Srbija i srbske zemlje

“SNS granit 2023“ i naivnost naroda

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Potpunom predajom vlasti na severu KiM institucijama lažne države Kosovo i otvorenim guranjem Srbskog naroda u ruke šiptarskih zločinaca, rejting gospodar Vučića doveden je u pitanje. Izdajničkim činom u vidu prihvatanja francuskog-nemačkog plana Srbija je ponižena i bačena na kolena, čime je Vučić pokazao da ga ne zanima volja naroda i da će sve učiniti da bude po volji njegovih  gazda iz Vašingtona i Brisela. Da bi umirio rastuće nezadovoljstvo naroda, Vučić je naredio da se organizuje predstava za javnost, prikaz sposobnosti Vojske Srbije pod nazivom “Granit 2023“, mada bi pravilnije bilo nazvati ga “SNS granit“.

Na prikazu je bilo angažovano preko 5.000 pripadnika Vojske Srbije, oko 2.300 komada raznog naoružanja i vojne opreme i više od 60 vazduhoplova, a oko 45.000 gledalaca bilo je oduševljeno viđenim. Zaista impozantan događaj o kojem su svi mejnstrim mediji izneli samo hvalospeve. Međutim, to je samo spoljašnost iza koje Vučić sa vojnim vrhom skriva pravo stanje u Vojsci. Srbija danas nema svoju vojsku, jer je u Batajnici na vojnom aerodromu bila smotra NATO trupa, čiji cilj nije odbrana suvereniteta cele zemlje, već interesa Zapada i evrounijatske kolonijalne uprave u Beogradu. Tako smo od vojske, koju je krasilo rodoljublje, hrabrost, požrtvovanost i obučenost za uspešnu odbranu svoje zemlje i naroda, pokazanu u ratu 1991-1999.godine, dobili vojsku plaćenika čiji je osnovni zadatak da ide u NATO misije, kako bi slobodarskim narodima nametala volju svetskih zlikovaca, i da od opravdanog gneva naroda brani Vučića. Posle 23 godina reformi, dobili smo vojsku koja je faktički postala deo fašističke zločinačke organizacije NATO, tako da je oostalo da se samo formalno, u pogodnom trenutku, to i ozvaniči. Možda je među učesnicima pokazne vežbe Vojske u Batajnici bilo i časnih vojnika, ali oni su ipak deo NATO sistema kojem smo, za sada, nezvanično potčinjeni.

Sličan događaj bio je upriličen 2014. godine, velika vojna parada povodom 70 godina od oslobođenja Beograda. S tom razlikom, što je 2014. godine glavni gost bio predsednik Putin, a ove godine bio je zabranjen pristup smotri u Batajnici onima koji su nosili majice sa likom Putina. To samo potvrđuje neviđeno licemerstvo izdajničke evrounijatske kolonijalne uprave. Oni danas kleče i ljube skute zlikovaca sa Zapada, podržavaju nacističke snage u Ukrajini i polako i sigurno uvode sankcije Rusiji i tako nas udaljavaju od jedine države koja hoće i može da nam pomogne. Iako ogromna većina naroda drugačije misli, Vučić i njegovi mediji uvek naglašavaju da za njih nemaju alternativu oni koji su nas bombardovali, koji nam otimaju zemlju, koji nas teraju da budemo satanisti i da se odreknemo Gospoda, koji nas stalno ucenjuju i nameću nam razne gadosti, koji su nam otvoreni neprijatelji, a to je satanistička tvorevina EU. Za razliku od kolonijalne evrounijatske uprave, srbski narod je dušom i srcem uz bratski ruski narod, to mu je duboko urezeno u svesti i nikakve puzajuće evroatlanske integracije to ne mogu promeniti.

Upamtite, prava srbska vojska rađa se među srbskim dobrovoljcima koji u sklopu nepobedive ruske vojske oslobađaju Ukrajinu od nacista i globalista. Verujemo da će oni posle oslobađanja Ukrajine doći da oslobode i Srbiju od Zapadnih okova, ali do tada mi treba da smestimo izdajnike i Zapadne sluge u zatvor ili da ih proteramo.

Danas se sudbina celog sveta odlučuje u Ukrajini, koja predstavlja predposlednju fazu u Trećem svetskom ratu, koji je počeo napadom Zapada na Srbiju (SRJ) 1999. godine, a nastavljen napadom na Avganistan, Somaliju, Irak, Obalu Slonovače, Egipat, Libiju, Siriju… i na samom kraju u planu je napad na Rusiju. Hrabri Ruski narod sa časnim dobrovoljcima iz celog sveta, boreći se protiv evropsko- majdansko-nacističke tvorevine Ukrajine, bori se za slobodu svih naroda koje su preteče antihrista SAD, EU, NATO i Vatikan stavili ili će ih staviti u svoju globalističku tamnicu pod nazivom “Novi svetski poredak“. Mi kao narod Svetog Save, ni po cenu najvećih žrtava, nikada nismo bili na strani zla nego na strani pravde, zato ni danas ne možemo biti na strani onih koji su nas devedesetih zasipali bombama, a koji danas ratuju protiv naše braće Rusa. Ono što nas razdvaja od Vučića i SNS kartela je njihova kratka pamet koja počinje i završava se sa EU, a naša pamet doseže daleko u veliku, časnu prošlost i traje dokle sunce greje, i to što nas vodi Krst Gospodnji, koji su naši časni preci nosili i nama kao zalog spasenja ostavili.

Rusi će kao pobednici doći, ali da li će imati ko u Srbiji da ih dočeka?

Srbi, probudite se iz evroatlanskog košmara, lažne stvarnosti koju nam nameću Vučićevi okultno-zombirani mediji, okrenimo se od Zapada u kome vlada zlo i smrt, u kojem je mir zamenjen ratom, a sloboda data nam od Gospoda ropstvom satani i okrenimo se putu rađanja Sunca, prema istoku, odakle svetlost i spasenje dolazi. Poslušajmo amanet Svetog Petra Cetinjskog: “Molite se Bogu i držite se Rusije!“

Uredništvo Borba za istinu

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!