Свет

Роберт Фицо опомиње да је армагедон већ одавно почео и да ће…

Армагедон је већ одавно почео

Свакако да није никакво чудо да у мору оних глупих и безначајних вести, којима се засипа већ увелико анестезирана светска јавност, промакну оне једино вредне. Оне се у ствари и не сакривају, јер, поменута анестезирана светска јавност, уз то још и толико заглупљена, више није способна да у неким заиста важним и вредним вестима препозна оне од којих би читав свет могао имати итекакве користи. Срећом и у тако заглупљеној јавности се још увек може наћи појединаца који у поменутом мору глупости могу препознати нешто значајно. Да није тако ситуација у којој се човечанство нашло била би потпуно безнадежна.

Једна од вести, за коју би се могло рећи да спада у ту групу, дошла је недавно из Словачке. Са говорнице парламента те малене државице, чланице славне Европске уније, посланицима се обратио лично  новоизабрани председник владе Роберт Фицо: „Да ли сте видели статистике о повећаном броју смртних случајева услед различитих кардиоваскуларних проблема, узрокованих вакцинама”, да би наставио: „Словачка јавност тражи одговор. Тражи одговор о вакцинацијама, шта су оне заиста представљале? Зашто су људи вакцинисани различитим експерименталним вакцинама? Зашто су разне врсте сумњивих лекова примењиване на оболелим?”

Да би затим саопштио какве је мере предузео : „Ми смо одлучили да формирамо специјални владин уред да се позабави тим питањима. Данас је наименован Др. Петер Котлар да руководи тим уредом, са свим овлаштењима да прикупи све потребне информације из различитих институција. Када све буде завршено словачка јавност ће бити обавештена о томе шта се све догодило током такозване ковид пандемије.”

Фицо је завршио своје обраћање констатацијом да се: „Данас са сигурношћу може тврдити да су претходне владе током пандемије направиле катастрофалне грешке, да су одговорне за 21,000 живота и да су поред тога у своје џепове стрпали огромне своте новаца у трансакцијама потпуно беспотребних куповина медицинске опреме, лекова и вакцина.”

Роберт Фицо није непознат словачкој, али ни светској јавности, јер је 25. октобра прошле године по четврти пута наименован за словачког премијера. Из наведених делова говора пред парламентом, одржаног 18. јануара 2024, може се закључити да његово дуго присуство на словачкој политичкој сцени и узастопно појављивање на месту председника владе имају далеко дубљи мотив од оне отрцане борбе за власт и пуњења џепова, који се у ово модерно ресетовско доба идеално надопуњују.

Томе у прилог иде и један други говор, који је одржао 17. новембра, на конгресу своје партије, након победе на изборима и преузимања власти. Тада је наговестио да ће се он свим могућим средствима противити ојачавању улоге Светске здравствене организације (СЗО), на штету суверенитета држава чланица, под изговором борбе против пандемија. „Једино луђачким фармацеутским компанијама би таква глупост могла пасти на памет”, изјавио је Фицо на тој конференцији.

Фицо у том говору није пропустио да помене одговорност претходне владе за недопустиво наметање обавезног вакцинисања грађана, као и за прогоне неистомишљеника, укључујући и њега самог, који је једва избегао да не заврши у затвору због критике  свега онога противзаконитог што се дешавало током пандемије.  Рекао је да је сам Бог помогао да коалиција на челу са његовом партијом победи на изборима и спаси Словачку од катастрофе.

Узимајући у обзир да та претходна власт, која се однедавно нашла у опозицији, сматра доктора Петера Котлара потпуно некомпетентним да води онај поменути владин уред за испитивање последица вакцинација, јер је он, заједно са председником владе Робертом Фицом, „антиваксер” и теоретичар завера, произилази да је Словачка прва и тренутно једина држава на свету коју воде „антиваксери” и теоретичари завера.

Случај Словачке и њеног председника владе крије у себи и једну дубљу симболику. Док је она на почетку поменута анестезирана светска јавност тренутно преокупирана фабрикованим ратовима и кризама, те предстојећим неизбежним III светским ратом и нуклеарним армагедоном који ће са собом донети, истовремено одбројавајући последњих 90 секунди до судњег дана, Роберт Фицо опомиње да је армагедон већ одавно почео и да ће, уколико остане непримећен, однети много више живота од оног правог, који се никада неће догодити.

Аутор: Милован Шавијан

Извор: Седма сила

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!