Свет

О здрављу деце или зашто је Бил Гејтс преузео Светску здравствену организацију

Неки од милијардера купују острва, а Бил Гејтс постао је стварни власник јединице (агенције) Уједињених нација под именом Светска здравствена организација (СЗО), са седиштем у Женеви.

Бил Гејтс

Током протекле деценије, најбогатији човек на свету постао је водећи донатор СЗО, уступајући у томе само Сједињеним Државама, при чему су ти износи премашивали суме које је давала, на пример, Велика Британија.

Великодушност Била Гјтса последично дала му је огроман утицај на рад организације, који може с временом само расти, јер САД и Велика Британија прете да ће смањити своје финансирање ове агенције УН.

Као резултат финансијских ињекција, Гејтсови планови постали су приоритети Светске здравствене организације.

Доказа о Гејтсовом невиђеном утицају има и превише и оних који откривају скривене и ефикасне начине контроле.

УБИСТВА ВАКЦИНАМА

Пре десет година, када је Гејтс почео да улаже у искорењивање маларије, високи званичници, укључујући руководиоца програма за маларију СЗО, изразили су забринутост да Фонд (Била Гејтса – прим. прев.) нарушава истраживачке приоритете.

Његов утицај изазвао је забринутост запослених у СЗО, као и научника. Они се плаше да будући да новац Фондације Гејтс долази као инвестиција из великог бизниса, може послужити као тројански коњ, што ће довести до унапређење корпоративних интереса, а не здравља.

То поткопава улогу СЗО у постављању стандарда и обликовању здравствених политика држава.

Други се једноставно плаше да тело УН превише зависи од новца Гејтса, дефинишући она подручја рада која су кориснија индустријским фармаколошким корпорацијама него човечанству.

Од 2000. године, Фондација Гејтс уложила је у СЗО више од 2,4 милијарде долара, јер је опседнута искорењивањем полиомијелитис или дечје парализе. Чини се да ту ништа не може бити погрешно? Међутим, ђаво се крије у детаљима.

Обећавајући да ће искоренити дечју парализу у Индији, Гејтс је преузео контролу над Националним саветодавним већем Индије (НСВИ) и наредио да деци дају 50 вакцина уместо 5 за свако дете млађе од 5 година, извештава Sott.

Касније се испоставило да су Гејтсове вакцине погубне за здравље деце. Између 2000. и 2017. „лек“ милијардера је парализовао 496.000 деце.

Године 2017, индијска влада укинула је Гејтсов режим вакцинације и отерала све његове људе из НСВИ. Након тога случајеви дечје парализе нагло су опали.

Исте 2017. године, СЗО је нерадо признала да глобална експлозија дечје парализе није последица ширења болести, већ углавном последица вакцинисања. То значи да су деца изгубила здравље управо од Гејтсове вакцине.

Иста прича са „епидемијом дечје парализе“ се догодила у Конгу, Филипинима и Авганистану. Узрок смрти деце и појава парализе такође је имала узрок у вакцинама Гејтса.

ЕКСПЕРИМЕНТИСАЊЕ СА ВАКЦИНАМА НА ЉУДИМА И ПОСЛЕДИЦЕ

Године 2014. години Фондација Гејтс финансирала је испитивања експерименталних вакцина против хуманог папилома вируса. Експеримент је спроведен на 23.000 младих девојака у забаченим провинцијама Индије.

Око 1.200 њих почело је да пати од озбиљних нуспојава, укључујући аутоимуне болести и неплодност. Седам девојчица је умрло.

Током истраге овог злочина забележене су чињенице мешања у истрагу, суђење, подмићивање службеника, застрашивање девојака итд. Сада је случај на Врховном суду земље.

Раније у 2010. години, Фондација Гејтса финансирала је студију експерименталне вакцине против маларије у којој је убијено 151 афричко дете и имала озбиљне штетне последице, укључујући парализу и фебрилне нападе код 1.048 од 5.049 деце на којима је спроведен експеримент.

За време кампање принудног вакцинисања афричке деце против менингитиса у субсахарској Африци, 500 деце је убрзо добило парализу. Тада су се јужноафричке новине жалиле: „Ми смо морске свиње за произвођаче вакцина.“

Професор Патрик Бонд назвао је Гејтсове филантропске праксе „безобзирним“ и „неморалним“.

Године 2010. Гејтс је издвојио невероватних 10 милијарди долара за СЗО, отворено изјављујући да ће смањити број становника, нарочито уз помоћ нових вакцина. Након објављивања ове скандалозне информације 2014. године, Удружење римокатоличких лекара Кеније оптужило је СЗО за хемијску стерилизацију милиона кенијских жена путем кампање лажне вакцинације против тетануса.

Након тога, независне лабораторије идентификовале су хемикалије у свакој тестираној вакцини, чије су налазе, мањег периода негирања, признали и у СЗО, тј. показало се тачним да је Гејтс развијао вакцине које изазивају трајну неплодности, и то више од деценије.

Сличне оптужбе против СЗО стигли су из Танзаније, Никарагве, Мексика и Филипина.

Студија из 2017. године открила је да популарна АКДС вакцина СЗО убија више Африканаца него болести због које су деца вакцинисана. Вакцинисане девојке обољевале су 10 пута чешће од невакцинисане деце.

Гејтс и СЗО одбијају да повуку ову смртоносну вакцину коју намећу милионима афричке деце сваке године.

Здравствени радници широм света оптужују Гејтса да преусмерава рад СЗО да не решава питање чисте воде, хигијене, исхране и економског развоја ка наметању смртоносних дечијих вакцина.

У исто време, Гејтс користи власти новац да ућутка све оне који откривају истину о овим опасним експериментима са дечјим вакцинама.

НЕКА СЕ ПРИПРЕМЕ ЕВРОПЉАНИ И АМЕРИКАНЦИ

У јануару је 30 здравствених група написало отворено писмо Извршном одбору СЗО, протестујући против тога да Фондација Била Гејтса постане званични партнер Агенције из горе наведених разлога.

Последица протеста је да је Фонд добио нешто другачији статус, али то практично ништа није променило у односу између СЗО и Гејтса.

Истовремено, СЗО је помогла Гејтсу да управља овом Агенцијом Уједињених нација заједно са Фондацијом Клинтонових.

Сада је избила криза Covid-19 и Гејтс се активирао. Светска здравствена организација је вештачки надувала стопу смртности од коронавируса, што је довело до највеће глобалне панике у историји, а то је омогућило Фондацији Гејтса да најави покретање свог првог теста вакцина против коронавируса.

Међутим, одмах се појавила сумња у то како ће вакцина деловати, узимајући у обзир претходна искуства? Новина је и да сада неће вакцинисати Африканце, већ Европљане и Американце.

С руског превео Зоран Милошевић (https://politus.ru/v-mire/4240-zdorove-detej-ili-dlja-chego-bill-gejts-fakticheski-pribral-k-rukam-vsemirnuju-organizaciju-zdravoohranenija.html)

Извор: https://balkanskageopolitika.com/2021/01/08/o-zdravlju-dece-ili-zasto-je-bil-gejts-preuzeo-svetsku-zdravstvenu-organizaciju/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!