Србија и србске земље

Глобалисти и фармакомафија покушавају да ућуткају симбол отпора глобализму и борбе за слободу др Јовану Стојковић

“Човјек вриједи само дотле док смије свакоме рећи истину у очи!“ Марко Миљанов

       Живимо у времену издаје свих вредности и начела, у којем се грех и лаж силом намећу, а правда и истина сурово прогоне. Oдузимају нам се сва права и слободе које нас чине људима, не дозвољава нам се да управљамо нашим животима и породицама. Сваки отпор, у самом зачетку, је угушен или лукавом пропагандом обесмишљен. По недавној најави министaрa правде и здравља, Маје Поповић и Златибора Лончара, отпочела је  корона инквизиција, односно “обрачун“ са онима који износе истину о корона пројекту или, како су их злонамерно назвали, антиваксерима који “шире панику и лажне вести“. Прва на удару се нашла др Јована Стојковић, као симбол отпора глобализму и борбе за слободу. По налогу фармакомафије, под изговором спречавања ширења панике, полиција је претресла стан и привела др Јовану Стојковић, а нешто касније и њеног саборца психолога Тамару Брадић, које су око 18 часова пуштене.

Др Јована Стојковић, својим храбрим и аргументованим јавним наступима којe краси искреност и велика љубав, освојила је не само Србију, него и читав регион. Због своје одважне, мудре и одлучне борбе за традиционалну породицу, њену самосталност и хришћанско утемељење, годинама је на мети организоване хајке коју су покренули фармакомафија и колонијална евроунијатска управа.     

С друге стране, др Јована, на изглед нежна и крхка жена, истовремено неустрашива и борбена кренула је у борбу потпуно свесна опасности, тешких искушења које јој предстоје, скоро непремостивих препрека, држећи се Његошевих речи које су нашем народу давале подстицај за велике победе: “Нека буде што бити не може“. Она је потпуно свесна да је једини прави пут да се сачувамо од пропасти коју су нам одредили светски моћници одбрана права и слобода које нас чине људима, одлучним супростављањем колонијалној евроунијатској управи. Без обзира на последице које могу настати по њену породицу, посао, каријеру, она показује невиђену одлучност, знајући да пре или касније свима нама следи исти крај – статус обичног роба.

Заједно са својим саборцима, она даје све од себе у тој неравноправној борби, али без шире помоћи неће моћи да савлада евроунијатску звер. Њој нису потребни наши лајкови, хвалоспеви, тапшање по рамену, већ конкретна подршка. Немојмо бити лицемери, па да врхунац борбе буде коментарисање на друштвеним мрежама!  Док она стоји на првој линији фронта, у далекој позадини и са безбедне даљине многи су критиковали њену борбу (оправдано или неоправдано). Подржавали су је као симпатичну докторку која лепо прича, а када нас је позвала да станемо поред ње на првој линији, већина се уплашила и почела да је напада. Нормално је да свако ко ради и греши, па су тако и она и њени саборци правили пропусте, пре свега због неискуства и великог емотивног набоја.

Како би у корену сасекла сваки отпор, свесна да је народу мука од њене политике, колонијална управа пропагандно експлоатише наведену фразу о политици како не би дозволила народу да се организује и брани своје право на слободу и живот. Сваки оправдан и организован отпор њеном безакоњу контролисани медији проглашавају за политичку манипулацију и рушење Уставног поретка. И док ми изигравамо некакве чистунце који неће да се прљају политиком, они наше држање по страни користе и успешно завршавају своје планове. Зар није све што Запад чини преко својих послушника, људи без образа и части, политика која води нашем крају? Како се може другачије супроставити злу које је забранило изношење истине, неправду и криминал претворило у закон, завело ковид диктатуру, легализовало трговину децом, присилно вакцинисање, наметање хомосексуалне идеологије и других Западних гадости, отимањe наше ђедовине, насељавање лажних муслиманских азиланата…него деловањем кроз једну озбиљну, добро устројену и организовану борбу?

У овом медијском мраку и пузајућем тоталитаризму, у којем фармаколоби не бира начин и средства да оствари свој крајњи циљ – увећање профита и смањење људске популације, трачак светлости представљају часни, поштени родољуби широм Србије, као што је др Јована, који поседују знање и пре свега храброст да се боре за слободу и правду, коју нам и сам Устав гарантује. Да би та борба успела, неопходно је да их отворено подржимо и придружимо се отпору завођења тоталитарног терора, како информативног, тако и законодавног.

Само вером, слогом и одлучним отпором можемо одбранити своју децу и своје породице од оних који прете да нас униште. Заборавимо на разлике и несугласице, ујединимо се и тако положимо темељ нади да се може  поново догодити народ зрео и способан да се избори за своју слободу! Нека Господ духовно и телесно укрепи др Јовану да до краја изнесе крст који је понела, а народ србски уразуми да одбаци глобалистичке лажи и схвати да само вером, слогом и одлучним отпором можемо одбранити своју децу и своје породице од оних који прете да нас униште.

Уредништво Борба за истину

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!