Природа и здравље

Сале Коларевић: ЕКОЦИД ПОД ФИРМОМ „ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ“ 

Фото: zrenjanin.rs

Пре више од двеста година члан Енглеског Краљевског друштва и надри лекар, Едвард Џенер, изумео је прву прото-вакцину. Вероватно по наруџби самозване елите из Лондона, којој је и сам припадао. Испумпао би из злостављаних крава лимфу, потом би убризгао у крвоток људи оболелих од великих (крављих) богиња. Тако прве вакцине и носе назив – Variola Vaccine. У буквалном преводу вакцинација значи „крављизација“.

Данашње методе обмањивања људи од стране елитистичке закулисе су изузетно софистициране и имају одлучујућу потпору у мас-медијима. Путем масовних медија данас је могуће прогурати сваку агенду и убедити људе у било шта, имајући у виду вишедеценијску индоктринираност уз масовно затупљивање.

Фото: koalicija27.me

Овако је и са такозваном Зеленом агендом. Стално понављаним наративом о екологији постиже се медијскo покривалo управо за чин загађивања животне средине.

Исто се постиже званичним наративом о такозваном глобалном загревању. Гура се прича о вишку ЦО-2 у атмосфери и о људском фактору као узрочнику тога. И разни такозвани еколошки покрети стално понављају ову мантру. Стиче се непобитан утисак да је за промену глобалне климе кривац човек, тако се посредно може оправдати сваки поступак псеудо-елите усмерен ка депопулацији. Затупљене масе гледају у ТВ и аплаудирају. Јер ако су их успели убедити, рецимо, да им синтетичка крпа преко лица пружа заштиту од смртоносне болести, зашто их у овом апсурдистану не би могли убедити и да је снег црн а не бео.

Глобална загревања и захлађења постоје. На дужи временски период климатске промене су узроковане променама на Сунцу и његових протуберанци, како је то у својим научним постигнућима објаснио Милутин Миланковић. И изван глацијалиса (ледено доба) имамо периоде мини глацијалиса, као што је било „касноантичко ледено доба“. Све су то природни процеси, клима је жива и непрестано се мења. Кажу да данас излазимо из једног малог леденог доба у трајању од близу једног миленијума. Средњевековни летописци су забележили да се у Србији Стефана Немање могло наићи на још понеку пуму у шумама. Пуме данас живе само у тропским и субтропским подручјима. Као што је Гренланд (Зелена Земља – GreenLand) такав назив добио када су се Викинзи у X столећу искрцали на ово данас ледено острво.

ЕКОЛОГИЈА КОНОПЉЕ

Фото: glavne.com

А чему служе данашњи све бучнији ткз. еколошки покрети? Чему, осим да и даље добијају потребну медијску логистику да би изигравали трбухозборце водећих глобалних агендаша и антиеколога…
Омасовљење узгоја и прераде конопље, као најеколошкије биљке, по правилу биће прећутано. А и зашто би заговарали потпуну декриминализацију конопље кад ова најплеменитија биљка пружа и највиши степен привредно – економске независности од светских елита? Конопља је табу тема за еколошки активизам, код нас и у свету.

Невоља је што те медијске „борце за здраву животну средину“ нема ко јавно да упита јесу ли икада засадили и једно дрво, или знају ли ишта о предностима производње конопље?

Шта иначе знамо о реалним предностима канабиса, тј. конопље а гледано са становишта екологије?

Прво, ова биљка за себе не захтева примену никакве агрохемје. Хектар засада конопље мушког пола произведе за 25 % више кисеоника него хектар добре шуме, што гарантује двоструко веће залихе целулозе. С обзиром да глобални еко-душебрижници кукају и на несташицу целулозе, ево још једног значајног податка: због високо издржљивих влакана из конопљине стабљике принос папира је петоструко већи од приноса папира квалитетније шуме. Док је таквој шуми потребно двадесетак година да израсте и стаса за сечу и обраду, конопљи је за то потребно мање од пола године. Затим, канабис је и одличан чистач земљишта. Служи и за деконтаминацију земљишта од отрова које корпорације испуштају дубоко у земљу. Такође је научно откривено да се прерадом графита из конопљине стабљике могу добити еко-батерије и до осам пута дуготрајније од литијум-јонских прљавих батерија! Све нам се чини да нема тог људског фактора који би могао да загади тле у оноликој мери у коликој може да га конопља очисти. И ни једна друга биљна врста на планети нема способност за нечим таквим, само има канабис, тј. конопља.

У грађевинској индустрији такође би дошла до пуног изражаја екологија конопље само да се има за тим воље у свету. Еколошки коно-бетон (цигла од конопље) уједно је и потпуни изолатор, а зна се да су велике цементаре и велики загађивачи животне средине. Док је кућа од конопље у хармонији с природом и као из земље израсла,  јефтинија је и здравија за живот. 

Налази ли се и ово питање на листи јавних захтева предводника такозваног еколошког устанка? Ма само питам…

Но, декриминализација ове Биљке не представља ни последњу рупу на свирали интереса инструисаног еко-активизма. Нема никакве логике? Нема, јер ово у чему данас живимо зове се Апсурдистан. Владајући поредак – апсурдократија .
С тим што се апсурдност непрестано намеће за општеприхваћени концепт тзв. „нове нормалности“. 


АНТИХРИСТОВО ЦАРСТВО У АКЦИЈИ


На овом беспризорном снимку видимо докле се стигло са безумном агендом „контроле над климатским променама“. Сироте краве се муче и наказе зарад нечије имбецилне идеје о смањењу емисије ЦО-2 и азота у атмосферу. Безумни звршиоци монструозне агенде направили су „зарад нашег добра“ такозвану еко-краву. Ово је производ самога пакла!  

Где су сада међународна друштва за заштиту животиња да реагују на ово што се ради са говедима !? 

Да је медијска хајка о тзв. глобалном загревању и климатским променама инспирисана из самог пакла показује и овај узнемирујући видео. Конструктори паклених лажи о сточним гасовима и карбону (ЦО-2) као узроку планетарног загревања врло добро знају шта раде, а безумни извршиоци њихових погубних дебилизама спадају у (несвесне) корисне идиоте глобуSSатанистичког Беспоретка. Тако и изумитељи овог бестијалног начина мучења крава, зарад нечије болесне идеје о декарбонизацији планете, свесно или несвесно учествују у захукталом антицивилизацијском пројекту обесмишљења свега што је Бог створио за добробит човека.

Само лоботомиранима није јасно (никад и неће) шта се дешава. По среди је глобални геноцид , еколошки и сваки други. Конкретно за ову нашу причу – ЕКОЦИД у име тзв. „заштите живог света на Земљи“.

Пробудимо се СВИ , док још није прекасно!
Накажење људи псеудомедицинским и антиеколошким геноцидом, а зарад „нашег добра“, увелико је почело. Данас спречавају природну исхрану и пробаву животиња преживара, сутра ће спречавати нас људе да слободно мислимо, говоримо, крећемо се и рађамо се.

Речју, ово је слика и прилика Антихристовог царства у акцији. 

Аутор: Свеубоги раб Божји – Сале Коларевић 

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!