Свет

САД И НАТО воде рат против човека

САД и НАТО воде рат против човека, против његовог духовног и националног бића, мењајући његову људску природу, негирајући и уништавајући све традиционалне вредности…

РОБОВЛАСНИШТВО У АМЕРИЦИ У 18 ВЕКУ
РОБОВЛАСНИШТВО У АМЕРИЦИ У 21 ВЕКУ

Савремени капитализам и светски финансијски центри попримају нове форме и појачавају своју агресивност. Тренутна светска криза није само економска, то је свеопшта криза капиталистичког Система. Капитализам у својој борби против човека све више користи и огроман војни потенцијал. Најлојалнији иструмент у рукама капитализма јесте НАТО.  Тј. војно-политички иструмент крупног капитала који служи за успостављање светске доминације и уништавање традиционалних вредности.

Иза НАТО стоји цела економска елита са Запада. Из сваког рата НАТО и САД излазе све јачи и све агресивнији него до почетка рата. Тако су једини из Другог светског рата изашли  још јачи и још економски снажнији, иако су у том рату сви изгубили па и победници, пошто су губици били велики у људским и материјалним ресурсима. САД скоро несметано после Другог светског рата (кажем скоро несметано пошто СССР никако не сматрам за стварног непријатеља САД-а после Стаљинове смрти) започиње да потпаљује ратна жаришта широм света, а после успешног првог рата против Ирака 1991. године када је СССР већ престао да омета америчку агресију, САД су кренули путем опште милитаризације. Милитаризацијом је подвргнуто цело друштво, свакодневни живот и институције.

Тако су САД искористиле прилику и покренули нова жаришта попут Југославије, Авганистана, Ирака… Сви ти ратови су уствари била проба за последњи рат који ће САД и НАТО водити против држава Евроазије. Уколико би САД и НАТО тај рат добиле они би коначно остварили свој циљ: потпуна светска доминација. Размештање НАТО база на територији средњоазијских држава и Европи (Пољска, Летонија, Литванија, Мађарска, Румунија Бугарска…)  омогућава САД-у да врши притисак на непокорне народе не само у Европи, него и у Азији, па чак и Русију која важи за главног суперника НАТО-у због свог значајног нуклеарног потенцијала.  

Све војне интервенције САД и НАТО одвијају се  после безскрупулозне психолошке припреме јавног мњења засноване на дезинформацији и лажи. Медији, машинерије за испирање мозга, успели су да изврше успешно свој задатак, изобличили су душу и памет човека. Човек је уништен у свим његовим димензијама – економској, политичкој, друштвеној, религиозној, моралној и духовној.

САД промовишући и наметајући своју масовну „културу“ чији је производ хомо демократикус, човек без вредности, без идентитета, без достојанства и без части. Он је човек маса а да није део заједнице, он је сингле а да није индивидуа, сам је а да није слободан. САД и НАТО воде рат против човека, против његовог духовног и националног бића, мењајући његову људску природу, негирајући и уништавајући све традиционалне вредности. Без традиционалних вредности човег губи веру и свест о слободи, моралу и поштењу. У целом Западном свету се сусрећемо са уништењем културе и њеном дегенерацијом, изопачењем и исмејавањем.

Извор: tvrdjava.org

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!