Србија и србске земље

Тоталитарни режим Велеиздајника и његова криминална клика се једино могу срушити на УЛИЦИ

Фото: Владимир Живојиновић

Преокрет

Србији треба радикалан преокрет. Системски. Темељан. Из корена. Смислен. Преокрет који ће да захвати читаво друштво. Преокрет који ће да заустави садашње негативне тенденције намерног уништавања државе, губитак територије и биолошки нестанак нације.Преокрет који ће да разбије, искорени и уништи апатију, равнодушност, безнађе и предају судбини губитника.

Улогу коју су нам наменули наши вековни непријатељи и коју спроводе сви домаћи окупациони намесници.Све што нам раде је организовани план наших вековних непријатеља да се, напокон, казне древни Срби као реметилачки фактор на Балкану.

Да ли је такав један преокрет могућ у друштву које се распада и које је у општем расулу? Сматрам да је преокрет апсолутно могућ и износим све аргумента зашто је могуће спасити Србију, као и стратегију и план како да то остваримо.Ако пођемо од познате мог јавног става -Немој да ми долазиш са проблемима, понуди ми решења, онда су нам потребни људи који знају решења. Не само да знају решења да понуде, него су организационо способни и одлучни да спроведу та своја оперативна решења. Односно, оно што претходи решењима, ти људи морају да имају вољу и жељу да спасе Србију сигурне пропасти и нестанка.

Њихова воља потиче из духовне вертикале схватања смисла живота и улоге мислећег човека у друштву.Дакле, нема спаса Србије без духовне и моралне обнове друштва и без добро организоване, посвећене, просвећене и храбре националне елите, која ће својим радом, понашањем и јавним деловањем, личним примером, да покаже који је пут нашег избављења. Елита може да буде само духовна. Нема друге елите.Све неке, наводно, друге, измишљене „елите“ су јефтин продукт тоталитарног политичког система у распадању.

Духовна елита је она која је спремна да се жртвује за заједницу. Која своје личне интересе подређује општим интересима заједнице. Жртвовања, одмах да објасним за оне који су се већ уплашили, не значи нужно да морамо живот да положимо за добробит заједнице, али ако је заједница биолошки угрожена и ако наши непријатељи хоће физички да нас покоре, поробе и сатру, онда нам не преостаје ништа друго, нема других решења,него да свесно, вођени духовном вертикалом наших древних прредака, устанемо у одбрану заједнице.

Понашамо се и радимо тачно онако како су се, хиљадама година пре нас, понашали и радили сви наши преци, који су нам обезбедили да имамо сопствену државу, национални идентитет и да можемо да говоримо и пишемо наш древни србски језик. Наравно, избегавамо, на основу богатог искуства и знања повести, све грешке наших предака, како бисмо смањили непотребне жртве и постигли највећу могућу друштвену ефикасност у опстанку заједнице.

Мудрост наше генерације треба да почива на трагичним грешкама наших предака. Ако је несрећа код нас већ ручала, морамо да се потрудимо да никако не вечера и да не остане у нашој кући на преноћишту. Процењујући данашњу нашу трагичну ситуацију пропадања, сматрам да жртвовање никако не значи да морамо да гинемо за спас Србије, већ је сасвим довољно да се ослободимо свакодневне баналности, тривијалности, површности, блебетања, оговарања, лењствовања, пландовања, баљезгања, оправдавања, досадног прежвакавања истог, простаклука, сујете, зависти, похлепе, спрдања, зајебавања, курчења, снобизма, поводљивости, превртљивости и лицемерја, како бисмо показали право и боље лице нашег националног карактера.

Уместо свих ових лоших особина, које нам се свакодневно, пропагандно, демагошки и јавно пласирају као једини стил и начин живота, потребно је да покажемо нашу древну интелигенцију, памет, мудрост, доброту, духовност, поштење, љубав, пожртвовање, вредноћу, срдачност, правдољубивост, гостопримство, храброст, вољу, свест, слободарску традицију и ратничку неустрашивост. Зар је то нека велика жртва коју морамо да поднесемо за оздрављење нашег болесног друштва? Не можемо болесно друштво да оздравимо, ако ми нисмо духовно, ментално и физички здрави.

Ако нисмо, како би наш паметни народ рекао, здрави у главу. Проблем у коме се данас налазимо, настао је као последица одсуства сваке духовности, морала, поштења и марљивости елите, која мора да предњачи и води народ.Заправо, добили смо примитивну, перверзну, поданичку, паразитску, продану, комерцијалну и слугерању квазиелиту, која је издала духовност, традицију, историју и народ. Најгори људски олош је данас ушао у политику. Зато смо пропали.

Ментални болесници, перверзњаци, медиокритети, незналице, разбојници и криминалци сачињавању политичку интересну групацију која је окупирала и поробила Србију. Ако хоћемо да спасимо Србију, морамо тај политички олош да хирушки одстранимо из политике и власти. Хирушко одстрањивање значи да им се забрани лустрацијом да се баве политиком, да се похапсе, судски процесуирају и да им се конфискује сва имовина коју су опљачкали у периоду од 1990.године до данас.Морају сви они да се, напокон, КАЗНЕ. Нико, ко се бавио политиком и постао богаташ, није кажњен од увођења вишепартијског система у Србији и нико није одговарао за злочине које је учинио према нашем народу.

Казна је катарза. Прочишћење. Подвлачење црте. Одвајања жита од кукоља. Спасавање организма од опасног, нараслог политичког тумора.Хирушки захват је политичка нужност. Реалност. Мора да се уради таква радикална оперативна политичка операција, јер политички олош представља мањину у друштву. У интересу већине заједнице, они морају да буду кажњени. Запамтите, пишем као искусан стручњак, нема другог решења за спас Србије. Нема милости према политичком олошу. Тако се шаље јасна порука свима који хоће да се баве јавним пословима.

Сви морају да знају да им изнад главе стоји гиљотиња казне, уколико помисле да злоупотребе јавну функцију.Стварамо нови политички систем, који се базира на моралу и одговорности. Сматрам да је могуће да брзо, због спаса државе и народа, одстранимо тај политички олош из заједнице. Имамо људе, имамо знања. Потребно је да ти људи, из земље и расејања, схвате шта је њихова историјска обавеза. Потребна нам је – СВЕСТ о нужности преокрета. Системског. Темељног.

Генијални руски режисер Тарковски је написао, књига „ Запечаћено време“, да пут према нормалном духовном животу је једино могућ ако човек стекне свест о одговорности према друштву. То може да се постигне једино -ЖРТВОМ!

Мислим да смо данас доспели до стања да све већи број људи у друштву почиње да схвата, притиснути прогресивном невољом, да нам је нужан радикалан преокрет. За право духовно уздизање потребан је огроман труд и рад на себи.Расуло и распад има своје границе стрпљења грађана. Данас смо прешли све те границе пристојности и уљудности.

Грађани психички пуцају, јер не могу више да издрже толике лажи, преваре и обмане, које вређају древну, народну интелигенцију. Отргнута инфлација, која се приближава троцифреном износу, драстичан пад животног стандарда, сиромаштво, беда, очај, болест, страх, даноноћни наступи бахатог Узурпатора, криминализација читавог друштва и суморна будућност, све то утиче на брзо отрежњење заведеног, поводљивог и наивног народа.

Буђење је почело. Натапање је имало смисла. Нудимо алтернативу садашњем лудилу. Нудимо нови духовни преображај. Нови политички и економски систем. Не можемо да се спасимо у постојећем тоталитарном систему. Зато морамо да срушимо тај дегенерисани и одвратни политички систем. Како? Једноставно. Окупљањем оних свесних појединаца, који имају моралну вертикалу. Који поседују искуство, знање, вољу и стручност да спасе заједницу.Окупљање мора да буде потпуно супротно бирократском и тоталитарном страначком организовању. Окупљање мора да буде на принципима – МОБЕ! Братског удруживања ради заједничког деловања.

Удруживања у којима ништа не тражемо лично за себе, него дајемо заједници. Добробит заједнице је изнад наших личних интереса. Почињемо МОБУ за спас Србије.Свако, ко долази на мобу, дужан је да понуди оно што он може да уради. Свако даје према својим могућностима за спас заједнице. Све је добровољно и поштено. Отворено, истинито и слободно. Праведно. Нема закулисаних муљања и петљања. Нема лдера, вођа, вожда, фирера, страначких првака и демагога.

Снага мобе је у тимском раду. Свако може да буде користан. Свако може да допринесе заједници, колико је у његовој моћи.Рад у тиму оплемењују. Учимо од других и подучавамо друге. Дајемо и узимамо. Свесни смо да само заједничким и организованим преокретом спасавамо заједницу, породицу и себе. Уместо садашњег растакања, губљења времена, пропадања, безнађа, упразног трошења животне енергије и сатирања добре воље, ствара се атмосфера заједништва, поверења, љубави и победничког успеха. Заједничким и прегалачким радом, одрицањем, жртвовањем, напрезањем и посвећеним делањем сигурно остварујемо постављене резултате, који нам дају снагу да истрајемо у нашим намерама.

Позитивна енергија из тимова преноси се на читав народ, који први пут почиње да види СВЕТЛО на крају мрачног тунела наше пропасти.Грађанима се мора да каже истина, без обзира колико она тешка била. Грађани траже од своје духовне елите да јој каже истину о дубини и тежини наше пропасти. Траже поштен и искрен приступ. Неће више да их нико лаже и обмањује. Али, грађани траже и решења.

Описивање стања, ресавско преписивање, прежвакавање истих фраза, папагајско понављање и досадно анализирање већ анализираних закључака је непотребно губљење времена.Немамо времена за губљење. Несрећа у којој се налазимо не чека. Тражи наше брзо организоавње. Моба подразумева добру организованост и делање. Долазим на мобу да радим. Не смета ми шта ћу да радим на моби. Не бирам посао. Радим јер схватам смисао мобе. Постајем део победничког тима. На ком месту ћу играти у тиму, за мене је потпуно небитно.

Хоћу да наш тим победи. Хоћу да будем у победничком тиму. Хоћу да будем последњи у победничком тиму, нећу да будем први у тиму који губи. То је нова филозофија организовања. Нисмо партија, странка, секта или криминална групација. Ми смо одговорни грађани, који смо свесни трагедије у којој се налазимо. Прихватамо одговорност и део терета историје на своја леђа, јер хоћемо да направимо историјски преокрет. Нико не треба да ме позива, сам се јављам. Србија припада свима нама. И свако је лично одговоран за даљу судбину Србије. Нема извлачења. Нема оправдавања за нечињење.Пихватамо дисциплиновано понашање, јер верујемо у реализацију наше идеје. Верујемо да можемо да се спасимо Србију. Верујемо у људе, који заједно са нама раде на моби.

Видимо да наш рад има смисла и да даје резултате.Тако се ствара добра, победничка атмосфера у тиму. Грађани то препознају и враћа се изгубљено поверење. Нова духовна елита својим личним примером показује какво друштво градимо. Лични пример је најбољи доказ да верујемо у спас. Пожртвовањем у интересу заједнице се доказујемо да смо свесни историјског тренутка. Свесни смо да смо ми последња одбрана државе и народа.

Ми резервне државе немамо. Народ је наш. Немамо резервни народ. Када свест о преокрету ојача, онда је све лакше за сигурну победу.Нову националну елиту ће да следи народ жељан слободе, правде, поштења, бољег живота и освете. Влада народног спаса ће понудити конкретна и оперативна решења за спас Србије.Понудиће тимове стручних, искусних родољуба из земље и расејања, који су спремни да отпочну велики пројекат спаса Србије.

Грађани ће интернетом гласати за Владу народног спаса. Тоталитарни режим Велеиздајника и његова криминална клика се не може да сруши на намештеним и изрежираним, лажним изборима. Једино решење је – УЛИЦА. Масовне демонтрације милион људи на улицама, који ће имати само један захтев – смена Узурпатора и рушење тоталитарног политичког система. Народ мора да се избори за народну власт. Која ће да буде под сталном и будном контролом грађана кроз директу демократију.

Преокрет је могућ. Питање је само месеци и недеља када ће да се догоди. Све што се догађа у свету нам иде на руку. САД-е је пред грађанским ратом и америчком револуцијом. ЕУ је банкротирала и нестаје. Европу чека нова грађанска револуција. Нема више повратка на стари систем. Дошло је НОВО ДОБА.

Позивам све вас, који сте незадовољни садашњим стањем и који желите добро свом поколењу, да нам се придружите на мобу ЗА СПАС СРБИЈЕ.

Аутор: Бранко Драгаш

Извор: https://www.dragas.biz/preokret-2/

Хвала на поверењу! Молим вас поделите, ширите истину!