Србија и србске земље

Србине погледај у Видовданско огледало и реци шта видиш

Фото: фејсбук

“Видовдан је заиста Видов дан, када се јасно види и сагледава кроз векове „ко је вера, а ко је невера“. То је вечито српско огледало.“[1]

За нас Србе Видовдан је чудотворно огледало, од Бога нам дато, у којем се наша душа огледа. У том огледалу свако ће да види стање своје душе и да сазна којим путем иде, чији пример следи, коме табору припада, да ли је на њему благослов или клетва, и то суочавање са истином о себи нико не може да избегне.

Србине погледај у Видовданско огледало и реци шта видиш:

Да ли си Србине у табору оних који ову Богом дану земљу за коју су наши часни преци дали своје животе да би била слободна, претварају у велики резерват за уништење и сатирање једног од најстаријих и најчаснијих народа на свету, народа Србског?

Да ли си Србине у табору оних који су Србију претворили у Западну колонију, у којој је све дозвољено, осим бити нормалан човек, Србин који воли своју веру, своју породицу, свој народ и своју отаџбину?

Да ли си Србине у табору оних који кажу да антихришћанска ЕУ нема алтернативу и да због приступања њој треба све издати и продати, па и душу своју ђаволу дати?

Да ли си Србине у табору оних који одбацише Устав Србије и прихватише Бриселски, Вашингтонски и друге споразуме и који позваше Србе да изађу на шиптарске изборе, да уђу у власт са шиптарским злочинцима, и тако признаше сатанску творевину државу Косово?

Да ли си Србине у табору оних који римокатоличко-ватиканску јеретичку и злочиначку организацију називају сестринском црквом, а архијеретика ватиканског крвника папу називају светим оцем, оног који је само у прошлом веку благословио убијање преко четири милиона Срба?

Да ли си Србине у табору оних архијереја СПЦ, послушника папиних екумениста који раде на унијаћењу народа Србског, који цепају Цркву одричићу се наших светиња, прихватајући комунистичку творевину МПЦ и који отуђивање наше духовно-историјске баштине планирају да наставе у Црној Гори, БиХ, Хрватској?

Да ли си Србине у табору оних који нам војску уништише и у НАТО-јаничарски прирепак претворише, која не чува територијалну целовитост и слободу народа, него штити интересе Запада и колонијалних управитеља?

Да ли си Србине у табору оних који нам као пријатеље намећу наше вековне непријатеље Запад, Турке, Хрвате, Албанце, а од наше браће Руса праве непријатеље?

Да ли си Србине у табору оних који са највећим почастима дочекују светске зликовце у виду представника НАТО-а, ЕУ и САД, који теже да нас потпуно униште?

Да ли си Србине у табору оних који систематски уништавају традиционалну породицу кроз разне антипородичне и антихришћанске законе, а децу одузимају и продају?

Да ли си Србине у табору оних који те терају да прихватиш сатанистичку гадост у виду хомосексуализма и који у ту сврху организују велику европску геј параду у Београду, на којој ће се окупити десетине хиљада сатаниста из целог света?

Да ли си Србине у табору оних који ти децу заглупљују кроз развратну школу, и од наше паметне деце праве дебиле са којима ће лако моћи управљати?

Да ли си Србине у табору оних који користе медицину да на нама експериментишу, да нас лажним пандемијама, вакцинама и лековима убијају, који дозвољавају да нас запрашују из ваздуха и да нас трују модификованом храном како би нас мање било?

Да ли си Србине у табору оних који те преко медија и индустрије забаве претварају у послушног роба који не зна и не сме да мисли својом главом, него треба само да прихвати без поговора њихову реалност?

Да ли си Србине у табору оних бивших Срба, који су опијени западном модом-грехом, спремни да се одрекну свега и да прихвате свако понижење за тренутак лажног задовољства и мира?

Да ли си Србине у табору онихкоји ћуте и који су неутрални у пресудним борбама између Христа и антихриста?

Да ли си Србине у табору оних…

Да ли си Србине у табору евроунијата и екумениста издајника Бога и рода?

Србине, ако си у њиховом табору, знај да је на теби Лазарева клетва и Вуково проклетство и зато се под хитно покај, ако желиш добро себи и својим потомцима, пређи у табор у којем су: Свети Сава, Св.Симеон, Св.краљ Милутин, Св.кнез Лазар, Милош Обилић, Св.Василије Острошки, Св.Петар Цетињски, Св.ђакон Авакум, Карађорђе, Његош, Живојин Мишић, Степа Степановић, Св.Петар Дабробосански, Св.старац Вукашин, Св.Јасеновачки мученици, Ђенерал Дража, Св.Николај Жички, Св.Јустин Ћелијски, браћа Милићи, Милица Ракић, Св.мученик Харитон, владика Артемије…

“Србија и данас постоји и опстаје захваљујући оним Србима (ма колико малобројни били) који су Лазаревско (Видовданско) опредељење учинили душом своје душе, срцем свога срца, зеницом свога ока. Стога, док је времена, загледајмо се добро у то огледало, препознајмо себе на којој смо страни, ревидирајмо свој став док „времена има“, јер иде ноћ када нико неће моћи делати, ноћ после које нема сванућа.[2]

Учинимо што стоји до нас, остало ће Господ дати!

Раб Божији Горан Живковић               


[1] Владика Артемије

[2] Владика Артемије

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!