Свет

Технолошки џинови и цензура – Исти људи који профитирају од карантина цензуришу критиковање истог

Исте пренадуване тech/дата и телеком гигантске компаније сада се хране лешевима наше уништене средње класе и рапидно трансформишу Америку која је некада била поносна на своју демократију у полицијску државу цензуре и надзора.

Како је Наоми Клеин забележила у свом познатом делу Катастрофични капитализам , тоталитарни елементи и владајуће елите су кроз историју махинално користиле кризу као прилику да нагомилају своје богаство. Никада не желите ‘ саветовао је Рахм Еммануел ‘ да не буде вајда од озбиљне кризе ‘ ( сарказам прим. прев).

Стратегија ‘ отрцана као стара муштикла’ је да се разбукте страхови јавности да би се оправдало наметање ауторитативних контрола и цензуре, а самим тим дозволити олигарсима да ућуткају протестовање против грабљења власти и њихове ‘на велико’ приватизације јавних површина, да се заувек доведе 100.000 малих бизниса до банкротства укључујући и 41.000 малих бизниса у власништву Црнаца за које су биле потребне три генерације да се изграде. Предводјени Bill Gatesom, Sillicon Valley је аплаудирала ‘са клупа за резервне играче’ када су медицински шарлатани распламсавали панику око пандемије , сатерала светску популацију у кућни притвор и уништила глобалну економију.

Силиконска Долина се товила док су се замаскиране и изоловане породице окренуле друштвеним медијима и Амазону. За пет месеци , због њиховог карантина је 58 милиона Американаца остало без посла , заувек су отерали преко 100.000 малих бизниса у банкротство, укључујуци 41,000 чији су власници Црнци за неке од којих је било потребно три генерације да се изграде.

Ове социјалне политике су такође покренуле неумитно рушење система социјалне сигурности која је неговала просперитет средње класе. Званичници влада су већ почели да ликвидирају стогодишње тековине New Deal-a, New Frontier, Великог Друштва, ObamaCare итд да би исплатили акумулирани дуг карантина. Кажите збогом школској ужини, здравственој нези , WICS , Medicaid, Medicare, универзитетским стипендијама итд.

Tech аждаје су искористиле lockdown да убрзају изградњу својих 5 Г мрежа сателита , антена , биометричког препознавања лица и ‘ track i trace’ инфраструктуре коју ће користити да би нас приморали на послушност, да би сузбили дисиденте и да би контролисали бес када се свет коначно буде пробудио ка чињеници да су нам украли демократију , наша грађанска права , нашу земљу и начин живота док смо се ми сагињали у оркестрираном страху од болести која је само обичан грип.

Аутор: Robert F Kennedy Jr, преседајавући , Children’s Health Defense

Превод са енглеског anglo.world.translations@gmail.com

Prijavite se da primate besplatne vesti i ažurirane vesti od Roberta F Kennedyja, Jr i od Children’s Health Defense. CHD implementira mnoge strategije uključujući i zakonske u naporu da se odbrani zdravlje dece i da se postigne pravda za one koji su već doživeli nepravdu. Vaša podrška je od suštinskog značaja za uspešnu misiju CHD.

Извор: https://childrenshealthdefense.org/news/tech-titans-and-censorship-the-same-people-profiting-from-the-quarantine-are-censoring-criticisms-of-it/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!