Србија и србске земље

“СНС гранит 2023“ и наивност народа

Фото: Танјуг/Јадранка Илић

Потпуном предајом власти на северу КиМ институцијама лажне државе Косово и отвореним гурањем Србског народа у руке шиптарских злочинаца, рејтинг господар Вучића доведен је у питање. Издајничким чином у виду прихватања француског-немачког плана Србија је понижена и бачена на колена, чиме је Вучић показао да га не занима воља народа и да ће све учинити да буде по вољи његових  газда из Вашингтона и Брисела. Да би умирио растуће незадовољство народа, Вучић је наредио да се организује представа за јавност, приказ способности Војске Србије под називом “Гранит 2023“, мада би правилније било назвати га “СНС гранит“.

На приказу је било ангажовано преко 5.000 припадника Војске Србије, око 2.300 комада разног наоружања и војне опреме и више од 60 ваздухоплова, а око 45.000 гледалаца било је одушевљено виђеним. Заиста импозантан догађај о којем су сви мејнстрим медији изнели само хвалоспеве. Међутим, то је само спољашност иза које Вучић са војним врхом скрива право стање у Војсци. Србија данас нема своју војску, јер је у Батајници на војном аеродрому била смотра НАТО трупа, чији циљ није одбрана суверенитета целе земље, већ интереса Запада и евроунијатске колонијалне управе у Београду. Тако смо од војске, коју је красило родољубље, храброст, пожртвованост и обученост за успешну одбрану своје земље и народа, показану у рату 1991-1999.године, добили војску плаћеника чији је основни задатак да иде у НАТО мисије, како би слободарским народима наметала вољу светских зликоваца, и да од оправданог гнева народа брани Вучића. После 23 година реформи, добили смо војску која је фактички постала део фашистичке злочиначке организације НАТО, тако да је оостало да се само формално, у погодном тренутку, то и озваничи. Можда је међу учесницима показне вежбе Војске у Батајници било и часних војника, али они су ипак део НАТО система којем смо, за сада, незванично потчињени.

Сличан догађај био је уприличен 2014. године, велика војна парада поводом 70 година од ослобођења Београда. С том разликом, што је 2014. године главни гост био председник Путин, а ове године био је забрањен приступ смотри у Батајници онима који су носили мајице са ликом Путина. То само потврђује невиђено лицемерство издајничке евроунијатске колонијалне управе. Они данас клече и љубе скуте зликоваца са Запада, подржавају нацистичке снаге у Украјини и полако и сигурно уводе санкције Русији и тако нас удаљавају од једине државе која хоће и може да нам помогне. Иако огромна већина народа другачије мисли, Вучић и његови медији увек наглашавају да за њих немају алтернативу они који су нас бомбардовали, који нам отимају земљу, који нас терају да будемо сатанисти и да се одрекнемо Господа, који нас стално уцењују и намећу нам разне гадости, који су нам отворени непријатељи, а то је сатанистичка творевина ЕУ. За разлику од колонијалне евроунијатске управе, србски народ је душом и срцем уз братски руски народ, то му је дубоко урезено у свести и никакве пузајуће евроатланске интеграције то не могу променити.

Упамтите, права србска војска рађа се међу србским добровољцима који у склопу непобедиве руске војске ослобађају Украјину од нациста и глобалиста. Верујемо да ће они после ослобађања Украјине доћи да ослободе и Србију од Западних окова, али до тада ми треба да сместимо издајнике и Западне слуге у затвор или да их протерамо.

Данас се судбина целог света одлучује у Украјини, која представља предпоследњу фазу у Трећем светском рату, који је почео нападом Запада на Србију (СРЈ) 1999. године, а настављен нападом на Авганистан, Сомалију, Ирак, Обалу Слоноваче, Египат, Либију, Сирију… и на самом крају у плану је напад на Русију. Храбри Руски народ са часним добровољцима из целог света, борећи се против европско- мајданско-нацистичке творевине Украјине, бори се за слободу свих народа које су претече антихриста САД, ЕУ, НАТО и Ватикан ставили или ће их ставити у своју глобалистичку тамницу под називом “Нови светски поредак“. Ми као народ Светог Саве, ни по цену највећих жртава, никада нисмо били на страни зла него на страни правде, зато ни данас не можемо бити на страни оних који су нас деведесетих засипали бомбама, а који данас ратују против наше браће Руса. Оно што нас раздваја од Вучића и СНС картела је њихова кратка памет која почиње и завршава се са ЕУ, а наша памет досеже далеко у велику, часну прошлост и траје докле сунце греје, и то што нас води Крст Господњи, који су наши часни преци носили и нама као залог спасења оставили.

Руси ће као победници доћи, али да ли ће имати ко у Србији да их дочека?

Срби, пробудите се из евроатланског кошмара, лажне стварности коју нам намећу Вучићеви окултно-зомбирани медији, окренимо се од Запада у коме влада зло и смрт, у којем је мир замењен ратом, а слобода дата нам од Господа ропством сатани и окренимо се путу рађања Сунца, према истоку, одакле светлост и спасење долази. Послушајмо аманет Светог Петра Цетињског: “Молите се Богу и држите се Русије!“

Уредништво Борба за истину

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!