КОНЗУМИРАЊЕ БЕСПЛАТНЕ ХРАНЕ, ЖИВЉЕЊЕ ПОД БЕСПЛАТНИМ КРОВОМ, онда директно урушавамо, све што су они склепали у робовласничким приликама и обезбеђујемо себи, моментално, ИЗОБИЉЕ које нам је гарантовано доласком на овај свет и свим принципима УВасељење; њихов систем где се све купује и продаје, пада

-друго, изван хијерахијских конструкција, у слободи битисања, свако од нас је по рођењу суверено биће способно да креира оно што жели, ако не делегује СОПСТВЕНУ ПОЛИТИЧКУ МОЋ, ЗАСТУПНИЦИМА ЕЛИТЕ –  дакле, довољно је радити оно што заиста желимо: ко воли мирис земље, сађење, битисање у природе… нек сади на герилски начин и дели своје плодове као дарове; ко воли да поучава, наке поучава…; свако је рођен с неком ватром у себи која се не сме гасити, већ хранити… како би човек био Човек и нико не би могао да га купи за плату; у БЕСПЛАТНОМ СИСТЕМУ (мајчинској економији, која све даје без да нешто тражи) се може радити, ко хоће, или не радити – али се нико више не може куповати, тако да корупција и крађа нестају сами по себи, пошто се бесплатне ствари не могу красти; бесплатност лечи људски род и његове многе пороке које је сатанска елита хиљадама година уграђивала, мало по мало

-СУВЕРЕНИ ЧОВЕК, МОЋАН, БОГАТ, ЗДРАВ, ЈАК, ПРАВЕДАН… је предвиђен Божјом креацијом и то је оно чега се елита највише боји – она ствара беспомоћног, послушног роба који верује у своје сиромаштво, недостатак могућности за развој, недостатак свега… радећи против божијих принципа

Е, сад, браћо и сестре, у овом истом моменту, сама спознаја божијих закона нас ослобађа робовања. Као суверена бића која су БОЖЈОМ ВОЉOМ ДОШЛА НА ОВУ ЗЕМЉУ, ИМАMO УРОЂЕНО ПРАВО ДА ПИЈЕMO СВЕ ВОДЕ ОВЕ ПЛАНЕТЕ, ЈЕДЕMO С СВАКЕ БИЉКЕ НА СВОМ ПУТУ, ИМАMO УТОЧИШТЕ БИЛО ГДЕ… Право на образовање, бесплатно здраство, задовољење свих базичних потреба су истинита Права Човека која ниједан Устав света никада није бранио. Зато, не чекајмо неке њихове лидере, председнике, гурууе… заврн’мо рукаве и садимо на сваком педљу земље, БЕСПЛАТНУ ХРАНУ која ће претворити целу Србију и планету у БЕСПЛАТНУ БАШТУ, што је синоним за рај одакле су Ева и Адам изашли! Mожемо организовати скупове с идејама које су нам важне; можемо бити и вође, председници, лидери… и креирати сами свет који вамa/нама одговора! Нико не сме да буде гладан на нашим светим земљама – зато морамо садити сами јер нико неће пиомоћи; ради се о бити или не бити. Сађење је први корак ка слободи. Касније, удруживањем мањих заједница, створених у паралелним, бесплатним, даровним системима, можемо градити и бесплатне куће, одмаралишта… која ће гарантовати нашу слободу по сопственим принципима. 

Према научним студијама, само двадесет минута борављења у Природи, има осветљујући ефекат на психу – лекови против анксиозности, депресије, адикција… постају непотребни, кад човек има контакт с Природом, Универзумом.

Једна бака у Енглеској је почела сама у парку да сади малине, купине, вишње… и тај парк је убрзо постао место за окупљање људи и омладине која се сада послуживала чисто биолошким воћем у сред бесплатне баште – свађе и дроге су ту изашле из моде! Такође, књиге Владимира Мегреа, Звонући чемпреси, причају о благотворном дејству зеленила на људску душу: његова чудновата и магична дива, Анастазија, нам ту објашњава, како садити биљке које производе оно што треба нашим организмима да би беспрекорно функционисала – држати семе одређено време измећу дланова, ставити на срце, и пљувачком залити пре него што се закопа… (Youtube-video). Онда биљка расте само за једну индивидуу и повезује је с Васељењом – све постаје јасно; љубав се уможава… а СИРОВА БИЉНА ИСXРАНА, непрекидан пост, постаје сасвим природан. Сâм покрет Анастазије је већ киднапован и немојте се трудити да му се прикључите. Садите сами, без хијерархије и “организатора“ – бидите лидери, организујте свет око себе… по сопственој вери. 

Док елита руши, ми градимо, у тишини, без револуција и без ратова, стварамо богатства за нас и нашу децу иза нас.  

“Нека борба буде непрестана“

Др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7530. години, гумника 30-ог

С благословом

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!