Црква

Сатанска представа

Драга браћо и сестре у Христу! У нашим апокалиптичним временима испуњава се једно од главних пророчанстава и знамења последњих времена – опште одступање црквених лица, а после њих и народа, од Христа и Цркве Божије.

Јеретици-екуменисти, који су поглавари помесних православних цркава, отворено и јавно се моле са безбожним јеретицима, називајући их браћом по вери, отворено поучавају јересима народ Божији, који ћути и не покушава ни на који начин да брани чистоте вере, што значи да саучествују у свим овим злочинима против Бога.

И само долазећи Цар победоносни моћи ће да очисти нашу земаљску Цркву. То је оно што пророчанства говоре. То ће се десити. Покајно се помолимо Господу да подари Русији цара. Господе Исусе Христе, молитвама Пресвете Богородице и свих Светих, помилуј и спаси Свету Русију, долазећег православног цара руског, сабор и војску Његову! Даруј нам цара победника, ослобођење од јеврејског јарма и победу над ђаволом и војском његовом!

СА ЛАЖНИМ ПАТРИЈАРХОМ ВАРТОЛОМЕЈОМ И КАТОЛИЧКИМ МОНАСИМА ПОМОЛИО СЕ И „МИТРОПОЛИТ“ ЗИНКЕВИЋ ПЦУ. 24. септембра 2023. поглавар Фанара, тј. Цариградске православна цркве, молио се на литургији служеној у цркви католичког манастира у Панонхалми у Мађарској. На литургији, коју је служио свештеник са Фанара заједно са „ђаконом“ сатанске ПЦУ, десно од престола молио се јеретик екумениста Вартоломеј. Са њим у олтару на служби су били католички монаси и јерарси. Поред тога, на литургији се причестио и „митрополит“ ПЦУ Михаил Зинкевич. А раније су се у Белгији са католицима молили лажни патријарх Вартоломеј и игуман Ксенофонт, а касније је јерарх Фанара читао римокатолички Символ вере на служби.

Нека им Господ да по делима њиховим! Цар долази! Амин.

Превод и припрема за сајт Борба за истину: НИКО ИСХС + NIKA

Извор: Москва Трећи Рим

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!