Србија и србске земље

Срби, остајте у Србији немојте дозволити да вас Вучић и СНС картел отера!

Запад је, на основу досадашњег вишевековног искуства у борби против Срба, схватио да србски народ, и поред свих настојања, не може сломити. Због тога уместо силе, осмислили су подмукли план иселити Србе из Србије и и тако довести Србију до нестанка. У ту сврху врши се убрзани егзодус Срба на Запад, који спроводи колонијална евроунијатска управа.

Поново је актуелна чувена злочиначка доктрина Ватикана, која је омогућила усташама прво са Павелићем, а после са Туђманом да очисте Хрватску од Срба. Данас је на делу иста стратегија, с том разликом сада чисте Србију од Срба, а уместо усташа то раде евроунијате. То значи: трећину Срба протерати- иселити на Запад, трећину побити преко болести, вакцина, хране, абортуса, отимања деце, и сејања безнађа, а трећину претопити у евроунијатску масу са којом је лако управљати. Са спровођењем овог суровог плана, којим ће остати Срба за под једну шљиву, почело се у другој половини деведесетих година. Тада је почело масовно одлажење наших људи који су избегли из БиХ, Хрватске и КиМ на Запад, јер их матица није прихватила. Уместо да се трајно решава питање тих људи, који су протерани са свог огњишта и остали без ичега, они су привремено смештани у колективне центре, да би касније били препуштани сопственом сналажењу. Окупацијом Србије од стране Запада, наметањем евроунијатске колонијалне управе 2000. године, почело је са применом добро организоване и агресивно вођене политике, да се због економских разлога Срби исељавају на Запад. Од доласка Вучића на власт то је постало више него очигледно, што потврђује и податак да је више од 700.000 људи који су напустили Србију. Оно што посебно забрињава је податак да наша будућност, две трећине младих жели да напусти ову земљу, и да своју “срећу“ тражи на Западу. Комунисти су отерали младе у градове и тако скоро уништили село, а евроунијате терају младе на Запад и тако воде уништењу Србије. Колонијална управа успешно решава задатак који је добила од Запада, да Србију испразни од Срба и да у њу насели Цигане (Роме), Шиптаре и муслимане азиланте. Да је то сурова стварност, доказује пример где се избацују људи из колективног смештаја на улицу, а при томе се по Србији праве стамбене зграде или купују од стране колонијалне управе напуштена сеоска имања и на њих насељавају лажни муслимански азиланти и Цигани (Роми) који нису предходно живели у Србији, него су протерани са Запада.

Већина Срба који су отишли на Запад, имала је овде солидне услове за живот, али жеља за материјализмом је превладала. Полетели Срби на Запад ради пара, не обазирући се да тамо душа пати и страда или како рече Св.Јустин Ћелијски: “Срби кренули за културом, за цивилизацијом европском, за модом европском… О лешеви српски!“ Познато је да  Срби на Западу лако прихватају туђе обичаје и навике, а својих се одричу, тако да већ у трећем колену они више не личе на свој народ и не гаје посебна осећања према отаџбини. Они на Западу живе у садашњости која брише прошлост и убија будућност. Претварају се у духом изопачене људе који немају корен, немају ослонца ни у чему, који се везују само за материјално, погружени у грех и сладости земаљског живота. Наравно да има Срба који су и на Западу остали Срби Светосавског духа, али то је јако мали број. Најбољи опис огромне већине Срба који је отишао на Запад, представљају речи Св.Николаја Жичког: “Живе живот без смисла и чекају смрт без наде.“

Срби који по сваку цену иду на Запад, а могли су и у Србији скромно да живе, несвесно саучествују у издаји своје земље, односно дају подршку уништењу Србије. Напуштају Србију без борбе и препуштају људском дну у виду евроунијатске колонијалне управе да стави тачку на крај Србије. То је одрицање од својихпредака који су вековима својим животима стварали нашу будућност. Наши часни преци живели су у много тежим условима, често у немаштини, више гладни него сити, али су се одликовали љубављу и скромношћу у складу са Православном вером, па су остајали и борили се и тако нама обезбедили будућност. Господ нам је подарио земљу плодну и богату, подарио нам људе који имају памет, знање и умеће. Значи, све нам је дато, али ми то не користимо! Пали смо као људи и постали смо нељуди обузети само личном користи. Све ће проћи, тачније пролетети, само ће осећање издаје, због напуштање мајке Србије када си јој најпотребнији, остати вечно.

Срби, остајте у Србији, покажимо да нисмо тикве без корена, да нам је стало до вере, породице и отаџбине. Не дајмо да нам евроунијатски пси и Западни лешинари распарчавају крваво стечену ђедовину. Покажимо да ми знамо за много веће вредности од проклетог Западног материјализма. Не одобравајте и не учествујте у сеоби Срба на Запад, јер она води уништењу Србије!

Децо наша, остајте у Србији и борите се, да над Србијом поново засија светлост слободе који су нам Западни, црни и језиви  облаци покрили. Ова земља припада вама и немојте дозволити да вас отерају са ње. Нека вас сећање на крв и зној којим су часни преци стварали ову земљу и њихов благослов уразуме да останете и борите се за оно што сте добили у наследство.

А, ви Срби на Западу који још верујете у Бога и Србство, немате право да пасивно посматрате, него помозите да сачувамо Православну веру, србско племе и србску земљу. Вратите се тамо где су вам корени, док се стабло није осушило. Џабе вам сво богатство, ако мајку Србију заборавите и оставите земљу од Бога нам дату која је освећена крвљу ваших прађедова, а коју сада насељавају људи чудне ћуди. Немојте да вам смисао живота буде више новца, него тим новцем помозите да ослободимо и обновимо Србију!

Срби, нисте ви само деца ваших мајки и очева, ви сте пре свега синови и кћери мајке Србије! Чујете ли вапај наше мајке Србије коју разапињу и комадају, а која нема другу децу осим нас? Чујете ли плач српске нејачи гладних, повређених, понижених који трпе терор евроунијатске колонијалне управе? Чујете ли плач Светих Немањића који уз Божију помоћ створише државу Србију, а коју данас систематски уништавају сатанисти? Чујете ли плач Светих предака, који плачу због нас недостојног потомства? Срби, остајте у Србији и борите се, јер само тако можемо опстати као народ Светосавски!

Учинимо што стоји до нас, остало ће Господ дати!

Раб Божији Горан Живковић


Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!