Русија и руске земље

Праунук Лава Толстоја, Пиотр Толстој, очитао лекцију Французима на BFM TV

Толстој шокира Французе на BFM TV

Праунук Лава Толстоја, Пиотр Толстој, подпредседник руске Думе, који перфектно говори француски, баш као и његов славан прадеда, управо потреса сва француска медија.

Импозантна пиотрова телесна статуа од два метра шокира Французе као и свака његова изговорена реч.

„Убићемо сваког француског војника који дође у Украјину да се бори. Од 13 000 страних мерценера, има 367 Француза а њих 147 је већ убијено. Дакле, има 147 грађана Француске који су убијени и убићемо их све“, каже Толстој у лице француском новинару на перфектно француском, без акцента, који се ставио у први план да сакрије своју маленкост или толстојеву величину у једном московском бистроу:

https://www.bfmtv.com/international/asie/russie/vous-etes-en-train-de-provoquer-la-troisieme-guerre-mondiale-un-responsable-russe-menace-la-france_VN-202403210471.html

Даље видимо ову људину како испред црвеног Кремља у другом плану, шетајући се, критикује цео декадентни запад – нови француски премијер који је отворени хомосексуалац, Gabriel Attal, је индиректна мета Толстојевог говора.

„Где је декаденција у Француској ?“ пита новинарчић.

„Само погледајте своју земљу – Француском владају декадентни људи“ – каже Толстој. Он објашњава дање да се декаденција Запада огледа у таквим људима с којима Руси морају да преговарају а који не држе реч, као Scholtz, Macron, Borel… „Они не могу да држе дату реч – сматра, с правом, Толстој. Управо непоштење, преокрећање истине, немања осећаја за правду карактеристише перверзне топ-политичаре Запада.

https://www.bfmtv.com/international/europe/ukraine/on-calcule-un-proche-de-vladimir-poutine-evoque-la-possibilite-d-envoyer-une-bombe-nucleaire-sur-paris_AV-202403210374.html

„То је одвратно шта каже Толстој и могло би бити смешно, да нема репресије према хомосексуалцима у Русији“, изјављује водитељ емисије. Шеф политичког сервиса BFMTV, Neïla Latrous, подвлачи да све речи Толстоја подржавају Путина који већ годинама снажи традиционалну породицу, пркоси западном вредносним политикама и не дозвољава употребу новог језика са терминима као : родитељ 1 и родитељ 2 уместо  речи „мама“ и „тата“.  У позадини шефовице овог програма појављују се руске правне одредбе о хомосексуализму. Видимо у хронолошком реду акције руских органа да спрече западну декаденцију :

  1. 2013. године забрана давања младима информације о „не- традиционалним сексуалним односима“
  2. 2023. године, забрана LGBT покрета, класификованог као “ екстремно“
  3. Непризнавање хомосексуалних бракова, забрањено усвајање деце (Ана Брнабић!), забрана промена пола

Студио BFM TV проба да оцрни људину Толстоја и да оптужи Путина за „опсесију хомосексуализмом“.

Али, руско виђење ствари стоји овде јасно у тешком контрасту са свим француским „напредним вредностима“ које се деценијама насилно намећу и Французима. Једино здрав разум француског народа, може овде да победи и да се стави на страну Руса.

„Украјина је моја земља“ сматра Толстој, а томе се редактори отворено исмејаву, износећи историјске лажи, које не вреде превода.

У овом кратком представљању руске политике дува ветар слободе који је очигледно забрањен на срБским колонизовани просторима.  Контраст Запада и Истока је као контраст  и добра и зла.

„Нека борба буде непрестана“

Свима са благословом,

Превела са француског у коментарисала,

Др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7532.ој години, 22-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!