Мишљења

Почетак борбе за ослобођење Србије или још једно замлаћивање народа

Да ли jе лажна пандемија којом су укинуте основнe слободе и права, напоредо са најавом признања Косова као независне државе, најавом присилног вакцинисања и чиповања у пакету са постављањем 5Г мреже ради успостављања тоталне контроле становништва, камуфлираним процесом насељавања десетине хиљада муслиманских лажних миграната, прелила чашу нагомиланог народног гнева?

Да ли је Србија кренула у борбу за слободу, или је у току још једно губљење енергије на игроказе којим појединци желе да себи подигну рејтинг на политичкој сцени?

Као човек који више од свега жели слободу овој земљи и народу, и да види евроунијатску колонијалну управу на челу са Вучићем у затвору, просто сам збуњен. Увек сам био за борбу, под условом да она има јасан циљ и да је воде људи часни и поштени.

Срђан Ного је почео протесте, њему се придружило неколико хиљада људи, и неки опозиони лидери, а он од свега најављеног само тражи од сваког кандидата за јавну функцију потписивање обавезујуће изјаве, оверене код нотара!

Бошко Обрадовић је почео протесте са својим коалиционим партнерима из Савеза за Србију и, уместо најављене побуне, он је сео на степениште испред скупштине као некада Томислав Николић!

Ту имамо и још разних организација и покрета који сматрају да ће Србију ослободити легалним путем, преко режираних Вучићевих избора!

Истакнуто место имају и разни појединци који на друштвеним мрежама пале и жаре народ, а при томе не раде ништа осим што лепо причају!

Да ли неко од њих води искрену борбу и да ли можемо очекивати неки напредак?

Они који се представљају да су за промене, мислим на наведене појединце, организације и савезе, могу стећи поверење народа и покренути га у ослобађање Србије само под условом да пређу преко онога што их је досад делило и због чега су били у међусобним сукобима, а у интересу општег народног добра створе јединствен народни фронт са основним циљевима:

  1. Прекидање евроатлантских интеграција и раскидање свих споразума са ЕУ и НАТО-м који су сви на штету Србије, уз поништење Бриселских споразума
  2. Поштовање Устава РС и укидања свих закона који нису у складу са њим
  3. Формирање независног судства и тужилашта које ће покренути кривичне поступке против Вучића и свих оних који су у последњих десет година били део његовог издајничке и мафијашке структуре
  4. Формирање привремене владе која ће створити услове за нормалне изборе.

У народни фронт позвати све који искрено прихватају наведене примарне циљеве, а пре свега наш народ на КиМ.

Ова Сорошева колонијална управа је пред падом, али потребан је неко кадар да је гурне! Тај неко (тачније речено, то нешто) може само да изникне из јединства народа и политичара у виду НАРОДНОГ ФРОНТА!

Претендентима на руковођење НАРОДНИМ ФРОНТОМ треба снажно поручити да, уместо међусобног оптуживања ко је поштен и искрен, а ко лопов и лажов, уложе максималан труд да се, због општег добра, договоре, и да заједнички кренемо у ослобођање Србије. Ако то нису у стању да ураде, онда је све друго што буду покушали да предузму неискрено и узалудно.

 Пред Србима су судбоносни месеци, у којима ће се одлучити да ли наступа крај овог народа или његов нов почетак. Ако Вучић изврши све наведене налоге Запада, које је досада без поговора успешно спроводио, Србија ће престати да постоји, традиционална породица ће бити уништена и тако ће нестати народ србским о којем ће само историја говорити.

Ако смо заиста хришћани светосавци, посвећени својој породици, послу, заједници, коначно својој држави и народу, онда кренимо у бој за одбрану вере, породице, отаџбине и права на слободу. Ако нисмо спремни без страха и компромиса да бранимо своје породице, своју земљу и право на слободу, ако смо себични и живимо у заблуди да ће нас неко други ослободити, онда нам нема опстанка и не заслужујемо да будемо ништа више од обичног роба. Дошло је последње време да се народ самоорганизује и брани Устав и поредак државе, од колонијалне евроунијатске управе. Да бисмо спречили издају, изборили се за слободу и нашој земљи Србији вратили суверенитет неопходна је одлучна, храбра, јединствeна и пожртвована борба. Србија се не сме умирити док издајнике не затвори, Западне колонизаторе не отера и народ и државу не ослободи! Уз чврсту и јаку веру, одлучну и упорну борбу можемо успети, јер ово је борба до слободе, борба до њиховог или нашег краја.

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

Раб Божији Горан Живковић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!