Srbija i srbske zemlje

Srbine pogledaj u Vidovdansko ogledalo i reci šta vidiš

Foto: fejsbuk

“Vidovdan je zaista Vidov dan, kada se jasno vidi i sagledava kroz vekove „ko je vera, a ko je nevera“. To je večito srpsko ogledalo.“[1]

Za nas Srbe Vidovdan je čudotvorno ogledalo, od Boga nam dato, u kojem se naša duša ogleda. U tom ogledalu svako će da vidi stanje svoje duše i da sazna kojim putem ide, čiji primer sledi, kome taboru pripada, da li je na njemu blagoslov ili kletva, i to suočavanje sa istinom o sebi niko ne može da izbegne.

Srbine pogledaj u Vidovdansko ogledalo i reci šta vidiš:

Da li si Srbine u taboru onih koji ovu Bogom danu zemlju za koju su naši časni preci dali svoje živote da bi bila slobodna, pretvaraju u veliki rezervat za uništenje i satiranje jednog od najstarijih i najčasnijih naroda na svetu, naroda Srbskog?

Da li si Srbine u taboru onih koji su Srbiju pretvorili u Zapadnu koloniju, u kojoj je sve dozvoljeno, osim biti normalan čovek, Srbin koji voli svoju veru, svoju porodicu, svoj narod i svoju otadžbinu?

Da li si Srbine u taboru onih koji kažu da antihrišćanska EU nema alternativu i da zbog pristupanja njoj treba sve izdati i prodati, pa i dušu svoju đavolu dati?

Da li si Srbine u taboru onih koji odbaciše Ustav Srbije i prihvatiše Briselski, Vašingtonski i druge sporazume i koji pozvaše Srbe da izađu na šiptarske izbore, da uđu u vlast sa šiptarskim zločincima, i tako priznaše satansku tvorevinu državu Kosovo?

Da li si Srbine u taboru onih koji rimokatoličko-vatikansku jeretičku i zločinačku organizaciju nazivaju sestrinskom crkvom, a arhijeretika vatikanskog krvnika papu nazivaju svetim ocem, onog koji je samo u prošlom veku blagoslovio ubijanje preko četiri miliona Srba?

Da li si Srbine u taboru onih arhijereja SPC, poslušnika papinih ekumenista koji rade na unijaćenju naroda Srbskog, koji cepaju Crkvu odričiću se naših svetinja, prihvatajući komunističku tvorevinu MPC i koji otuđivanje naše duhovno-istorijske baštine planiraju da nastave u Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj?

Da li si Srbine u taboru onih koji nam vojsku uništiše i u NATO-janičarski prirepak pretvoriše, koja ne čuva teritorijalnu celovitost i slobodu naroda, nego štiti interese Zapada i kolonijalnih upravitelja?

Da li si Srbine u taboru onih koji nam kao prijatelje nameću naše vekovne neprijatelje Zapad, Turke, Hrvate, Albance, a od naše braće Rusa prave neprijatelje?

Da li si Srbine u taboru onih koji sa najvećim počastima dočekuju svetske zlikovce u vidu predstavnika NATO-a, EU i SAD, koji teže da nas potpuno unište?

Da li si Srbine u taboru onih koji sistematski uništavaju tradicionalnu porodicu kroz razne antiporodične i antihrišćanske zakone, a decu oduzimaju i prodaju?

Da li si Srbine u taboru onih koji te teraju da prihvatiš satanističku gadost u vidu homoseksualizma i koji u tu svrhu organizuju veliku evropsku gej paradu u Beogradu, na kojoj će se okupiti desetine hiljada satanista iz celog sveta?

Da li si Srbine u taboru onih koji ti decu zaglupljuju kroz razvratnu školu, i od naše pametne dece prave debile sa kojima će lako moći upravljati?

Da li si Srbine u taboru onih koji koriste medicinu da na nama eksperimentišu, da nas lažnim pandemijama, vakcinama i lekovima ubijaju, koji dozvoljavaju da nas zaprašuju iz vazduha i da nas truju modifikovanom hranom kako bi nas manje bilo?

Da li si Srbine u taboru onih koji te preko medija i industrije zabave pretvaraju u poslušnog roba koji ne zna i ne sme da misli svojom glavom, nego treba samo da prihvati bez pogovora njihovu realnost?

Da li si Srbine u taboru onih bivših Srba, koji su opijeni zapadnom modom-grehom, spremni da se odreknu svega i da prihvate svako poniženje za trenutak lažnog zadovoljstva i mira?

Da li si Srbine u taboru onihkoji ćute i koji su neutralni u presudnim borbama između Hrista i antihrista?

Da li si Srbine u taboru onih…

Da li si Srbine u taboru evrounijata i ekumenista izdajnika Boga i roda?

Srbine, ako si u njihovom taboru, znaj da je na tebi Lazareva kletva i Vukovo prokletstvo i zato se pod hitno pokaj, ako želiš dobro sebi i svojim potomcima, pređi u tabor u kojem su: Sveti Sava, Sv.Simeon, Sv.kralj Milutin, Sv.knez Lazar, Miloš Obilić, Sv.Vasilije Ostroški, Sv.Petar Cetinjski, Sv.đakon Avakum, Karađorđe, Njegoš, Živojin Mišić, Stepa Stepanović, Sv.Petar Dabrobosanski, Sv.starac Vukašin, Sv.Jasenovački mučenici, Đeneral Draža, Sv.Nikolaj Žički, Sv.Justin Ćelijski, braća Milići, Milica Rakić, Sv.mučenik Hariton, vladika Artemije…

“Srbija i danas postoji i opstaje zahvaljujući onim Srbima (ma koliko malobrojni bili) koji su Lazarevsko (Vidovdansko) opredeljenje učinili dušom svoje duše, srcem svoga srca, zenicom svoga oka. Stoga, dok je vremena, zagledajmo se dobro u to ogledalo, prepoznajmo sebe na kojoj smo strani, revidirajmo svoj stav dok „vremena ima“, jer ide noć kada niko neće moći delati, noć posle koje nema svanuća.[2]

Učinimo što stoji do nas, ostalo će Gospod dati!

Rab Božiji Goran Živković               


[1] Vladika Artemije

[2] Vladika Artemije

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!