Мишљења

Наводно му смета промоција хомосексуализма, а подржава главног промотера те гадости – премијерку Брнабић

Једно питање за читаоце да провере своје познавање домаће политике. Ко је изјавио следеће:

„поздравља одлуку највиших државних органа којом је отказано одржавање одрже у Београду током септембра, и на тој одговорној одлуци искрено честита Председнику Србије, господину Александру Вучићу, и Влади

Ако је ваш одговор посланик СНСа Јованов, министар Вулин или одбор СНСа из Беле Паланке нисте у праву. Ово је званична изјава Светог синода СПЦ. Навикли смо на то да овде као и у Северној Кореји прво нешто саопшти Председник, а онда хорски то понове министри, посланици, дежурни политички аналитичари. Овој групи бескомпромисних полтрона (или дупеувлакача ако ћемо српски) сада се бесрамно придружује СПЦ. Страшно!

Да ли је могуће да су у свом сергејизму изгубили потпуно и мало части, морала и поштења које су ваљда некад имали. Да ли је могуће да немају ни мало срамоте да се после богохулног ћутања на организовање содомских оргија, а које је трајало подуго и поред преклињања верника да се јаве, сада као покорни чланови СНСа јављају да подрже председника и владу. Закључак нам је врло јасан, док Парада није сметала Председнику била је добра за Синод, али кад је АВ притиснут народним протестом поклекно, гле чуда сада је и за Синод парада неприхватљива. Срамотно. 

„Срам и брука трају довијека“.

Предраг Вучинић

пс 

Успут и питање за Синод: Како то да су вам сада они који парадирају неподобни због кршења српских трдиционалних моралних вредности, а њихова поносна чланица и промотер је добра да нам води државу?

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!