Природа и здравље

Опијање наРода по античком робовласничком рецепту или “Београдски фестивал пива“

Фото: Live Production

Бир Фестa (Bier Fest) cy немачкe речи којe значe:  фестивал / прослава / целебрација пива. Без превода, уведосмо не само овe речи него и културу слављења старог античког пића које су древни Египћани осликавали на зидовима велелепних грађевина – заједничко опијање великих маса људи, представљено је као део свакодневнице робова. Данас, Radio Beograd Jedan зове нашу децу да поред Саве уз музику, испијају овај алкохол, по немачком социјалном рецепту, уз немачки наслов “пивне забаве“.

Сваке јесени, Немци прогутају пред камерама, тоне и тоне те пенушава жуте течности којy им  углавном сервирају, дивне младе манекенке, у  распеваној атмосфери, па шаљу свету ове “прелепе слике“ пуне артeфицијелних веселих емоција. Иза кулиса, без камера, немачки лекари примају у исто време, омладину у алкохоличној коми, y смртнoj опасности и младиће који с двадесет година завршавају своје животе пошто су им јетре разорене. Јетра је витални орган без којег се не може живети – кад је  уништена, нема живота. Цироза се не лечи, јер нема лека. Главни узрок ове смртне болети је конзумирање алкохола. A трансплантација органа је сотонско замајавање пацијената, јер туђи орган може да фунцкиноше само уз огромне дозе имуносупресора, што чини живот неподношљивим и ненормалним, у сваком случају, не тако лаким како то фарма индустрија представља. 

Фараон је у давним временима чак плаћао своје “раднике“ у пиву – плата једног роба беше 3,5 литра пива по радном дану и глави потчињог а његова фамилија и деца су имала право на додатне литре овог ошамућујег пића. Кад се с лекарским погледом посматрају египатске фигурице које представљају оне које раде, јасно се виде црте последица конзумирања овог токсичног пића: мушкарци имају груди – гинекомастија, као последица спуштања  тестостерона, јер алкохол директно снижава овај хормон који мушкарцима осигурава вигурозност, храброст, мушкост и потенцију. A eгипатска шминка не може да сакрије идиотске црте лица ових робова – алкохол литерaлно убија нервне ћелије и интелигенцију. Мења карактер. Претвара Човека у не-осећајућу радну машину. А како онда, у прастара времена, тако и данас, феминизација и пасивизација нашег јачег пола је последица конзумирања овог отрова. Главни узрок импотенција и стерилитета, јесте алкохол. 

Алкохол који анестезира нерве, не само да уништава рефлексе, убија сексуалну потенцију, него утрњује цело тело, чини га неосетљивим на околину и болове… и претвара Човека у бедника који радије лежи по тротоарима без обавеза, без породице, без достојанства него да загрли живот. Алкохоличари силују сопствену децу, убијају супруге, чине саобраћане несреће, узрокују насиље и социјалну беду док се алкохол слави на велико у сваком холивудском филму, многим нашим песмама … а сада и кроз Бир Фесту. Алкохоличари не дижу револуције, не боре се за Слободу и Правду – они немају потребe за тим идеалима, с обзиром да им стална телесна и духовна анестезија, омогућава живот без свакодневних брига. Мозгови алкохоличара, кокаиномана и хероиномана немају исту структуру као мозгови здравих људи – зато криминал, убиства, разарање… окружује зависнике дрога у које спада и алкохол. Да, алкохол је дрога према медецинским књигама. Елита га користи легално као средство за ошамућење зависних робова, који смо сви ми, без обзира колико били зависни или не од њиховог економског система.  

Из неког разлога, јака алкохолна пића, употребљава више она радна елита која образована и свесна опасности, пије из недостатка мудрости. Тако имамо безбројне књиге о вину и његовим “доброчинствима“ – цела једна наука се базирала на овом “знању“ око претварања шећера у алкохол. Нека финоћа и аристократски манири се продају вишој клаcи у којој многи лекари, научници, писци… завршавају на исти бесраман начин као и физичка радна класа. Лично сам лечила швајцарског топ-менаџера, који је због пословних веза у Русији, почео да редовоно пије водтку – на психијатрији смо организовали операцију за одклањање његових женских груди и отпочели терапију против адикције. Престрављен с физичким променама на свом телу и дрхтећи од потреби за отровом, овај високо интелигентан и образован човек, није сxватао како је стигао до нашег затвореног одељења, где га је кључ чувао од самог себе. Педест хиљада Швајцараца завршавају сваке година иза психијатријских врата, где скривају своју срамоту у тишини сопствене дискреције према другима и неутралности према проблемима ближњих. Страшна духовна беда, се скрива… она никада не долази у медије, пред камере света. 

Али, вест да је алкохол добар за здравље, јесте стигла до свих! Једино што је то полуистина. Мој професор патологије, извукао је једну артерију при аутопсији  из тела алкохолочара и показаo je, узвикујући:  ‘…’погледајте, артерија бебе! без артериосклерозе!“ Да, алкохол штити од наслагања масних, засићених киселина на зидове артериоваскуларног система! Али проблем је у засићеним / животињским мастима који као узрок најчешћих кардиоваскуларних проблема стоје на првом месту листе узрока. Не смеју се јести животињске масти, хидрогенизоване, засићене масти!Они који посте, не треба да перy своје артерије с алкохолом и униште свој нервни систем, штитећи артерије.  

Стари Завет забрањује Кохенима (високим левитским свештеницима који држе Божји закон) да пију алкохол. Разлог је : да би увек били достојанствени, пред Богом којег представљају. Зашто народ, не мора да буде достојанствен и то је објашњено у Proverbes: да би радник заборавио тежину свог посла, нека пије… Дакле, од давнина, алкохол је употребљаван за опијање широких радних маса, како би заборавили своју муку. Међутим, дошли смо у доба, где посао није увек мучан и тежак. Напротив, може се радити из задовољства и потpебе за осмишљавањем битисања. Али, алкохол, нам и даље сервирају. Разлог је један једини : ОШАМУЋЕЊЕ наРода, слабљење социјалних и породичних структура које је одговара елити да оправда своје законе и постојање. Замислте само колико енергије је просуто по фестама где се повраћа од напијања, колико дана замагљено, колико деце зачето у пијанству… та деца се рађају с такозваним алкохоличким синдромом – њихова лица су деформисана, вилица уска, тела мала… никада не достижу просечну интелигенцију и способни су само за ниже, послове где се не мисли. 

, то је то, што психопатска елита одувек треба – јефтину, глупу радну снагу; беспомоћну; зависну; пасивну; не-мушку; опијену … АV треба такве – “фабричке раднике“! Ана Брнабић је такође напоменула да ми немамо довољно таквих – они ће их довести из земаља где сy беда и ураниум, оштетиле мозгове оних који не пију – фабрике морају радити, јер су оне права чеда елите која не брине за живот, него за профит. Jефтинa, глупa раднa снагa, беспомоћнa, ради, ћути и извршава и најбестидније наредбе и контрадикторне заповести… Сваке године се рађају десетине хиљаде алкохолом оштећене деце, само у Француској. Али на флашама, нећете наћи, упозорење за младе жене и труднице, да не узимају овај отров ако хоће да зачну живот. Нажалост, под утицајем алкохола, живот се зачиње, мучан, јадан, болестан… Јевреји, не смеју да пију с Не-јеврејима! Да не би било неволотарниох мешања, који забрањује њихов Бог YHWH. 

Дакле, пре две-три хиљаде година. елита је знала шта је дејство алкохола и користила га је у своје интересе : држати огромну масу народа у својој шаци, против закона Природе и Универзума. A y педесетим и шездесетим годинама, пиво cе чак рекламирало на телевизији као здрава храна за труднице, све док лекари нису подигли црвену заставу и спречили овај геноцид, свестан и хиљадугодишњи. Наука је некада служила људском роду.   

Алкохол као и свака друга дрога претвара Човека у криминалца, без образа, како се то код нас каже — oвакви варају, подругују се, немају савести и части. Алкохол им је једини пријатељ и с њим се грле кад напуштају овај замглени свет у коме психопате владају а издајници држе кормила власти. Здрав разум, јаке личности, јасне мисли, усправни Људи… нису ту пожељни. Они се опијају, ошамућују, наводе на пороке, “забаве“, “игре“… и њихова енергија просипа по бесмислицама. За то време, елита се подсмева измишљајући законе против “саобраћајних прекршаја“, “породичниог насиља“, “диловања дроге“… 

Eлита одувек употреебљавала алкохол против силе народа. Сви знамо како су нативни Индијанци Америке уништени – алкохолом! Tо је највећи геноцид почињен уоправо с алкохолом. 

Наши млади се данас позивају да поред Саве “прославе“ ову токсичну “фесту“! Како опијени да се боримо за Косово? За чишћење Винче? За терање окупатора? За Правду? Истину?  

Разумете ли Ви, наРоде мој, владајућа класа ЛЕГАЛНО ПРОДАЈЕ АЛКОХОЛ КОЈИ У СУШТИНИ ДРОГА КАО И СВАКА ДРУГА ДРОГА ( мења структуру мозга и карактер ), ТАКСИРА ГА, ПУНИ СВОЈЕ ЗЛОЧИНАЧКЕ КАСЕ С ПОРЕЗОМ НА АЛКОХОЛНА ПИЋА и онда оптужује алкохоличаре за злодела који су починили под утицајем те исте, легалне, дроге! Пуни затворе с сопственим жртвама, јер je легализовалa дрогу! На корену проблема, лежи кривица државе која дозвољава опијање омладине, Човека!

Bier Fest је злочин против човечности, као и било који други злочин, било која друга дрога која краде живот и достојанство.  

Према хегеловом принципу, држава дакле ствара сама проблем алкохолизма, позива младе да конзумацију отрова кроз фестивале музике, филмове, забаве, фесте… а онда кад су пијани починили злочине, хвата их и даје решење: затвор и казне. На истом принципу, сада видимо подизање панике око неке “пандемије“ која је уствари грип и нуђење решења: “вакцинације“ која то није!  Слуђивање, легално! Третирање широких маса као стокe. Тоне кокаина, хероина стижу у богате земље да би тровале наше младе… по истом принципу. Не, Пабло Ескобар, Ел Чапо, Беливук… нису највећи криминалци, него они који стоје иза њих и помажу им из мрака тајности.

Да би наРод прихватио психопатска правила, не треба га само ошамутити дрогама, него и хранити погрешном храном, слабити токсичним адитивима, колорантима, пестицидима… воду му тровати с флуором и бромом, ваздух гадити с фабричким димом, реке тровати с отпадима… и “вакцинима“  претварати у ГМО-организме који производе протеине против себе самих (spike- протеини личе у структури ћелијама утеруса). 

То се све ради, cамо да се не би досетили, да Човек који је рођен на овој планeти, има право да дише сав ваздух света, да пије све воде, једе с сваког дрвета, сме да се креће слободно, има право на све ресурсе… без ограничења! Да се не досетимо да постоје УРОЂЕНА ПРАВА која нису заштићена ни с једном једином конституцијом овог света. Да постоји Истина и Правда изван њиховог правно-јуристичког психопатског оквира. 

Како се заштити од напада на здравље, прочитајте овде

:http://www.kmnovine.com/2019/05/zdrava-Srbija.htmlhttp://www.kmnovine.com/2021/06/4.html

О томе да вода, храна, простор, ресурси… морају бити бесплатни,  да би оздравили као друштво, прочитајте овде:

http://www.kmnovine.com/2019/03/darovna-ekonomija.html

http://www.kmnovine.com/2020/06/post-kovid-19-era.htmlhttps://www.kmnovine.com/2018/03/jasmina-peev.html  

Свима с благословом,
Др мед Јасмина Вучић – Пеев
у срБској 7529, у гумнику 18-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!