Породица и школа

RadioBG1 – Учи децу да смо ми кривци за климатске промене

Фото: Новости

RadioBG1 – емисијa за децу Корак ка науци – O “КОМУНИКАЦИЈИ“ климатскиx промена и кривици

У РБГ1, 11. јанура (коложега) 2024. (7532.) у емисији за децу Корак ка науци (Шта су климатске промене), професорка Басарин каже да смо за екстрeмне промене – ми кривци! 12 институција и компаније раде на КОМУНИКАЦИЈИ о климатским променама  – “да нађу праве речи“, каже се даље, а Југоистична ЕУ је ВРУЋА ТАЧКА климaтских промена!

Што не направите емисију о Милутину Миланковићу који је израчунао цикличност климатских промена – ми се налазимо у сред међуледеног доба. Нормално је да темпаратура расте, због позиције Земље :

https://borbazaistinu.rs/proracunima-milankovica-protiv-klimatske-paranoe/

He, НИ ЈЕДНО ЈЕДИНО СРБСКО ДЕТЕ КОЈЕ СЛУША ОВЕ НАУЧНО НЕ-ОСНОВАНЕ ОПТУЖБЕ НИJE КРИВO ЗА ОВЕ ПРОМЕНЕ!  А, ни JA, НИCAM КРИВA !!!

Дакле, што Вам то треба ПСИХОЛОШКИ ЗАСНОВАНА КОМУНИКАЦИЈА? 3а преношење страха и оптужби на народ за “загревање климе“? Коме то треба? Не можете да употребљавате факте, нормално, као до сада?

Не, требају вам методе за манипулацију? Да залудите младе?Море, У ПРАХ И ПЕПЕО СВИ ЗАЈЕДНО, СВИ ВАШИ МАНИПУЛАТОРИ И ЛАЖОВИ !

Што не оптужујете индустријалце за загревање климе, ако можете да докажете, да она постоји? Што не упитате владајућу ‘ елиту“, зашто је довела Земљу до ове “тачке загревања“ с обзиром да је одувек имала полуге власти у рукама? Што деца Србије, народ који једва спаја крај са крајем да се напада и неким специјалним КОМУНИКАЦИЈАМА БОМБАРДУЈЕ?

Па ви сте део ових манипулација!

СрБкиња,

мајка многочедне породице, пред Богом чиста по овом питању

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!