Природа и здравље

Др Несторовић: Грађани Србије су подвргнути америчком пројкету за контролу мозга

Доктор Несторовић

Доктор Несторовић поставља питање зашто се толико форсира испуштање честица из авиона а да при томе нико није дао одговор шта се налази у тим аеросолима.

Над Новим Београдом се појављују авионски трагови ујутру а током дана их нема, наводећи гледаоце да помисле да се то системски ради како би се све сакрило док становништво спава.

Мобилна телефонија је савршен начин за контролу мозга. Америчка влада има технологију за контролу становништва преко мобилних телефона путем авиона. И грађани Србије су подвргути овом пројекту.

Ниске фреквенције пасивизују људе. Мозак се синхронизује на сваку фреквенцу.Где год постоји неки ритам мозак се са њим синхронизује. Те фреквенце су изазвале помор пчела у Европи.

Доктор Несторовић излаже језив податак да је рак мозга некад био на 25. месту по учесталости а сада је на четвртом.
Америчка влада је поручила извођење огледа за штетност зрачења мобилне телефоније и званично су добили одговор да је зрачење мобилних телефона катастрофално за људски мозак.

Кемтрејлсима постижу то да на одређеним подручјима може само да расте ГМО биљка и те експерименте су Американци испробали на Куби тако да су например семе ГМО кафе морали да купују од Американаца.

Монсанто произвођач глифостата језивог отрова тоталног хербицида, банкротирао је јер је морао је да исплати милијарде долара за одштету обољевања од рака од овог једињења.

ГМО кукуруз нема никакву нутритивну вредност јер је направљен да се брани од инсеката и болести али оно што је најстрашније је то да у себи садржи различите гене других биљака или животиња и једући тај кукуруз људи могу да измене своје гене што је пут у тешке болести.

Остатак излагања погледајте у видеу:

Извор: https://zanimljiveinteresantne.blogspot.com/2020/12/dr-nestorovic-graani-srbije-su.html?spref=fb&m=1

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!