Свет

Сенатор Рон Џонсон је апеловао на лекаре – ставите тачку на ово лудило!

Сенатор Рон Џонсон, републиканац из Висконсина, апеловао је на све лекаре и медицинске сестре са поруком: „Зауставите ово лудило!“

Рекао је: „Буквално су нам потребне хиљаде лекара који су свесни проблема, да се окупе – сигурност је у бројкама – и да будемо фер и поштени према америчкој јавности. Молим докторе, позовите медицинске сестре. Уједините се као једна огромна група и ставите тачку на ово лудило. Помозите себи да се вратите у положај који сте сви мислили да ћете имати када сте пролазили кроз медицинску школу и положили Хипократову заклетву, да будете лојални својим пацијентима и сами одлучујете о томе како ћете бринути о својим пацијентима. Преклињем вас докторе, морате интервенисати.”

Сенатор Џонсон је познат по својим смелим ставовима и по разоткривању лажи фармацеутске индустрије и медицинског естаблишмента. На свом званичном сајту објављује графиконе и илустрације, као и податке који у потпуности разоткривају опасности вакцина и главног наратива. Тамо он сумира податке из ЦДЦ-а који јасно показују да је након инокулације мРНА вакцинама дошло до значајног пораста пацијената са Ковидом и накнадног повећања броја вакцинисаних који су умрли.

Текст прилагодили србском језику уредништво Борба за истину.

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!