Свет

Немачки главни патолог врши дневно 40 обдукција вакцинисаних и упозорава народ!

Шеф Патолошког института на Универзитету Хеиделберг, Петер Ширмахер (Peter Schirmacher), извршио је 40 обдукција вакцинисаних људи. Он води пројект обдукције људи умрлих од КОВИД-19, који субвенционише држава и одлучио је да уради обдукцију и над вакцинисанима против корона вируса. Патолог је желео да открије зашто су вакцине узроковале нуспојаве попут тромбозе церебралних вена или аутоимуне болесте.

ФОТО: Петер Ширмахер, ген. директор Патолошког института Универзитетске болнице у Хајделбергу

Ширмахер процењује да је од вакцинације умрло 30 до 40 посто људи.

Он тврди да се смртност од вакцинације тотално потцењује и упозорава да се многи смртни случајеви од вакцина не пријављују у званичну статистику, пише Ди Велт .

Да изненађење многих, овог стручњака је подржало и Немачко друштво за патологију, које је нагласило да би требало обавити још много обдукција вакцинисаних особа јер је неопходно установити зашто су ти људи заправо умрли.

„Обдукција је једини начин да се искључи или докаже директна веза између смрти и вакцинисања“, кажу у удружењу.

Петер Ширмахер је позвао све лекаре у Немачкој (и свету) да обавезно затраже обдукцију ако пацијент умре у року од неколико дана или у року од неколико недеља након вакцинисања.

Министар здравља Немачке не одговара патолозима на писмо?!

Још у марту ове године је друштво патолога Немачке писала министру здравља Јенсу Спахну (који је по пропфесији банкар) захтевајући да се донесе правило да се након смрти вакцинисаних пацијента изврше обдукције одмах, на лицу места, као и након смрти свих особа које су званично преминуле од корона вируса. Подсећамо, СЗО је од почетка ЗАБРАНИЛА вршење обдукација преминулих од КОВИД-19 под изговор да је „сувише опасно јер ако се отвори тело, вирус може да експлодира“?! Тај савет СЗО су прихватиле све државе, заједно са вакцинама.

Банкар не челу министартва здравља Немачке није ништа одговорио на апел и писмо струке.

Ипак, немачки патолози не одустају. Ширмахерови налази могли би да фармацеутске компаније коштају много новца, а фармако мафија је само на корона вакцинама згрнула стотине милијарди за годину дана.

Паралено са тим, уколико би се дало публицитет извештајима патолога, људи би још више одбијали да се вакцинишу, а Владе су признале свуда у свету да имају проблем да натерају народ на вакцинацију (због чега користе систем награде, уцене и казне).

Извор: Србин.инфо – Експрес вести

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!