Русија и руске земље

Милош Биковић: Русија иде својим путем, а свет с тим не може да се помири

„Невероватан мушкарац! Интелект и сталоженост. Моралне вредности и способност да одбрани своју тачку гледишта“, само је један од стотина сличних коментара које Руси остављају после разговора српског глумца са познатом руском ТВ водитељком Ксенијом Собчак.

„Мени се чини да Русија иде својим путем, а свет то доживљава као непријатељско понашање“, рекао је Биковић у интервјуу објављеном на Јутјуб каналу Ксеније Собчак. 

„И ја не мислим да Русија греши. Мислим да први пут Русија не прати Европу као неки извор мудрости. Јер тај такозвани цивилизовaни свет (то кажем ја, човек кога је тај цивилизовни свет бомбардовао) нема ни демократије ни људске вредности. Демократија и људске вредности не покрећу тај свет. Тај свет покреће жеља за зарадом, лоби, војно-индустријски комплекс, машине смрти. Ја не видим да Русија свуда у свету започиње ратове као што то чини Запад. 

Мислим да човек мора имати неки идеал који је ван оквира његов желуца. Ја сам тако мислио и када нисам зарађивао велики новац“, рекао је Милош Биковић.

Руси су оставили стотине коментара на овај интервју и сви су позитивни, бар када говоре о Биковићу.

„Почињем још више да га волим и ценим. Како је само начитан!“

„Одличан дијалог. Милош се у интервјуу показао као човек који уме да мисли и има своју тачку гледишта! Моје поштовање!“

„Мислила сам да је само леп, али не… Он је и паметан!“

Извор: https://rs.rbth.com/zivot/89158-milos-bikovic-rusija-ide-svojim-putem?fbclid=IwAR17ssBQslhjnBaEdrXpXBwVJXzj9-3eTR79sPz4_RZ-qnusoc5CtJ-SeN0

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!