Свет

Висока забележена смртност у земљама категорисаним као „Шампиони вакцине против Ковид-19“. Вакцинисани имају повећан ризик од смртности у односу на невакцинисане

Од почетка здравствене кризе, француска влада тврди да је рано лечење било неуверљиво. Наметнуло је велика ограничења нашим слободама, посебно на рецепте лекара.

Такође је обећано да ће се вакцинацијом постићи колективни имунитет, крај кризе и повратак нормалном животу.

Али 18-мјесечни неуспех ове такозване „здравствене стратегије“ засноване на лажним симулацијама, безбројним лажима, обећањима која никада нису испуњена, као и кампања пропаганде и страха, постао је неподношљив.

Заузврат, ово је праћено изнуђивањем пристанка за вакцинацију, директном уценом, уз ограничавање наше слободе кретања и дружења, нашег права на рад и бављење слободним активностима.

Да ли су садашње вакцине које желе да нам наметну ефикасне?

Могу ли оне довести до колективног имунитета или је то само мит? Да бисмо одговорили на ово питање, направит ћемо тренутну санитарну процену највакцинисанијих земаља према подацима Светске здравствене организације и кривуљама Our Worldin Data. (Од почетка вакцинације у децембру 2020. до 15. септембра 2021.)

Рекордна смртност у Гибралтару, шампиону у вакцинама Астра Зенеца

Гибралтар (34.000 становника) почео је вакцинацију у децембру 2020. године када је здравствена агенција у овој земљи избројала само 1040 потврђених случајева и 5 смртних случајева приписаних Ковиду-19. Након врло опсежне вакцинације, која је постигла обухват од 115 % (вакцинисање је проширено на многе шпанске посетиоце), број нових инфекција се повећао пет пута (на 5314), а број умрлих 19 пута. Број умрлих порастао је 19 пута, достигавши ​​97, односно 2853 умрлих на милион становника, што је један од европских рекорда морталитета. Али они који су одговорни за вакцинацију поричу било какву узрочну везу не предлажући било какву другу веродостојну етиологију. И након неколико месеци затишја, епидемија се наставила, потврђујући да 115 % покривености вакцинацијом не штити од болести.

Малта: 84 % покривености вакцином, али једнако неефикасно

Малта је један од европских шампиона псеудо-вакцина: на овом острву од 500.000 становника дато је скоро 800.000 доза, што обезбеђује покривеност вакцином од скоро 84 % са закашњењем од око 6 месеци.

Али од почетка јула 2021. епидемија је поново почела и озбиљни (фатални) облици су у порасту, приморавајући власти да признају да вакцинација не штити становништво и да уведу ограничења.

И овде понављање епидемије у смислу случајева и морталитета доказује да висока стопа вакцинације не штити становништво.

На Исланду људи више не верују у имунитет стада

У овој малој земљи од 360.000 становника, више од 80 % је првовакцинисано, а 75 % има комплетан циклус вакцинације. Али до средине јула 2021. године, број нових дневних инфекција порастао је са око 10 на око 120, прије него што се стабилизовало на стопи већој од периода прије вакцинације. Овај изненадни рецидив уверио је главног епидемиолога у немогућност добијања колективног имунитета вакцинацијом. „То је мит“, јавно је изјавио.

Белгија: рецидив болести упркос вакцинацији

У Белгији је скоро 75 % становништва примарно вакцинисано. А 65 % становништва има комплетан циклус вакцинације. Међутим, од краја јуна 2021. број нових дневних инфекција порастао је са мање од 500 на скоро 2000. Како RTBF признаје, у односу на Делта варијанту, тренутна вакцинација је далеко од довољне за заштиту становништва.

Сингапур напушта наду за „Нулти Ковид“ кроз вакцине

Ова мала земља је такође високо вакцинисана и скоро 80 % становништва примило је барем једну дозу. Али од 20. августа 2021. морала је да се суочи са експоненцијалним наставком епидемије са порастом случајева са око десет у јуну на више од 150 на крају јула и 1246 случајева 24. септембра.

Ово неконтролисано понављање болести упркос вакцинацији довело је до напуштања стратегије искорјењивања вируса за модел „живота са вирусом“ покушавајући да се болест лијечи „као грип “.

У УК: забрињавајући пораст инфекција

Велика Британија је европски шампион у вакцинацији Астра Зенеца вакцином, са више од 70 % становништва које је вакцинисано први пут, а 59 % са комплетним распоредом вакцинације. Ова висока стопа “вакцинисаности” није спријечила експлозију заражених почетком лета, са до 60.000 нових случајева дневно до средине јула.

Суочен са овим значајним обнављањем епидемије упркос вакцинацији, Andrew Pollard, представник Oxfordske групе за вакцине, признао је пред парламентом: „Колективни имунитет путем вакцинације је мит“.

Овај наставак заразе праћен је наставком хоспитализација, тешких случајева и смрти. Према званичном извјештају из августа, смртни случајеви су били чешћи међу потпуно вакцинисаним пацијентима (679) него међу невакцинисаним пацијентима (390), чиме су сурово покопане наде о заштитном ефекту вакцине на смртност.

Након укидања задњих санитарних ограничења, епидемија се смањила на ниво од мање од 30.000 случајева дневно, док су почетком јула симулације ковид специјалиста предвиђале и до 100.000 нових случајева дневно ако се укину санитарне мере.

Израел: званичници негирају очигледну катастрофу након вакцинације

Израел, шампион Pfizer вакцине, некада свуда навођен као пример ефикасности, сада се оштро подсећа на стварност и сада је модел неуспеха вакцине.

70 % популације је првовакцинисано, а готово 90 % оних који су у ризику има комплетан циклус вакцинације. Но, епидемија се појавила снажније него икад од краја јуна, а више од 11.000 нових случајева забељлжено је у једном дану (14. септембар 2021.) што је за скоро 50 % премашило врхунце забележене у јануару 2021. током избијања након примања првих Pfizer вакцина.

Овај наставак епидемије, упркос Pfizer вакцинама, праћен је порастом хоспитализација где вакцинисани представљају већину хоспитализованих.

Вакцинација не штити од тешких облика болести нити од смрти.

Крај јула: 71 % од 118 тешко болесних Израелаца (озбиљно, критично) је потпуно вакцинисано!

Овај удио озбиљно болесних вакцинисаних је много већи од удела потпуно вакцинисаних: 61 %. Тврдити да вакцина штити од озбиљних облика болести, како је неопрезно изјавио израелски министар здравља, грешка је (или дезинформација?).

Како не би признала своје грешке, израелска влада и даље негира овај очити неуспех и наставља да предлаже само вакцинацију као решење. Колико ће још смрти требати пре него што следи пример Индије или Јапана и коначно усвоји рано лечење?

Закључци

Садашње псеудо вакцине нису довољно ефикасне. Не спречавају ни понављање епидемије, ни хоспитализације, ни тешке облике, ни смрт. У Израелу и Великој Британији, који прецизирају вакцинални статус жртава, вакцинисани пате од повећаног ризика од смртности у односу на невакцинисане.

Спровођење политике само вакцине доводи до смртоносног ћорсокака, док земље које званично саветују рано лечење (Индија) или дозвољавају својим лекарима да га препишу (Јапан, Кореја) пролазе много боље.

Шта требају наше здравствене власти да би престале веровати у лажне симулације које спроводе епидемиолози који су сувише блиско повезани с компанијама за производњу вакцина, да  би сагледали доказане чињенице и прекину своју варљиву и штетну кампању провакцинације и препоруче рано лечење?

Наставак забране раног лечења од стране лекара доводи до губитка шанси за многе пацијенте и директно укључује одговорност Владе, а посебно министра здравља.

Аутор: Gerard Delepine

Текст ћирилизован – уредништво Бораба за истину

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!