Мишљења

Срби, скините поглед са медија Великог Брата и погледајте овај свет очима Светосавским

Полудео бих гледајући шта се догађа у свету, да не знам сасвим поуздано да ће Бог имати последњу реч!“1

Све што наши непријатељи, или такозвани “западни пријатељи“, нису могли да нам учине бомбама, метком, ножем, маљем и економским средствима, успешно завршава у њихово име евроунијатска управа на челу са неприкосновеним вођом Александром Вучићем. Захваљујући апсолутној подршци екумениста у СПЦ, лажним патриотама, и пре свега невиђеној медијској хипнози, која црно претвара у бело и обрнуто, већина Срба више није у стању да разликује истину од лажи, добро од зла, правду од неправде. Спровођење плана о промени свести народа Србског, направљеног у Вашингтону, Бриселу и Ватикану, да заборавимо ко смо и шта смо и да постанемо оно што нисмо и никако не смемо бити, достиже свој врхунац. Посматрајући стање у србском друштву трезвено, са жаљењем можемо да закључимо да смо као народ прихватили ропску свест,  којом смо поступно и неосетно одрицање од загарантованих права препознали као живот у слободи.

Срби, скините поглед са медија Великог Брата, који вас као заглупљено стадо, убеђује да се у Србији живи срећно, безбедно, веома лепо и пристојно, а ако постоји неки проблем – ту је крив народ који неће да слуша и да ради што му налаже вођа. Уместо тога погледајте овај свет очима Светосавским и видећете да живимо:

– У земљи у којој влада тотално безакоње, где је најуносније занимање политичар или члан странке, где властодршци раде како њима одговара, не поштујући Устав и стално мењајући законе чија је једина сврха да легализију своје безакоње и издају.

– У земљи у којој је све на продају, а највише част и образ, што се најбоље виде преко власти коју чине моралне наказе, похлепни, евроунијатски, комунистички и усташки послушници који отворено раде у интересу запада и за које је Брисел глави град Србије.

– У земљи која дубоко подељена и то на: западнопоклоничку елиту са незамисливим богатством стеченим пљачком, која је огрезла у издаји, криминалу и корупцији, која сатире и уништава Србију; затим на привилеговане мањине националне, верске, сексуалне и политичке које имају сва права и слободе, без обавеза да поштују закон и који отворено раде против државе Србије;  и на самом дну, долази народ србски без загарантованих права и слобода, само са обавезом да слепо слуша западнопоклоничку елиту.

 – У земљи у којој се прогоне патриоте, они које воле своју земљу и боре се да нам претече антихриста САД, ЕУ, НАТО и Ватикан не отимају крваво стечену ђедовину, срце ове земље Косово и Метохију, а народ не прогоне и убијају.

– У земљи у којој је наметнут став Запада, да Србија нема право на одбрану, јер је одбрана народа и државе великосрбска идеја, због које је цео државни и војни врх из деведесетих година завршио у Хашкој тамници, оптужени за наводни злочиначки план борбе против мирољубивих Хрвата, муслимана и шиптара, који су се, ето, мало заиграли и уз помоћ Запада убијали Србе и протеривали их са вековних огњишта.

– У земљи којој се систематски уништава основна ћелија здраве државе, традиционална породица, кроз разне антипородичне и антихришћанске законе. Спречава се наталитет, подстиче морталитет, тако што је све тежи положај жена које хоће да рађају децу, а гајење деце је све скупљи подухват, и са све већим искушењима. Због тога, годишње нестане град са око 40.000 становника, што ће, на основу озбиљних демографских анализа, врло брзо довести до тога да будемо мањина у својој земљи, све до прогнозе да 2082. неће бити србског првака у школи.

Нашу децу терају на геј параде

– У земљи у којој се силом намећу антихришћанске гадости хомосексуализам, разврат, блуд, сатанизам, које постају колективна опсесија. Сваке године људе хапсе и премлаћују по србској престоници, а људима је сатима онемогућено слободно кретање, да би се шачици сатаниста омогућило демонстрирање противприродног блуда на јавном месту. Нама православним хришћанима је ускраћено право на слободу мишљења, да јасно и гласно укажемо на погубност те сатанистичке гадости. Циљ није, како кажу, да ти несрећници са сексуалним девијацијама добију права и слободе, која већ имају као и сви други нормални грађани, него да наша деца постану хомосексуалци и сатанисти.

Војска која не служи својој земљи и народу

– У земљи која нема способну народну војску која ће чувати независност и слободу, већ модерне јаничаре, чији је циљ да штити евроунијатску колонијалну управу и да под под заставом фашистичке организације НАТО силом намеће слободним народима вољу господара света, као што је то прво Србији учињено.

Народ их плаћа, а оружје су у рукама издајника

– У земљи у којој полиција не штити Уставом загарантован поредак и безбедност грађана, већ штити западнопоклоничку елиту, привилеговане мањине и утериваче дугова-приватне извршитеље који су немилосрднији него харачлије за време ропства под Турцима.

– У земљи у којој оснивач и утемељивач школе Свети Сава готово избачен из наставног програма, а деца се уместо трајним вредностима вери, части, поштењу, патриотизму, љубави, уче мржњи, содомији, разврату, блуду, да им узори буду криминалци и старлете. Погубним школским реформама, уместо из школа да излазе наследници Немањића, Карађорђа, Тесле, Његоша, Пупина, Принципа, Андрића, Тепића излазе размажена, полуписмена и на све гадости спремна руља која не зна да мисли својом главом.

– У земљи у којој је уништена привреда а привредна добра подељена међу властодршцима, тајкунима и странцима који за сваког радника добију по 10.000 евра, при томе са експлатацијом на граници издржљивости.  

– У земљи у којој се извори воде, плодне оранице, шуме, руде продају у бесцење или боље рећи поклањају тајкунима и странцима, тако да ћемо врло брзо бити и гладни жедни иако нам је Господ подарио богату земљу.

– У земљи која је могла да храни пола Европе, систематским уништењем села и домаће пољопривредне производње, увози се храна са запада сумњивог порекла, затрована и генетски модификована, која полако и сигурно трује и убија народ србски. Од 4.094 српска села 1.084 су изумрла, а више стотина је пред истом судбином, јер имају од 20 до 100 становника у трећем животном добу. Замислите, да се оних 10.000 евра које се поклањају странцима да би експлатисали наше раднике у фабрикама, да нашим људима који хоће да се врате на селу или су већ на селу. Село би се препородило, а с тим и држава. Уместо тога, евроунијатски режим поклања 130.000 хектара најплоднијих ораница, немачком тајкуну 60.000 и србким тајкунима 70.000 хектара.

Одлазе млади, наша будућност

– У земљи у којој је незапосленост огромна и све већа, а плански се решава што бржим исељавањем Срба из Србије у потрази за послом на западу. У последњих седам година Србију је званично напустило 670.000 људи. Пре свега, одлазе будућност ове земље, млади високошколавани људи, јер је у Србији могуће запослити се у струци једино као страначки кадар.

– У земљи која не зна своје границе, јер се непрекидно распарчава. Косово и Метохија је окупирано од 1999. године, општине Бујановац и Прешево и Рашка област имају незваничну аутономију која нагиње ка отцепљењу, јер тамо се управља из Тиране и Анкаре, а преко локалних власти који су отворени сепаратисти. Војводину не треба посебно ни помињату, она има своју заставу, грб, владу.

– У земљи где су болнице подређене фармацеутским компанијама и имају једину сврху да нас буде мање, убијаћу овај народ преко вакцина, лекова и неадекватног лечења, где се чека за обичан преглед данима, код специјалисте месецима, на операције годинама, а већина услуга и лекова се плаћају. За децу којој су неопходне операције јер су животно угрожени, а које се врше у иностранству или их код нас врше страни доктори, нема пара, при чему су родитељи принуђени да просе преко медија, тражећи оно што држава треба да плати. За то време држава великодушно плаћа скупе операције хомосексуалцима који мењају пол и којима је потребан психијатар, а не хирург. Данас у Србији бољу здраствену заштиту имају животиње код ветеринара, него Срби код доктора.

– У земљи у којој се спроводи паклени план о исељавају Срби због наводно економских разлога, а истовремено се у ову земљу увозе људе чудне ћуди са истока и запада, које неће та културна и хумана Европа, које називају азилантима или људима без папира и који никада нису живели у овој земљи, осим што су, можда, кроз њу само прошли – цигани, шиптари и муслимани. Они се присилно интегришу у наше друштво, при чему им је све обезбеђено о трошку државе: смештај, школовање, социјална и здраствена заштита. Као последица тога, угрожена је безбедност грађана Србије, јер наведени људи чудне ћуди нису дужни да поштују закон, због чега чине најтежа кривична дела која је забрањено да се помињу у медијима. За то време, Срби протерани са вековних огњишта, још увек живе у колективним смештајима у условима недостојним човека.

– У земљи у којој нас терају да један сатанистички знак заменимо другим, да црвену звезду заменимо жутим звездицама, да се ујединимо са онима који су нас бомбардовали, убијали, распарчавали, са нашим органима трговали, који су нас тровали и све то и даље чине. Терају народ на Запад који представља легло змија и порока, у коме влада зло и смрт, где се губе све духовне, моралне и људске вредности.

– У земљи у којој je њен стуб СПЦ уздрман, и то нападима изнутра од стране папопоклоника екумениста огрезлим у лажима и похлепи. Тако се данас догодило нешто незамисливо и страшно, само један архијереј у СПЦ, владика Артемије са својим хорепископима остао је  веран Богу и роду и отворено се супроставио издаји вере и отаџбине, а сви остали архијереји су отворени екуменисти или прећутно подржавају екуменизам. Екуменисти у СПЦ су у потпуној издајничкој симфонији са евроунијатским режимом, само са једном разликом што они добијају наредбе из Ватикана од сатаниног намесника на земљи папе, а евроунијати из Брисела. Молитвама Свете Небеске Србије на челу са Светим Савом, Господ је свом народу подарио пастира доброг, владику Артемија, чија је епархија у егзилу због прогонства од стране екумениста и обухвата целу Србију и свуда где Срби живе у дијаспори.

Јединство у издаји Бога и рода

– У земљи која је под окупацијом Запада преко евроунијатског режима и екумениста у СПЦ, у којој је све дозвољено, осим бити нормалан човек Србин који воли своју веру, своју породицу и своју земљу!

– У земљи за коју су наши часни преци дали своје животе да би била слободна, а коју данас екуменисти и евроунијати претварају у велики резерват за уништење и сатирање једног од најстаријих и најчаснијих народа на свету, народа Србског!

 Срби, данас је време дешавања због којих вас се преци стиде, а долази време када ће вас потомци проклињати.

Да ли желите да својим потомцима оставите будућност без наде?

Уместо што вас је обузело очајање и што цвилите над својом судбином, уместо што трпите понижење и безакоње, уместо што сте огрезли у алкохол, дрогу, таблете и што све чешће дижете руку на себе или своје ближње, уместо да буде робови који су умислили да су слободни, што слушате и гласате за евроунијате и тако саучествујете у издаји, уместо што мислите само на тренутну корист и задовољство, Срби устаните, скините јарам који вам је наметнуо Запад, постаните поново достојни својих предака, спремних да се боре и бране оно што им је најсветије, своју веру, слободу и право на живот, без страха од осуде и без страха од смрти.

Прво да ослободимо Србију од евроунијатске колонијалне управе

“Што ћутиш, ћутиш, Србине тужни? Протљај очи! Слава те зове… Грешниче тешки, тржи се, тресни ланцем о земљу! Нек мине мрак! Нек душман види, нек душман чује, да Срб још живи, да је јунак!“

  1. Св.старац Пајсије Светогорац

2. Део песме “Нек види Душман“ песника Владимира Васића (1842-1864)

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

Грешни раб Божији Горан Живковић