Свет

Глумица Миа Фероу: „Сатанска холивудска елита силује и једе децу!“

Сатански Холивуд

Објављен је снимљени телефонски разговор Мије Фароу и Вудија Алена који открива сав ужас сексуалног злостављања његове 7-годишње пасторке Дилан од стране холивудског редитеља.

Али чињење зла само са једним од Фароуове деце није био крај Вудија. Такође је био у вези са њеном усвојеном ћерком Soon-Yi. Па како је реаговао Холивуд?

Омиљеног холивудског перверзног очуха Вудија Алена и даље брани холивудске краљевске породице, а они који не желе да иду толико далеко да га бране кажу да желе да „остану неутрални“.

Добри људи не „остају неутрални“ док се седмогодишње девојчице силују, а једино што је потребно за тријумф зла је да добри људи ништа не чине. Зло побеђује у Холивуду…

Познати клеветници попут холивудског редитеља Вудија Алена и осуђеног сексуалног преступника Харвија Вајнштајна нису једини предатори у Холивуду са моћним политичким везама. Тамо има много више ових бубашваба.

Бивше дечје звезде Кори Фелдман и Елијах Вуд храбро су проговорили о „епидемији педофила“ која је захватила Холивуд, док индустрија наставља да покушава да нормализује педофилију славећи и бранећи злостављаче деце у својим редовима.

То су исти људи који су холивудском режисеру Роману Поланском доделили Оскара и аплауз након што је побегао из САД под оптужбом да је силовао 12-годишње дете.

Али не могу да чувам истину заувек. Храбри холивудски инсајдери настављају да иступају и откривају мрачне тајне у срцу индустрије забаве.

Исак Капи, холивудски инсајдер познат по својим наступима у филмовима ThorFanboys и Terminator Salvation, између осталих, отишао је на Јутјуб да прича о педофилији у Холивуду, наводећи разне звезде са А листе и имена индустрије.

Описујући педофилију као „холивудску болест“, Капи каже: „На највишем нивоу, ови људи су само болесни и психопате. То је оно што је тужно у овоме. Многи људи су рођени у томе“, рекао је он, описујући холивудску свеобухватну културу злостављања деце.

Капи је разоткрио звезде са А листе, укључујући Тома Хенкса, Мајкла Џексона и Стивена Спилберга, тврдећи да ће их све будуће генерације памтити као озлоглашене злостављаче као што је Џими Севил, злогласни британски елитни злостављач деце.

Оптужбе ове природе против Спилберга нису нове. Криспин Гловер, који је играо оца Мартија Мекфља Џорџа Мекфља у филму „Повратак у будућност“, такође је оптужио Спилберга за педофилију у есеју из 2013. године.

А тужбе против Тома Хенкса и даље се гомилају. Сара Рут Ешкрафт објавила је да ју је отац продао ради секса када је имала 13 година, а силовао ју је холивудска звезда Том Хенкс.

Капи је такође оптужио највишу елиту Холивуда да се препушта „канибализму“ и рекао да је елитна банкарска породица Ротшилд добри „познаваоци“ људског меса.

Руководиоци у мејнстрим медијима такође имају укус за педофилију и канибализам, каже Капи. Марк Томпсон, „који води Њујорк тајмс” и „води Би-Би-Си годинама” умешан је у ове мрачне праксе и саучесник је у прикривању злочина високих насилника у индустрији забаве.

Капи је рекао да је први пут постао свестан мрачне стране Холивуда као тинејџер у Лос Анђелесу.

„Ситуација ме је морала ударити у лице пре него што сам схватио да сам усред неког лудог јебеног срања“, каже Капи, који је сугерисао – али не и директно тврдио – да је као дете имао неприкладан однос са Спилбергом.

Капи је такође изазвао Спилберга да га тужи. Капи је рекао да је знао толико Спилбергових тајни да би уништио режисера ветерана на суду током фазе откривања. „Хајде да радимо на открићу“, рекао је Капи у директном изазову режисеру ветерану.

Али Исак Капи је умро у мају 2019, а мејнстрим медији извештавају да је извршио самоубиство скочивши са моста у Аризони. Пре његове смрти, на Инстаграму је објављена порука са насловом: „Чувајте се човека који нема шта да изгуби, јер нема шта да штити“.

Да ли је Капи ућуткан због својих ставова? Као успешан и популаран холивудски инсајдер са милионима младих људи широм света који прате друштвене мреже, био је у позицији да инспирише масе.

Као што сведочи прерана смрт све већег броја антипедофилских активиста, ова врста посла може бити невероватно опасна у данашњем свету.

Chris Cornell, Chester Bennington, Avicii и Anne Heche су сви говорили о злостављању деце у индустрији забаве и нико од њих више није жив… а мејнстрим медији и провере чињеница очајнички желе да прикажу ове смрти као случајности.

Али свако ко је имао било какве везе са педофилом схватиће да бол који он изазива не нестаје. Упознајте Маријану Бахмајер, која је прокријумчарила пиштољ у судницу и упуцала Клауса Грабовског, човека који је силовао и убио њено 7-годишње дете.

Не можете разумети њен бол осим ако нисте изгубили дете од педофила.

Светски економски форум у сарадњи са Уједињеним нацијама управо је позвао на декриминализацију силовања деце и педофилије широм света. Глобална елита годинама покушава да нормализује педофилију иза кулиса – а сада видимо плодове њиховог рада на отвореном.

Нови извештај Уједињених нација позива на глобалну декриминализацију свих облика употребе дрога и сексуалне активности.

Рат је у току, а елита и њихове манекенке у политици и забави постају све дрскији у својим плановима да униште породице и циљају нашу децу.

Текст прилагодили србском језику уредништво Борба за истину.

Извор: Провјери.хр

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!