Мишљења

Вакцине – оружје за масовно уништење

Напомена уредника: Поштовани читаоци, пред Вама је текст Татјане Васиљевне Грачове из књиге „Када власт није од Бога“ коју сам превео и издао сада већ давне 2010. године. Тема више него актуелна – вакцине као оружје за масовно уништавање. Татјана Грачова је пуковник у пензији у Генералштабу Руске војне обавештајне службе, политиколог, доцент, била је шеф катедре Војне академије Генералштаба ОС Русије, писац, публициста, кандидат педагошких наука…

Није толико страшан грип – колико је страшна његова вакцина

Сада хазарократија распирује епидемијске кризе истовремено са економским и потпирује светски рат. Епидемиолошки, биолошки напад иде синхронизовано са економским и војним.

Недавно су откривени важни меморандуми Светске здравствене организације (СЗО) још од 1972. године, који много говоре, то јест „објашњавају како претворити вакцину у средство убијања“. „Ти кључни меморандуми, које је открио амерички истраживач Патрик Џордан, сведоче да је СЗО намерно стварала вакцину – убицу. Патрик Џордан разобличава развијајући план за уништење огромног броја људи путем разраде вируса и вакцина. Он је изјавио да постоје вакцине које искључују људски имунитет (http://www.fightbackh1n1.com/2009/08/whomemos-1972-explains-how-to-turn.html).

Меморандуми СЗО се зову1972 WHO Bulletin 47, br.2 Memordanda #1 and#2 Virus-associated immunophatology. Истраживања Патрика Џордана разоткривају систем од три вакцинације који је разрадила хазарократија. „Експерименти на животињама технички описују могућност стварања биолошког оружја у виду вакцина“.

Та смртоносна трострука вакцинација је шема глобалног геноцида.

Татјана Васиљевна Грачова

Прво пелцовање искључује бела крвна зрнца (имуни систем). Том вакцинацијом се потпуно искључује из строја имуно систем човека, то јест, ствара се имуно дефицит (практично СИДА).

Другим пелцовањем организам се претрпава смртоносним вирусом, то јест друга ињекција уноси вирус. У тој етапи вируси се распростиру по телу, али се субјекат не осећа болесним, зато што се имуни систем не бори са њима.

Треће пелцовање поново укључује имуни систем. Оно тера имунитет да створи експлозивни ток болести. Пуштање имуног система провоцира моћан напад на вирусе, који и убија човека. Тај ефекат је познат као цитокнички јуриш, кад је имуни систем толико потресен да шаље исувише много антитела према зараженим деловима. Тако тело убија само себе.

Како сматрају специјалисти, то је критичан доказ давно постојећих геноцидних тенденција Светске Здравствене Организације (тачније речено сахрањујуће) која би због те своје делатности морала сносити одговорност. Ти меморандуми су сведочанство давно планираног убиства људи путем слабљења њиховог имуно система“. (http://www.fightbackh1n1.com/2009/08/who-memos-1972-explains-how-to-turn.html).

У оквирима тога плана 1999. године је била испровоцирана хистерија са пандемијом свињског грипа A/H1N1.

Један од главних произвођача вакцине против свињског грипа је компанија Baxter International (SAD). Она је члан консултативног комитета СЗО по питањима вакцинације, заједно са другим компанијама као Novartis, GSK и Sanofi Pasteur.

Компанија Baxter International се својевремено прославила тиме што је „због непажње“ упутила у европске лабораторије вирус птичијег грипа, који је потом био помешан са вирусом сезонског грипа, образујући знатно опаснију смешу.

Давид Ајк је у свом чланку „Није тако страшан грип колико је страшна његова вакцина“ пише: “Компанија Baxter је данас један од главних испоручилаца вакцина против свињског грипа, које владе по целом свету намећу становништву без иоле озбиљније провере на безопасност. Вакцина је невероватном брзином прескочила баријере санитарних инспекција које се у најбољем случају ограничавају тестовима дужине не мање од једне недеље.

Лондонски „Times” саопштава: „По сведочењу из Европске агенције лекарских средстава клинички тестови ће бити продужени истовремено са почетком опште масовне вакцинације становништва“.

По мишљењу Ајка, уствари нема потребе ни за каквим тестирањима, него се ради о умирењу јавног мњења. Организаторима вакцинације је добро познат и састав вакцине и њени ефекти. И више од тога, специјалним документом фармацеутске компаније су унапред ослобођене судског гоњења у случају смрти или непоправљиве штете по здравље вакцинисаних.

Руководиоци Baxter Internationala су саопштили да ће испоручивати вакцину против свињског грипа широм света. Приходи су фантастични али овде није толико важан новац, колико спровођење у живот давно разрађеног плана скраћења бројности становништва планете.

Међутим, 26. септембра 2009. године на светској мрежи се појављује видео обраћање шпанске монахиње Терезе Форкадес. У њему доктор медицине, бивши лекар, обзнањује тачку гледишта многих медицинара, наводећи научне чињенице и аномалијске догађаје, који су везани за вишемесечни однос према вирусу A/H1N1 и изводи закључке који нагоне да се на актуелну светску ситуацију око пандемије погледа са нове тачке гледишта.

На сваки наведени факт или догађај Тереза наводи официјелни извор како престижне научне установе тако и међународне организације где се могу проверити сви факти и догађаји које је она цитирала.

I) Чињенице

Чињеница 1. Вирус A/H1N1 како се показало уопште није нов, научницима је познат већ 70 година и његова појава је регистрована већ два пута у XX веку.

Чињеница 2. Овај вирус има незнатну смртност. Од 17. априла 2009. године кад су били лоцирани први случајеви заразе вирусом нове пандемије, до 15 септембра, регистровано је 137 смртних случајева у Европи. За поређење: смртност од редовног сезонског грипа износи од 40. 000 до 220. 000 смртних случајева у целом свету.

II) Аномалијски догађаји

1-У фебруару 2009. године амерички фармацеутски гигант Baxter, његова аустријска испостава, шаљу у 16 лабораторија 4 европске земље 62 кг супстанце за производњу вакцине од сезонског грипа. Апсолутно случајно, једна од чешких лабораторија открива да су супстанце заражене са два жива вируса грипа. Један вирус је обични, сезонски, који по својим карактеристикама има веома ниску смртност (мање од 1%) али веома високу распрострањеност, и други вирус грипа који има веома ниску распрострањеност али јако високу смртност (око 60%). Јасно је да, помешавши та два вируса заједно, може да се добије велика вероватноћа њиховог обједињења што би дало вирус који има кључне карактеристике обадва – високу распрострањеност и високу смртност. Да потпуно случајно нису биле откривене чињенице о заражености супстанци , сада би се свет стварно налазио у ситуацији опасне пандемије. Од 62 кг супстанце може да се направи хиљаду доза вакцина.

Чињеница заражености супстанце официјелно су потврдили и представници компаније Baxter. Ствар се и дан данас испитује у СЗО, али официјелних резултата још увек нема.

Практично је невероватно, каже доктор медицине, да се тако нешто могло десити случајно. Такве врсте лабораторија имају максимални трећи биолошки ниво заштите. Живи вируси који су се налазили у супстанци нису били подвргнути обавезној процедури радијације и та чињеница такође сведочи против тога да је то просто немарност. Живи вирус у вакцини није новост, него јак, радијацијом неослабљен живи вирус и да ли је могуће ту говорити о нечијој заборавности? А овде су била чак два.

Без обзира на то што истрага још није завршена и што постоји званична потврда компаније о тој чињеници, Бакстер је једна од компанија којој је поверена производња нових вакцина против грипа А.

2-Прва два случаја грипа констатовани су 17. априла 2009. године. А само 12 дана касније, 29. априла, генерални директор СЗО у свом званичном обраћању објавио је ванредно санитарно стање – ниво пет. И само месец и по касније после првих случајева заразе, 11. јуна, СЗО је званично прогласила шести ниво ванредног санитарног стања о пандемији грипа А.

Како је директор СЗО могао објавити пандемију ако је смртност од тог грипа знатно нижа од смртности код сезонског грипа? Одговор је банално прост – уочи официјалне објаве пандемије, у мају, СЗО је променила званичну дефиницију пандемије, избацивши из прописа за проглашење пандемије, критеријум значајног нивоа смртности! Са новом дефиницијом пандемије, редовни сезонски вируси грипа су већ пандемија, да не говоримо о другим болестима.

III) Политичке последице

Познато је да је СЗО светска организација која разрађује препоруке за земље учеснице. Али у њеном статуту од 2005. године постоји члан по којем СЗО у случају пандемије не даје препоруке већ директна упутства или наредбе.

Шта тако страшно може наредити СЗО својим земљама? Па, на пример обавезна вакцинација. Ако је разрађена вакцина добровољна ствар – онда је добровољна, али ако је по дефиницији у питању пандемија, то је у питању озбиљна претња животу популације и таква мера може бити оправдана.

Многи су се навикли на пелцовање од сезонског грипа и у томе не виде ништа страшно. Тереза објашњава да постоје три одлике нове вакцине које је разликују од уобичајених пелцовања.

Као прво, ова вакцина се састоји из две дозе. Са обичном сезонском вакцином од грипа –   већ се добијају три дозе.Човек добија три вакцине са три различита жива вируса различитих типова. Пошто још нико не зна како ће на то реаговати људски организам, то вереоватноћа побочних ефеката (нус појава), а такву вероватноћу имају све вакцине, повећава се три пута.

Као друго, због огромног броја доза које треба произвести, у тој вакцини се користе катализатори још никад неиспробани. Катализатори су делови вакцине који омогућавају „надраживање“ имуно система да би се испровоцирао изузетан имунитет. Нови катализатор је десет пута ефикаснији од досадашњих. При том, јавља се могућност распада централног нервног система и сличних побочних ефеката као што су парализа и артритис.

Као треће, фармацеутске компаније су замолиле да се са њих скине одговорност од могућих негативних побочних појава од вакцине, правдајући то тиме да је рад који су они преузели на себе екстраордирнаран по свом обиму и да захтева екстра напоре. Јер њима је неопходно за тако рекордно кратко време да произведу 4,6 милијарди доза.

У САД је већ потписан акт по коме ни фармацеутске компаније, ни политичари, који су увучени у овај посао не одговарају за могуће последице од ове вакцинације. На тај начин се потрошач лишава било каквих гаранција.

Тако, имајући све ово у виду, као и то да би озбиљна пандемија данас стварно постојала да није случајно откривен тај случај са зараженим материјалом компаније Бакстер, Тереза сматра важним упозорити на опасност. Опасност се огледа у следећем:

нове вакцине од грипа А су заражене;

нове вакцине од грипа А могу бити заражене;

све се то дешава на фону вероватноће примене закона о обавезној вакцинацији.

Основна препорука којом Тереза Форкадес завршава своје обраћање јесте – не вакцинишите се. Многи медицинари се придружују тој препоруци али пошто се налазе у систему, плаше се да то и отворено изјаве (Знање – власт, бр. 45, 2009).

Нама су говорили да су фармацеутске компаније и Светска здравствена организација дан и ноћ разрађивали вакцину против „новог“ подтипа вируса свињског грипа познатог под кодираним називом H1N1. Али оно што изазива чуђење је да је компанија Baxter International патентирала вакцину H1N1 још 28. августа 2008. године!

У датој изјави за патент број US 2009/0060950 A1 каже се: „У одређеним, претпостављеним варијантама у састав вакцине улази неколико антигена …. одабраних појединачно из једног или другог подтипа људског грипа H1N1, H2N2, H3N2, H5N1, H7N7, H1N2, H9N2, H7N2, H7N3, H10N7, подтипова свињског грипа H1N1, H1N2, H3N1 и H3N2, подтипова псећег и коњског грипа H7N7, H3N8 или подтипова кокошијег грипа H5N1, H7N2, H1N7, H7N3, H13N6, H5N9, H11N6, H3N8, H9N2, H5N2, H4N8, H10N7, H2N2, H8N4, H14N5, H6N5, H12N5”.

Патент је био објављен у марту 2009. године, месец дана пре него што се вирус појавио у Мексику, али патентна изјава је зарегистрована седам месеци пре него што се о „новом“ подтипу уопште знало. Задивљујућа прозорљивост.

Крајем 2009. године у држави Нујорк почеле су присилне вакцинације од грипа. Пред вакцинацију давали су да се потпише папир у коме су побројане могуће тешке последице, све до изненадне смрти. Човек је био обавезан да потпише на том документу да је он упознат са могућим последицама и да неће имати никаквих претензија у случају последица. Да се одседи кући такође се није могло, јер дејствују покретне пелцерске екипе. Наређено је да сви сарадници Њујоршких болница који су одбили да се вакцинишу до 1. децембра добију отказ. Ето то вам је „царство слободе и демократије“. (http://www.youtyube.com/watch?v=B4SmFxyst0)

Други фармацеутски гигант који је добио поруџбину за производњу вакцина против свињског грипа, била је швајцарска команија Новартис. Њен извршни директор Данијел Вазела је стални учесник заседања Билдерберг групе која је дете династије Ротшилд. Током протеклих десетлећа њу су предводили такви делатници попут Давида Рокфелера и Хенри Кисинџера. Вазела је учествовао и на последњем скупу Билдерберг групе у мају 2009. године, где је у својству главне теме разматрано скраћење становништва планете. Очито је тамо Вазела и добио поруџбину за вакцину.

„Ако говоримо о тој вакцинацији – пише Ајк – не треба мислити да би људи одмах у милионима почели умирати. То би створило превише противника вакцине. Највероватније би се јако дејство вакцине у почетку одразило на ограничен број људи, на већину би деловала постепено, ометајући довођење директне повезаности погоршања стања са вакцинацијом. Али нема никакве сумње да се ради о давно припремљеном плану масовне вакцинације, чији су разрађивачи мање од свега бринули о здрављу људи. Ма шта говорили директни извршиоци, то о каквом је ефекту стварно срачуната вакцинација, било је познато само најужем кругу посвећених, који увек остају у сенци.

Али већ сад се може рећи да је несумњив циљ распад нервног система човека. Довољно је било њу неутрализовати и ствар је готова. Ако узмете на пример СИДУ, болест повезану са рушењем имунитета, болесни умиру не због Сиде него због болести са којом би се имуни систем изборио у нормалним околностима.

На тај начин испада да је пандемија свињског грипа била раније испланирана глобална биотерористичка војна операција.

„Страх од пандемије у предворје будућег великог рата, може да замаскира реалне терористичке акте против будућег противника“.

Извор: sabornik.rs

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!