Свет

Пол Крег Робертс – Вашинтон је скуп морона

Поводом избора у САД, подсећамо на изванредну анализу Пол Крег Робертса “Сједињене Државе – владавина морона“.

Уредништво Борба за истину

“Сједињене Државе – владавина морона“

Постало је срамотно бити Американац. Та земља је имала четири председника који су ратни злочинци, заредом. Клинтон је два пута покренуо војне нападе на Србију, наређујући НАТО-у да бомбардује бившу Југославију два пута, 1995. и 1999. године, тако да то Билу даје два ратна злочина.

Џорџ Буш је напао Авганисан и Ирак и провинције Пакистана и Јемена из ваздуха. То је четири ратна злочина за Буша. Обама је искористио НАТО да уништи Либију и послао плаћенике да униште Сирију, тако починивши два ратна злочина. Трамп је напао Сирију америчким снагама, чиме је постао ратни злочинац на почетку свог режима.

У мери у којој су УН учествовале у овим ратним злочинима заједно са европским, канадским и аустралијским вазалима Вашингтона, сви су они криви за ратне злочине. Можда саме УН треба да буду оптужене пред Трибуналом за ратне злочине, заједно са ЕУ, САД, Аустралијом и Канадом.

Каква евиденција. Западна цивилизација, ако је то цивилизација, је највећи починиоц ратних злочина у људској историји.

А ту су и други злочини – Сомалија, и Обамини државни удари против Хондураса и Украине и текући покушаји Вашингтона на свргне владе Венецуеле, Еквадора и Боливије. Вашингтон жели да свргне владу Еквадора како би ухватио и мучио Џулијана Асанжа, водећег светског демократу.

Само обичне лутка у рукама владара из сенке

Ови ратни злочини који су почињени од стране четири америчка председника су изазвали милионе цивилних жртава и повреда, и обесправљене и дислоциране милионе људи, који су сада стигли као избеглице у Европу, Велику Британију, САД, Канаду и Аустралију, доносећи са собом и своје проблеме, од којих неки постају проблеми за Европљане, као што су групна силовања.

Који је разлог за све ове смрти и разарања и преплављање Запада са избеглицама из западног голог насиља? Не знамо. Изречене су само лажи: “оружје за масовно уништење“ Садама Хусеина, за које је америчка влада апсолутно знала да не постоји. “Асадова употреба хемијског оружја,“ очигледна, ноторна лаж. “Иранске нуклеарке,“ још једна ноторна лаж. Лажи о Гадафију и Либији су толико апсурдне да их је бесмислено понављати.

Које лажи су коришћене да се оправда бомбардовање племена у Пакистану, бомбардовање нове владе у Јемену? Ни један Американац не зна нити га занима. Зашто америчко насиље против Сомалије? Опет, ни један Американац не зна нити га занима.

Или су морони гледали филм.

Насиље зарад себе. То је оно што је Америка постала.

Заиста, насиље је оно што је Америка. Не постоји ништа друго тамо. Насиље је срце Америке.

Узмимо у обзир не само бомбардовање и разарање земаља, него и бескрајно, безразложно, претерано полицијско насиље над америчким грађанима. Ако ико треба да се разоружа, то је америчка полиција. Полиција је починила више “оружаног насиља“ него било ко други, а за разлику од нарко банди које се боре једни против других зарад територије, полицијско насиље нема други разлог осим љубави према извршавању насиља над другим људима. Америчка полиција чак пуца и на 12-годишњу америчку децу пре постављања било каквог питања, поготово ако су црна.

Насиље је Америка. Америка је насиље. Моронски либерали криве власнике оружја, али је влада та која је извор насиља. То је разлог зашто су им њихови Оснивачи дали Други амандман. Нису власници оружја ти који су у потпуности или делимично уништили осам земаља. Америчка влада, наоружана о трошку пореских обвезника, је та која је извршила насиље.

Америчка жудња за насиљем сада мороне из Вашингтона доводи против људи који могу узвратити насиље: Руса и Кинеза, Ирана и Северне Кореје.

Почевши од морона Клинтона, свака америчка влада је прекршила или се повукла из споразума са Русијом, споразума који су направљени како би се смањиле тензије и ризик од термо-нуклеарног рата.

Вашингтон је у почетку прикривао своје агресивне кораке ка Русији са лажима, као што је то да су АБМ ракете на руској граници како би штитиле Европу од (непостојећих) иранских нуклеарних ИЦБМ.

Обамин режим је и даље говорио лажи, али је ескалирао до лажних оптужби против Русије и руског председника у циљу повећања тензија између нуклеарних сила, антитеза политике Роналда Регана. Ипак, моронски либерали воле Обаму а мрзе Регана.

Да ли сте знали да је Русија толико моћна, а НСА и ЦИА толико слабе и беспомоћне, да Русија може да одреди исход америчких избора? Морате то знати, јер је то све што сте чули од потпуно корумпиране Демократске странке, ЦИА-е, ФБИ-а, америчких проданих медија, и морона који слушају CNN, MSNBC, NPR, или читају New York Times и Washington Post.

Сигурно сте бар хиљаду пута чули да је Русија напала Украјину; па ипак, Вашингтонове марионете и даље седе у Кијеву. Човек не мора имати IQ изнад 90 да би схватио да ако је Русија напала Украјину, Украјина не би и даље била ту.

Да ли сте знали да је председник Русије, за ког светске анкете показују да је најпоштованији лидер у свету, по речима Хилари Клинтон “нови Хитлер“?

Да ли сте знали да је најцењенији лидер на свету, Владимир Путин, мафијски Дон, убица, тарантула у центру шпијунске мреже, како кажу чланови америчке владе који су толико глупи да не могу правилно да напишу сопствена имена?

Да ли сте знали да су за Путина, који је одустао од агресивног одговора на америчке провокациј, не иза страха, већ из поштовања за људски живот, казали да је одлучан да реконструише совјетску империју? Када је Путин послао руске снаге против грузијске војске коју су обучавали и снабдевали САД и Израел и коју је Вашингтон послао да нападне Јужну Осетију, руска војска је освојила Грузију за пет сати; а ипак се повукла након што су мороне научили лекцији. Ако је Путин желео да реконструише руску империју, зашто није задржао Грузију, која је била руска покрајина 300 година пре него што је Вашингтон разбио руско царство када се Совјетски Савез распао? Вашингтон би био немоћан да било шта уради да је Путин прогласио Грузију поново саставним делом Русије.

И сада имамо срамоту Трамповог директора ЦИА-е, Мајка Помпеа, вероватно најглупље особе у Америци. Имамо морона са најнижом оценом. Нисмо сигурни да та особа уоште има IQ. Вероватно је нула.

Овај морон, ако се уопште квалификује за ту категорију, у шта сумњамо, је оптужио Џулијана Асанжа, светског новинара, особу која више него било ко други представља Први амандман америчког Устава, да је демон који је на страни диктатора и који угрожава безбедност америчке хегемоније уз помоћ Русије.

Све то зато што Викиликс објављује материјал из званичних извора који открива криминално понашање америчке владе. Викиликс не краде документа. Документи су процурели у Викиликс од стране инсајдера који не могу да поднесу неморал и лажи америчке владе.

Свако ко говори истину је по дефиницији против САД-а. И морон Помпео намерава да их ухвати.

Када смо први пут прочитали Помпеову оптужбу против Асанжа, мислили смо да мора бити шала. Директор ЦИА-е жели да укине Први амандман. Али морон Помпео је то стварно рекао.

Шта да радимо, шта свет да уради, када имамо највеће мороне као директора Централне обавештајне агенције, председника САД-а, саветника за националну безбедност, секретара за одбрану, државног секретара, америчког амбасадора у УН, уреднике New York Times-a, Washington Post-a, CNN-a, NPR-a, MSNBC-a? Како ту може бити неке интелигенције када су само морони главни?

Глуп је онај ко ради глупо. Кинеска влада је рекла да би моронски Американци могли да нападну Северну Кореју у било ком тренутку. Велика америчка флода иде ка Северној Кореји. Северна Кореја наводно сада има нуклеарно оружје. Једно севернокорејско нуклеарно оружје може избрисати целокупну америчку флоту. Зашто Вашингтон призива овакав исход? Једини могући одговор је моронска глупост.

Северна Кореја не смета никоме. Зашто Вашингтон има пик на Северну Кореју? Да ли Вашингтон жели рат са Кином? У том случају, да ли Вашингон воли западну обалу САД-а? Зашто западна обала подржава политике које подразумевају пропаст западне обале САД-а? Да ли морони на Западној обали мисле да САД може иницирати рат са Кином, или Северном Корејом, без икаквих последица по западну обалу? Да ли су Американци толико глупи?

Кина или Русија појединачно могу избрисати САД. Заједно могу Северну Америку учинити ненасељивом заувек. Зашто морони из Вашингтона изазивају моћне нуклеарне силе? Да ли морони из Вашингтона мисле да ће се Русија и Кина покорити претњама?

Одговор је: Вашинтон је скуп морона, људи који су глупљи од онога што реч глупо значи. Људи који су толико ван реалности да замишљају да их њихова ароганција и бахатост уздиже изнад реалности.

Када прва руска “Сотона 2” погоди Вашингтон, највећа колекција морона на свету ће престати да постоји.

Свет ће испустити велики уздах олакшања.

Хајде! Хајде морони, елиминиште се! Остатак света не може да дочека.

Аутор: Пол Крег Робертс

Извор: https://srbin.info/pocetna/aktuelno/pol-kreg-roberts-sjedinjene-drzave-vladavina-morona/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!