Србија и србске земље

ПОДРШКА РАТНИМ ВЕТЕРАНИМА – ПОЗИВ НА ПРОТЕСТ

Грађани Србије, Војни ратни ветерани, инвалиди рата, породице погинулих у борбама од 1991 до 1999 – ПОЗИВАМО ВАС 07 децембра 2019 да у 12 часова будете испред НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ!!!

Ообавеза свих нас је да подржимо људе који траже да достојанствено одживе своје животе, животе које су ризиковали како би и наша деца сада мирно спавала.

Ови људи не траже ордење траже да их престану понижавати они који саможиво управљају овом земљом. Ови људи траже да их због проливене крви поштујемо сви ми који захваљујући њима живимо у слободној Отаџбини.

У ПЕРИОДУ ОД 12-18 часова. ЗБОРНО МЕСТО, СКУПШТИНА СРБИЈЕ!

Мобилизацију проглашавамо, са једним јединим циљем. ОНИ, КОЈИ НИСУ РАТОВАЛИ, КОЈИ ДАНА НЕМАЈУ У РОВУ, КОЈИ НЕМАЈУ У НОСУ МИРИС БАРУТА, КОЈИ НЕ ЗНАЈУ КАКО ЗВУЧЕ ГРАНАТЕ, КОЈИ НИКАД НИСУ ЧУЛИ ЛЕЛЕК ПОГОЂЕНЕ БРАЋЕ, ХОЋЕ ДА УСВОЈЕ ЗАКОН О НАМА, И, ДА НАМ НЕ ДАЈУ НИШТА!!!

Саборци, браћо, ЗАДАТАК НАМ ЈЕ И ОБАВЕЗА ДА ИМ ТО НЕ ДОЗВОЛИМО!!! НЕ СМЕМО ДОЗВОЛИТИ ДА ЛОШИЈИ И ГОРИ ОД НАС ОДЛУЧУЈУ О НАМА!!!

СВИ ОПЕТ У ЈЕДАН СТРОЈ, БРАТСКИ И ВОЈНИЧКИ

Ратни војни инвалиди, ДОЂИТЕ, ПОДРЖИТЕ СВОЈУ БРАЋУ! ИСТЕ ОНЕ КОЈИ СУ ВАС ИЗВЛАЧИЛИ, КОЈИ СУ ВАС ПРЕВИЈАЛИ И ЧУВАЛИ ДОК ЈЕ ВАМА БИЛО ТЕШКО! ПОДРЖИТЕ СВОЈУ БРАЋУ, НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДА ВАШИ САБОРЦИ ОСТАНУ ПОПЉУВАНИ!

ПОРОДИЦЕ ПОГИНУЛИХ БОРАЦА, ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАМА ПРЕЖИВЕЛИМА, САДА ЈЕ НАМА ТЕШКО! ВАШУ БОЛ МИ РАЗУМЕМО, ОВИ КОЈИ ОДЛУЧУЈУ О СВИМА НАМА НЕ РАЗУМЕЈУ ТУ БОЛ! ПОМОЗИТЕ НАМ ДА СЕ ЗАЈЕДНО ИЗБОРИМО ДА НАС ЈЕДНАКО ПОШТУЈУ И УВАЖАВАЈУ!

РАТНИ КОМАДАНТИ, КОМАНДИРИ, ОФИЦИРИ, СТАНИТЕ НА ЧЕЛО СВОЈИХ ВОЈНИКА ОПЕТ! САДА ЈЕ ВАШИМ ПОТЧИЊЕНИМА ПОТРЕБНА ВАША ПОМОЋ И ЗНАЊЕ! ОДАЗОВИТЕ СЕ НАШЕМ ПОЗИВУ, КАО ШТО СМО СЕ МИ ОДАЗИВАЛИ ВАШИМ ПОЗИВИМА КАД ЈЕ ТРЕБАЛО!

САБОРЦИ ИЗ КРАЈИНЕ И БОСНЕ, ВАС ТЕК НЕ ПРЕПОЗНЈАУ! ДОЂИТЕ СА НАМА У СТРОЈ, БЕЗ ВАС НЕ МОЖЕМО ДА СЕ ИЗБОРИМО ЗА ВАС САМЕ!!!

ГРАЂАНИ СРБИЈЕ, БОРЦИ СУ ВАС БРАНИЛИ, БРАНИЋЕ ВАС ОПЕТ, ЗЛУ НЕ ТРЕБАЛО! ДОЂИТЕ И ВИ, БУДИТЕ УЗ ХЕРОЈЕ РАТОВА ДЕВЕДЕСЕТИХ, СТАНИТЕ РАМЕ УЗ РАМЕ СА НАМА, МИ ЋЕМО ЗНАТИ ДА СЕ ОДУЖИМО!!!

Извор: pravdaipravo.org