Свет

ДРУКЧИЈИ ПОГЛЕД НА КОРОНАВИРУС: Зашто познати имунолог Срећко Сладољев све ово назива пандемијским лудилом с предумишљајем

др Срећко Сладољев

Познати имунолог др. Срећко Сладољев анализирао је стање у Хрватској и свијету које је настало због појаве коронавируса. Сматра да је коначни циљ стварање увјета за масовно процјепљивање свјетске популације које ће донијети екстрапрофит одабраним корпорацијама. Пост Срећка Сладољева, који ће засигурно изазвати бурне реакције, преносимо у цијелости.

“Ово ћу још рећи, даље нема смисла. Успјело се да људи не размишљају нити се понашају нормално. Сједим у Драшковићевој, људи је мало, чекају у реду да по један уђу у трговину… урлик: “Стигао је алкохол! Стигао је!” Не обраћам пажњу. Уживам у Сунцу. А онда: “Сви ћемо умријети, зашто не устајеш, не пожуриш, како ћеш прати руке, желиш ли некога заразити…“

Успоредимо три задња пандемијска лудила “с предумишљајем”, птичју, свињску и коронагрипу. Што им је заједничко, а што не?

1. “Птичја” грипа. Хистерија али без протупандемијских мјера, затварања граница и осталог. Зашто? Зато јер је WHO дао РЈЕШЕЊЕ. Антивирусни лијек Тамифлу. И није га могао одмах и сватко добити, постојали су приоритети. Молим у ред!

ЕПИЛОГ: из здравствених сустава исисане су милијарде, а “рјешење” се показало без антивирусног учинка. А ми? Што смо ми направили? Исто што и други. Специјалци су таманили кокошињце, а народ дуго иза свега наставио отплачивати уговорне обвезе за Тамифлу. Али то НИЈЕ БИО проблем. Проблем је што је број просвијетљених противника обавезног цијепљења нарастао! Јачао је непослух!

2. “Свињска” грипа. Сличан сценариј. Нема полицијске државе, не мора се у самоизолацију. Зашто? Зато јер ИМА РЈЕШЕЊЕ! Цјепиво! Цјепиво које је “дотрчало” брже од пандемије. Паничари се али не због вируса, колико због апокалиптичних сцена избезумљених људи који проваљују у апотеке да би се домогли цјепива! Да би се домогли РЈЕШЕЊА!

ЕПИЛОГ: Спасоносно цјепиво је оставило болести. Тешке. Сјећате ли се естрадних звијезда и спорташа који су се јавно полијевали леденом водом? Но то није проблем. Проблем је што је број противника цијепљења нарастао (и ја међу њима). Непослух! А непослуху треба стати на крај! Наставља се с протупандемијским мјерама без пандемије: уводе се додатна ОБАВЕЗНА цијепљења, нецијепљена дјеца НЕ МОГУ у вртиће, школе, “неодговорни” родитељи плаћају казне, пријети им се да неће моћи регистирати аутомобиле, подизати готовину из банкомата, да ће им одузимати дјецу…
3. Коронагрипа. Чин III. Сва пажња усмјерена је на праћење ширење вируса. Прати се “форензичком” техником. Сад је ту, а сутра посвуда (баш како се вируси прехладе, болести од које одрасли оболијевају до два пута, дјеца до осам пута годишње и шире). Баш како је ујак Сам нетом прије пандемије показао на показној вјежби.. Цијели свијет одмах зна за првог обољелог Кинеза у земљи с 350.000 самоубојстава и милијун и пол покушаја годишње! Позорнице ТВ кућа су у коронасценографији, он-лине се титлује број заражених и умрлих, радијске емисије бљују коронапотпале, тисковине преко цијеле странице словима од пола метра урлају „Не дижите панику!“, показни панои жаре се од заражених држава. Сви знамо да је у мјесец дана умрло 2000 људи од нуспојава старости и болести с мало вирусног зачина, а нитко да је истом времену обављено преко 700.000 побачаја. Да су умрли десеци тисућа дјеце од глади. Затварају се границе, прекидају ланаци опскрбе, на снази су мјере придржавања социјалних дистанци, затварају се школе, вртићи, отказују спортска и остала јавна дружења. Италија сама ствара проблем неопрезно довлачи заражене у болнице гдје су они који ту нису дошли због фитнеса. Излазне „анкете“ говоре о страдавању осамдесет годишњака, половина их је с трима кроничним болестима, 75% су тлакаши, многи дијабетичари ….

Зашто је сада овако? Зашто раније није било овако? Зато што овај пут НИЈЕ ПОНУЂЕНО РЈЕШЕЊЕ. Понуђен је страх, беспомоћност и беспоговорне мјере придржавања мјера? Зашто? Зато да сви ДОБРО УПАМТИМО да ТРЕБАМО РЈЕШЕЊЕ! А „рјешење свих рјешења“ тоталитарног здравства ујка Сама је у ОБАВЕЗНОМ цијепљењу СВИХ! Они који ће се опирати, угрожавати ће јавно здравље и посљедично бити мјерама полицијске тоталитарне државе – “лоцирани, идентифицирани и трансферирани”.

WHO је корумпирана и манипулативна кровна творба. Ухваћени су у „пословима“ са „свињском“ грипом. Ипак, како каже WHO тако поступају сви здравствени сустави. Послушајте Ујка Сама. Он им даје новце. Он зна што овом свијету треба.

И још нешто, а није “Теорија завјере“. Израел ће ускоро произвести ОРАЛНО цјепиво против коронавируса. Жели за себе СИГУРНО цјепиво, онакво каква једино требамо. То ми говори да у вирусу ипак нешто има. Увијек кажем, погледај што раде у Израелу да би знао што су у Америци „скухали“.

Да, ИСТАКНИТЕ на домовима националне заставе. Дишите. И ви у Србији и ви у Македонији, Црној Гори, Словенији, Босни ми у Хрватској, сви МИ посвуда. Нека кажу да узнемиравамо јавни ред и мир”, истиче др. Сладољев.

Извор: teleskop.hr

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!