Историја

Зло са именом Енглеска

Перфидни Албион

Псеудобелим англосаксонцима никада ништа није свето било, а најмање сопствена заклетва. Хиљаде припадника Добровољачког корпуса, који су им се предали на крају рата, верујући датој официрској и часној речи, Енглези су подло предали комунистима да их све уморе под највећим мукама, у јамама Кочевачког рога. Све што су могли да издају они су издали, увек и свуда… Они су створили најгори капитализам, нису презали ни од експлоатације и сакаћења сопствене деце. Они су створили и најгори колонијални систем у историји света.
Тако да се и дан-данас само у бившим енглеским колонијама одржало неискорењено злопамћене белаца… Само енглески ум могао је да смисли и наметне колонијама монокултуре, чинеће их трајним економским богаљима, вазда зависним од воље или зловоље Британаца.
Без испита на бојном пољу и без икакве везе с Примордијалном традицијом – масонерија је само наказно мајмунисање витешких и мистичних редова, које је управо зато погодно да окупља најповодљивији и најпоткупљивији људски материјал. Тако су ложе биле расуте по целом свету као метастазе британских империјалних и колонијалних интереса. Посредством светске мреже масонских ложа, Лондон је тражио и налазио продане душе и издајнике, које је уздизао до власти да му служе. Логично и последично Британска острва су постала расадник новог сатанизма, чији је жрец, Алистис Кроули, предао знак ђавола, као знак победе Винстону Черчилу. Они су измислили не само најсмешнију псеудорелигију, теозофију, већ и најчудовишније сујеверје, спиритизам. У домену највише људске производње, дакле у философији, Енглези су створили правце који служе да правдају најниже пориве човека или највеће самопонижења: од утилитаризма – до неопозитивизма.

Чини ти се као да сте високо изнад незнаних дубина света, препуних болова и патњи, урлика и јецаја милиона. Осећате ли стид што сте се као деца, у мраку кинематографа, радовали покољима америчких староседелаца, племенитих синова орлова и сунца.
Чујеш како неко говори у прилог келтских народа. Нису Немци већ Енглези изумели геноцид и концентрационе логоре. То су страшно искусили поносни Ирци, Шкоти и Корнуалци а потом и Бури, криви што су бранили своју земљу, као ми данас, од енглеске похлепе. И још смо далеко од окончања тог списка злочина које је енглески човек починио и чини против човечанства. Енглеска је прва земља која је укинула све одбране друштва од лихварства! То је једина земља у историји која је најгоре лупеже и гусаре награђивала племићким титулама. Њихово највише одликовање је, можете мислити: женска подвезица! Ко зна шта би у томе видео Фројд… Из Енглеске, из друштва левичарских масона, намерних да реформишу и прошире Британску империју, кренула је и идеја новог светског поретка. Одатле је кренула и сида и не би ме чудило ако би и остале, сличне болештине почеле да нам пристижу из те лабораторије за уништење човечанства. Што се Срба тиче – не би требало да се на Немце и Хитлера жале више него на Енглезе и Савезнике. Дапаче! Хитлер је молио Србе да буду неутрални а Савезници су их гурнули у масовну гробницу па кад се Дража Михајловић на то пожалио са Би-Би-Сија је стигла званична утеха Србима како је добро што страдају јер трава боље расте ако се коси. Хитлер је Београд бомбардовао само пар дана а Савезници од Васкрса па до средине септембра хиљаду девет стотина четрдесет четврте, побивши око двадесет хиљада душа…

Аутор: Драгош Калајић

Хвала на поверењу! Молим вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!