Мишљења

Сузе, усхићеност и запитаност, послије величанствене литије

Пошто сам био суочен, али и поучен разним и безбројним подвалама, које су све србске власти, нашем народу небројено пута подваљивале и чиниле. Али су и наређивали, полицијским монструмима, који су били потпомогнути од разних криминалних банди, да брутално пребијају часне, поштене и незадовољне омладинце, грађане и Србе. И то оне, који су знали изаћи на оправдане протесте и то широм Србије, Е, баш те ружне чињенице и присећање на њих, не дозвољавају ми, да се опустим и препустим неком задовољству, ради величанствене и многољудне Београдске Литије.

Већ напротив, сем оног патриотског усхићења, које ми у овој западној туђини, као и безбројној србској дијаспори, својим многобројним окупљањем и Београдском Литијом, измамише сем усхићења и сузе и уздахе, али и опрез, као и запитаност:

Да ли ће народ, после јучерашње храбре, јуначке и величанствене, а добијене и благородне Литијске битке, наставити да се окупља и бори, не само у Београду, већ и широм Србије, као и Републике Српске, а зашто не и широм дијаспоре ??? Те да народ, удружен и сабран, настави да се бори и добије рат, којег је повео против бандитске, пљачкарошке и издајниче власти.

Власти, која је ојадила, слудила, обесправила и потпуно унизила србски народ, издајући при томе све наше – србке и државне интресе, и то за рачун, злочиначке Америке, Европске Уније и бруталних убица из НАТО – пакта.

Овај рат, против неправде, лажи, сиромаштва, незапослености, робовласништва, глобализма, као и свог ђавољег зла и његовог блуда и разврата, као и уништавања србске породице и деце, као и уништавања нашег здравља, а уз то и отимања Косова и Метохије, одавно нам је наметнут, и то од стране фашистичког Запада. И то Америчко – Европског – Запада, који овај брутални и ђавољи рат, против нас води, уз помоћ нашег – србског и издајничког олоша, олоша који се налази на власти, као и у влади, и у народној скупштини, али и по општинама и градовима. Сем тих институција, налази се тај олош и у судовима, тужилаштвима, полицији и војсци. На нашу свесрбску жалост, има тог ЈУДИНОГ и ФАРИСЕЈСКОГ олоша и међу србским владикама и свештеницима, као што их има и међу просветним, докторским и медицинским, али и научним, културним и спортским радницима. Има их и по свим државним фирмама, као и у безбројним прозападним “невладиним организацијама”, који сви до једнога, раде за западне фашисте и то против нашег – свенародног и државног интереса.

И баш ради побројаног и чињеничног стања у Србији, ваља се запитати: Да ли ћемо се ми народ, задовољити, те успавати и смирити, ради две, величанствено добијене Литијске битке ??? Или ћемо као разбуђен и храбрар народ, озбиљно и оправдано, наставити и то преко потребни и праведни рат, против издајничке, бандитске и олошке власти, као и свих њених помагача, без обзира колико ће тај рат, на улици и по Србији трајати. А који се треба и мора добити, како би народ спасио себе и Србију, која се мора очистити, од свог зла, издајника и све људсе погани, која се намножила и Србијом раширила. Тек тада, по добијеном рату, али и очишћеној Србији, моћи ћемо са поносом и то чистог и јуначког образа, да позовмо нашу браћу Русе, да нам они, уз Божији благослов, на наше и руско задовољство у Србију и међу нас Србе, ко једини и прави пријатељи дођу, те да међу нама, као наш род и браћа, занавек у миру, слободи и благостању живе.

Онај ко добије битку, а не заврши отпочети рат и то својом победом, биће брутално кажњен од свога непријатеља.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!