Србија и србске земље

Позив за тихо уништавање система – будите добровољци

Фото: slobodnaevropa.org

Хееј новинари Новости, Politike, RTS-а….

немате ниједну идеју зашто АV тако ћути, после бриселске трилатерале, одакле је најављивао најважнији говор? Док шиптари као држе снајпере на нашим људима?  И док не-оформњена скупштина, без гласа, гледа  узурпатора, аутократу AV?  

Hеки Срби пишу по тротоарима Косова “ту смо, не бојте се…“! Праве речи за срБски народ – супротне говору АV-a који као да је држао шиптарски снајпере окренуте на нас, у свом задњем говору који је искључиво истртљан за подизање страха у Srbiji. 

Где да пишу Срби с Косова и Метохије коjи нису на Вучићевој лажној “српској “ листи, питам ја вас? Смети ли ви и једну реч Истине НАПИСАТИ да они не пишу по тротоарима ? Њихово виђење ствари —Србa с Косова и Метохије ? Да знамо шта им треба? Чије су то главе на листи за одрстрел? Ко нишани? Може ли се помоћи нашима који стоје на листи за одстрел? Има ли оружја за њих? Или све иде за “Бангладеш, Саудијску Арабију…“?  

Хeej народни посланици, шта радите у тој скупштини која није годинама, можда деценијама, ни једну једину седницу посветила Косову? Заиста немате ни једну једину реч за ову ситуацију? чекате ли да вам психопата AV стави речи у уста?

Хееј мафијашке судије, докле ћете делити неправду, ћутати на гажење устава и закона?

Хеј NATO-војско Србије, што си дозволила да ти NATO криминалци седе у команди – дабогда заједно с њима завршила у ПРАХУ и ПЕПЕЛУ. 

Знајте сви, ми Срби ћемо вас преживети у Правди Божијој, као и увек што преживесмо свe силнe непријатељe, који силоваше наше просторе – само да знате, продани бедници, да се не може Божја Правда избећ’.

“Нека борба буде непрестана“

Даровна Економија

За бесплатне и слободне чланке, писане без газда и без профита! За Мајчинску економију где се Човек не може купити за плату, где је вода, храна, кров… бесплатно урођено ПРАВО у бесплатном свету, где се ради из страсти за неку ствар а не из потребе за плаћањем рачуна; остављајте издајничке, неморалне послове и придружите се бесплатном свету, стварајући поклоне / бесплатне услуге, садећи бесплатну храну на герилски начин на сваком педљу земље… стварајте свет који нама одговара, сада одмах, свет без вођа, у тишини анонимности, без револуција, знајући да БЕСПЛАТНОСТ УБИЈА ЊИХОВ СИСТЕМ БАЗИРАН НА ПРОФИТУ који ће увести социјалне пункте како би вас држали у шаци, без хране, без права, без струје, без оружја… ;  будите суверени, силни и моћни у Правди и Истини!

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!