Priroda i zdravlje

Katastrofalni rezultati ispitivanja vakcine: 20% testiranih, kojima je data vakcina koju razvija Moderna imaju štetne posledice

Uprkos radosnom saopštenju za štampu kompanije Moderna, koja je data ove nedelje, rezultati kliničkih ispitivanja njihove epohalne vakcine protiv COVID-a ne mogu biti gori nego što jesu.

Vakcina za koju se zalaže i koju razvija Entoni Fauči i finansira Bil Gejts, koristi eksperimentalnu mRNK tehnologiju za koju se ova dva čoveka nadaju da će omogućiti brzu primenu i zadovolji ambiciozni ”vrtoglavo brzi” rok koji je zadao predsednik Tramp. Dr. Fauči je bio toliko uveren u bezbednost njegove vakcine da je odustao od studija na kunićima i primatima. (Moderna je na sumnjiv način prijavila da njihove studije na miševima nisu imale specifične zdravstvne rezultate). To je izgleda bila greška.

Tri od 15 ljudskih zamorčića iz kohorte kojoj je data visoka doza (250 mikrograma) su, u roku od 43 dana po primanju Modernine vakcine, patili od ”ozbiljnih neželjenih efekata”. Moderna nije objavila sirove rezultate svojih kliničkih studija, međutim u njihovom saopštenje za štampu, prepunom nedoslednosti, oni priznaju da su tri volontera razvili sistemsko stanje trećeg stepena koje Uprava za hranu i lekove (FDA) definiše kao ”Sprečenost u dnevnim aktivnostima koja zahteva medicinsku intervenciju”.

Moderna je dozvolila isključivo zdravim volonterima da učestvuju u studiji. Ovakva stopa reakcije na vakcinu bi mogla izazvati teške posledice kod 1,5 milijardi ljudi, ukoliko bi je primila ”svaka osoba na zemlji”. Gejts je taj vakcinalni obuhvat odredio kao prag (neophodni minimum) za okončanje globalnog zaključavanja.

Moderna takođe nije dala objašnjenje zašto je prijavila rezultate testa na antitela samo osam pozitivnih učesnika. Takav ishod je naročito slab jer najopasnija prepreka za vakcinisane volontere tek predstoji, a to je izlaganje učesnika divljoj COVIDinfekciji. Raniji pokušaji da se razvije vakcina protiv COVID-a su uvek imali poteškoće u stadijumu u kome i ljudi i životinje dostignu robustan nivo antitela protiv virusa, ali se zatim, posle izlaganja divljem virusu, razbole i okončaju letalno.

Moderna je za štampu objavila “Pozitivne rezultate međufaze 1”. Tu tvrdnju sam prosledio mojim kolegama koje se bave pravima i zakonom o hartijama od vrednosti. Pravilnik Federalne trgovinske komisije (FTC) ograničava koliko javne kompanije smeju da “našminkaju staro magare”.

O Robertu F. Kenediju Junioru

Uživa reputaciju odlučnog branioca životne sredine, koju je stekao kroz mnogobrojne uspešne pravne postupke. Gospodin Kenedi je imenovan od strane “Tajm” magazina za ”Heroja planete” zbog svog uspeha u pomoći čuvarima reka pri čišćenju i oporavku Hadson reke. Ovaj grupni uspeh je podstakao stvaranje 300 organizacija za očuvanje voda širom sveta.

Gospodin Kenedi je viši pravni zastupnik Saveta za odbranu prirodnih resursa, glavni advokat tužilaštva za Čuvare reke Hadson i predsednik organizacije Waterkeepers (Alijanse čuvara voda). On je takođe i klinički profesor i nadzorni advokat na Klinici za parnično pravo zaštite životne sredine pri Pravnom fakutetu Univerziteta Pejs. Takođe je i pravni savetnik u kancelariji Morgan i Morgan koja se bavi pravnim zastupništvom kod ličnih povreda.

Radio je na slučajevima vezanim za životnu sredinu širom Amerike, i pomogao nekolicini indijanskih plemena u Latinskoj Americi i Kanadi da uspešno pregovaraju i zaštite svoju tradicionalnu otadžbinu. Njemu se pripisuju zasluge za predvođenje borbe u zaštiti vode kojom se snabdeva grad Njujork. Sporazum o vodosnabdevanju grada Njujorka, u kome je on pregovarao zastupajući ekologe i korisnike njujorškog vodovoda, se smatra modelom na međunarodnom nivou konesensusa u pregovorima interesnih grupa i održivom razvoju.

Gospodin Kenedi je takođe i predani pobornik za pravo na izbor prilikom vakcinisanja, za pravo na informisani pristanak, i za objavljivanje i javno obaveštavanje neophodno roditeljima da bi napravili svesan obavešteni izbor u ime svoje mnogo ranjive dece. Veći deo njegovih radova može se naći na sajtu organizacije Children’s Health Defense.

Robert F. Kenedi Junior, osnivač i predsedavajući organizacije Children’s Health Defense.Autor:

Izvor: zivimzasrbiju.com

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu koja je u Srbiji zabranjena!