Помозимо ближњима

Потребна помоћ породици Тркуља која је после три године успела да врати отету ћерку

ВЕЛИКА ПОБЕДА – ПОСЛЕ ТРИ ГОДИНЕ ПОРОДИЦИ ТРКУЉА ВРАЋЕНА ЋЕРКИЦА

Поштовани читаоци, после три године неописиве борбе на правном и духовном плану, породици Тркуља је одлуком суда, враћена ћерка! Ово је први случај такве врсте за који је нама познато.

Овом судоском пресудом је, први пут код нас, нанет ударац седмоглавој аждаји која отима децу србским родитељима, кроз центре за социјални рад, и која завршавају најчешће усвојена у иностранству, преко страних агенција, са којима наше Министарство рада и социјалнх питања има склопљене уговоре, о чему су србски медији већ довољно писали.

Велику улогу у расветљавању овог проблема имали су: новинари Душко Велковски, Светлана Николић и Милан Маленовић, проф.др. Мила Алечковић, медијска кућа Србин инфо и моги други, међу којима је био и Породични сабор, на самом почетку, када је информација о отетом детету постала доступна јавности.

Наш сајт, такође, од почетка је пратио овај случај. Погледајте емисију „После ручка“, у којој су гостовали мајка Наташа, др. Мила Алечковић и адвокат Милан Босика, који је трећи адвокат у овом процесу и који је завршио процес на суду.

Сви заинтересовани, који желе да помогну породици Тркуља, која је и даље у тешкој материјалној ситуацији, могу то да учине уплатом на рачун: Иван Тркуља, Пожаревачка 2, Београд: 200-112280189-06, у свакој пошти или банци Поштанска штедионица.

Испод су упутства за уплате у девизама:

Извор: http://православнапородица.орг.срб/index.php/pravoslavna-porodica/2378-velika-pobeda-porodici-trkulja-vracena-marija

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!