Мишљења

Ко је и шта је Србин без вере, истине и правде???

Евроунијате и екуменисти

Када је ђаво у лику Тита, а уз припомоћ највећег људског олоша и то оних отпадника од Српског Рода, закорачио 1944. године у Србију и стао међу Српски Род, ударио је шаком о сто и узвикнуо: „Нема Бога“!

Е, од тога трена, он-Тито-ђаво, је почео да ствара своје следбенике – комунисте! Који су имали само један задатак и циљ: Разбожити и расрбити Србе и натерати их, да не мисле својом главом. Зашто.?! Па из простог разлога, да их лакше уништи, као и Србију. Јер су Срби, живи сведоци да Бог и његов син – Исус Христ, као и Свети Дух, али и Мајка, Света Дева Марија постоје.

Јесу ли комунисти у томе успели, да нас потпуно разбоже.?! Нису у потпуности ! Али се сада, комунистичка деца и унуци и то премаскирани у Европејце – унијате, мондијалисте-космоплите и демократе, али и лажне вернике, па чак и у монархисте, труде, да и ове преостале, а малобројне Божије сведоке и вернике међу Србима, униште и то уз помоћ нашег србског и фарисејског свештенства! Зашто.?! Па зато што ови преостали, а верујући Срби, знају, да овоземаљски живот ништа не вреди и да је он, само кратко гостовање на Земљи.

Поготово, ако се ђаволу не стане на пут и не каже: Ми Срби смо Божија деца, Божији ученици и ми сведочимо да нас је Господ Бог створио. И да смо зато ми – Срби, Божији следбеници. Јер нам је Господ Бог, као људима, сем припадности Српском Роду и народу, дао и земљу, територију, отаџбину и државу. А уз поменуто, дао нам је и језик и писмо, и ми – Срби, све то добијено, морамо да чувамо и сачувамо и у наслеђе својој деци предамо.

Али исто тако, ми – Срби, морамо и земљу да обрађујемо и да је од ђавољег семена чистимо и требимо, како би наша деца, а која долазе, могла да нас у овоземаљском животу, да одмену. И при тој смени, да од нас – старијих о Богу и сину му -Исусу Христ, као и Светом Духу, али и о Дјеви Марији, све дознају и науче!

Како би и они, као и ми, као и наши претци, о Богу, сину му Исусу, али и Светом Духу, као и о мајци – Дјеви Марији, могли истину да сведоче, као и њихово постојање, да другима обзнане.

Многи ће сада помислити, како је ово лако рећи. А неки ће се сигурно и запитати, а како ову исказаноу ставарност у живот пренијети и у дело претворити.?! Па једноставно и просто, исто онако, како је то и сам Исус Христ чинио: Ићи међу људе – Србе и без имало страха, а са истинитом речју сведочити, о ЗЛУ и ђавољим слугама!

Који су ту, међу нама у демократе, комунисте, монархисте или европејце, али и у разна друга имена пресвучени, и који ће нам све, па и нашу душу узети, ако им се не супротставимо и из куће, те наше државе, заувек не почистимо и за сва времена из отаџбине не избацимо.

А то велико ђавоље ЗЛО, које је ту, међу нама, има само један циљ и један задатк, а он је: Да нас све, ма цео Српски Род, тај ђаво потпуно обезбожи и уништи и то за сва времена! Јер смо православни и по ђавола и његове комунистичке и друге следбенике, веома опасни, и то као сведоци, да он – ђаво, над Господом Богом, никада неће моћи ни једну победу извојевати! Као што је није могао извојевати ни над сином Божијим-Исусом Христом, који га (ђавола), победи као и смрт, али и АД, у који се Христос спусти и на општу радост целог човечанства победи га, те из АД-а, Васкрсну!

И тим својим Васкрснућем – Исус Христ, целом човечанству посведочи, да се против ЗЛА, а којег ђаво сије и замеће, вреди борити. А ђаво ни данас не мирује, већ ево и сада по Србији и Републици Српској, ма целом Свету, своје зло намеће. Е, баш зато се против ђавола и његових следбеника и те како вреди борити. Јер овоземаљски живот, тај дар од Бога, не вреди ништа, ако се човек-Србин, док је гост на Земљи, не бори за ИСТИНУ и ПРАВДУ, као и за Божију реч и веру и сва Божија дела и Божије законе, као и за Отаџбину Србију, Републику Српску и цео Србски Род.

Јер кад човеку дође смртни час, ни један човек у свету, а који живи на Земаљској планети, па тако ни један Србин, неће, никаквим материјалним и овоземаљским благом, моћи померити, тај смртни час, или откупити свој живот. Како би га на Земљи продужио или још једаред живео. Тако да је све у Божијим рукама и он ће знати и то по нашим овоземаљским делима, којем ће се човеку, небеско и Божије царство, као и већни живот, поклонити. Али и којем ће се човеку, АД, та већна смрт, због недела дати. И нека тако, хвала Богу и буде. Јер то је највећа и најлепша правда, коју је Бог, човеку подарио и разоткрио.

А пошто је то тако и никако другачије, имаш ли право брате – Србине и сестро Србкињо, ви децо Божја, да се оглушите, о ово моје сведочење и позив на борбу. И то на Борбу против ђавола и његовог зла, као и његових следбеника, који од нас Срба отпадоше. Те се Западу; Америци, НАТО-у и ЕУ, убицама приклонише. Иако у тој Западној кући, ђаво живи и пребива, смишљајући сва овоземаљска зла, страдање, лажи и преваре. И баш из те, ђавоље – Западне куће, и то нама Србима, ђавољи пламен пристиже и у буктињу се прераста, ма у прави пожар, са којим нас ђаво и његови следбеници хоће, све да спрже, те тако занавек и униште. А то они драги Роде, могу да учине, ако им се не супроставиш и у помоћ, Православну сестру Русију и њен Руски народ не позовеш. Јесте Роде, то је све тако и ја о томе, ево посведочих, те се молим драгоме Богу, да у тебе уђе Божија промисао, као и вера, част, али и храброст. А поготово истина и осећај за правду, као и воља и хтење да се усправиш и одлучно кренеш у борбу. И то само из једног разлога, да би се уз Божију помоћ и помоћ браће Руса, спасио од нестанка или од новог ропства! Али и од свег зла, којег ти је тито, уз србски комунистички олош, у србску кућу и то уз помоћ ђавољег Запада, ономад донео. И на нашу жалост, тај се србски олош по Србији, али и Републици Српској дрско и све више разиграо. Те су све дрскији, безобразнији, крволочнији и грубљи, у својој пљачки, али и, у, уништавању људи, Срба и државе.. Јер се ђавољи ученици и следбеници, тебе драги и престрашени Роде, ни мало не боје, а нити стиде. Већ напротив, они чак и јавно настављају да те пљачкају, уништавају, издају и заводе, на тај пут уништења и безверништва, јер они другог пута, сем ђавољег и немају.

А све то што они раде, могу лако да раде, зато што си се ти Роде ушитио, препао, главу своју погнуо, а многи су је чак и од Бога окренули. А што је највећа људска издаја, не само себе, већ и Господа Бога, али то је и издаја свега онога, што смо као Срби имали, док смо предано, исконски и верно Бога следили.

Е, баш све то, ђаво зна и види и он то свакодневно и вешто користи за себе, а против тебе, Роде мој. И баш ради свега тога се и огласих, јер не могу да гледам зло и неправду, која ти се свакодневно чини! Иако бих могао као и безројни међу нама, да кажем: Ма баш ме брига, то ме се не тиче, већ ја одох гледати своја посла и интерес.?! Али оног тренутка, када бих то помислио или учинио, душу бих ђаволу предао. Те бих постао његов следбеник, а тиме бих издао Бога, веру, народ, истину и правду и све оне претке, од којих наследих, ово, што сада имам. А имам веру у Господа Бога, као и веру у истину и правду.

Е, зато се и огласих, јер не могу мирно и ћутећи да гледам, како се истина и правда пред мојим очима убијају, док се та ђавоља лаж и зло, као и ђавољи следбеници, међу србским родом, шири и све више множе. Те ћу зато да кажем и ђавољим следбеницима, да су узели највеће проклетсво за себе и своје породице. И да је то њихово материјално богатство, потпуно ништавно у односу на Божије дело и Божије законе. А који су обогаћени истином, правдом, љубављу, али и добротом, као и Божијим царством и вечним животом, којег нам Исус Христ обзнани.

И још на крају, хоћу Роде да ти посведочим, како се ђавола не бојим, јер сам одабрао Бога. И само Бога и његову реч, хоћу да следим, док год сам као гост жив, на овој Земљи. Јер Земља је Божје дело, као и све оно, што се на њој налази. Е, зато те Роде позивам, да се погледаш и спознаш, колико си ти, наспрам мене, много већи, снажнији и јачи. Те се зато погледај и спознај, те осети ту љубав између наших предака и Господа Бога! Па кад то спознаш, зар ћеш хтети и смети, ђавола да се бојиш или његових следбеника.?!

Е, зато не могу да поверујем, да си ти – Роде мој драги, постао кукавичка, безлична и безверна маса. Али признајем и знам, да слабих, који од Бога отпадају и у ђавоље се руке предају, увек има. Те да их има и међу нама Србима и одувек их је било и ће их увек бити, док је год века и света. Али таквима се, малодушним издајницима не обраћам, већ теби часни мој сабрате, као и оном делу, верујућег нам Рода

А за све оно даље, Богу ћу се драгом помолити: Да те спаси и избави од овога страшног зла. Јер сам дио тебе, твоје муке, искушења, као и оног зла, али и свих страдања, која су нас у овом задњем, двадесетом веку снашла, зајашила и још нас увек изједају, али и ниште.

И то из разлога, што се ми против наших политичких пљачкаша и произвођача зла, несреће и страдања, као и остале издајничке банде, уопште не боримо. Иако то знамо, а и можемо, само је питање, кад ћемо тај бој, да започнемо, а да у њега не окаснимо???

Аутор: Милосав Миле Кнежевић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!