Занимљивости

Ватрогасац великог срца, Роналдову капитенску траку дао за лечење бебе Гаврила

Ово је Ђорђе Вукићевић, младић пореклом из Лепосавића са севера Косова и Метохије. Ђорђе ради као ватрогасац у Београду и игром случаја је управо он био тај који је први узео Роналдову капитенску траку са терена.

Могао је да је прода и узме новац за себе (цифра на Лимунду је већ прешла невероватних 6 милиона динара, фудбалски фанатици се утркују за овај сувенир). Чим је узео у руке вредан спортски „трофеј“ који припада једном од најбољих фудбалера на свету, одмах је знао шта ће с тим – да помогне болесном малишану. Одлучио је да сав новац од продаје да малом Гаврилу коме је новац потребан за лечење. Гаврило Ђорђевић је петомесечна беба. Дијагностикована му је ретка и смртоносна болест СМА тип 1, а једини лек који би могао да помогне је вредан више милиона евра.

Иначе, Ђорђе је отац двогодишњег дечака и поведен тиме да нема ничег лепшег када је дете живо и здраво, нада се да ће се Гаврило излечити и имати срећно детињство.

Браво, Ђорђе ! Захвалност!

Извор Prima Info – Прима Инфо (https://www.facebook.com/dnevnadozabeogradaa/photos/a.1503849596588201/2539913189648498/)

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!