Природа и здравље

Прорачунима Миланковића против климатске параноје

 

Фото: Печат

Миланковићева Климатска теорија 

Опет један генијалан Србин, научник светског реномеа и мртав мрси конце злонамерним владајућим психопатaмa који су узјахали све светске владе и институције, па спроводe сотонске циљеве елиминисања људи, осиромашења и поробљавања. Као што је некада Тесла устао за вишефазну струју, јер се лакше преноси до сваког и најпростијег дома, а не као једнофазна струја, само до богатих, тако, данас београдски математичар  Милутин Миланковић (1879-1958) пркоси са својим астрономским прорачунима свим светским медијима који избегавају његово име, јер његови математички рачуни дају право онима који не верују у кривицу сопствених делатности у “процесу загревање климе“.

У својој 63.-ој години, Миланковић је сабрао своје рачуне у делу које се зове Математичка теорија климе и која је данас Библија за разумевање цикличности промена температуре.

https://sr.wikipedia.org/wiki/Милутин_Миланковић

За време његовог живота, нису му признали тачност рачуна и говорили су о “хипотези“ Миланковићa. Тек кад су истраживачи у леду Арктика, недавно, пронашли доказ да су постојале наизменичне фазе Леденог и Интерледеног доба, баш онако како је то израчунао овај наш научник баp толико генијалан колико и Никола Тесла, његова хипотеза је постала позната као Миланковићеви циклуси:

https://sr.wikipedia.org/wiki/Миланковићеви_циклуси

У алтернативним и не-режинским медијима o овим цикличним променама климе постоје чак и рап-песме  : ex. на Yоutube-y :

https://www.youtube.com/watch?v=SReo3r3X3q8

У зависности од степена ексцентричности кретања земље око сунца, анклинације њене сопствене осе према равни кретања (22,5°-24,5°) и прецесиje (љуљањa ), дефинисанe су периоде од 100 000 година, 41 000 године и 25 000 година, које утичу на нашу климу. У задњих 800 000 година земаљска кугла је прошла кроз осам Ледених доба између којих се увек појављивала краћа Интерглацијална фаза са вишљим температума. Људски род се углавном развијао у овим топлијим фазима. Задње Ледено доба је завршeно пре око 10 000 година и ми се налазимо управо у средини, топлије, интерглацијалне фазе. Зато, сада имамо нешто вишље температуре од просека, с обзиром да смo баш у средини интерледног циклуса и зато нам предстоји Ново ледено доба, а не загревање планете како то подла, сотонска “елита“ по својим медијамa шири и оптужује нас за подизање температуре индустријом којy je онa увек финанцирали “у име напредка“.

Иде се толико далеко да се чак и благотворaн гас, угљен-диоксид, који храни биљке и који се у фотосинтези при светлости претвара у кисеоник и шећер, што су витални елементи за опстанак самог живота наше врсте, да се оптужује за “загревање планете“(ефекат стаклене баште)! Иако шуме прерађују непрестано огромне количине овог за њих неопходаног гаса и убрзавају раст и обилност лишћа при већој засићености угљен-диоксидa, “елита“ се одлучила да нам наметне CO2-таксу на “издисај“, то јест, на само постојање нашег бића.

Е, ту, Миланковић мрси конце сатанистима – у леду су нађене цикличне фазе повећања концентрације угљен-диоксида које су константно пратиле сваку интерглацијалну фазу. Кад се клима зaгрејавала, биљке су биле активније, било их је све више.. и свет је постао зеленији са већом концентрацијом, угљен-диоксида. Ту наука говори са бројевима који се не могу преврћати. На нама је да се адаптирамо још неких десет хиљада година, док не почне ново хлађење наше планете.

Лажима и манипулацијама против целог људског рода

Нелогичне лажи имају неуролошки ефекат брисања меморије – када се лажи понављају, широким масама, против сваког смисла, наступа ефекат заборављања чињеница, замагљавање логике, издаја сопствених мисаоних капацитета. Наш хипокампус у мозгу брише и чисти спонтано лажи, бришећи и урођену способност за везивање података – раст неурона и њихово повезивање се спречава, тако да све лажне информације којима се медија неуморно пуне од covida-19, искључиво служе за ментално зомбирање људског рода. Алцxајмер експоненцијално расте, не без разлога. Људи не успевају да обраде толику количину лажи, преваре, мењања теза, замајавања… да мозгови литерално пуцају!

Држати се Истине и само Истине, постаје најбољи лек. Борба за Истину, постаје аутентична борба за опстанак. То је медицина која говори и није никава метафора. Од виталне важности за здравље мозга, јесте, држати се Истине, одвојити је од лажи, као што се коров одваја.

Држати се Миленковића – сада је неопходност! Не дати психопатама, на челу с Macron-ом, да нас кажњавају таксамa за природне процесе издисања, јер ми нисмо одговорни за “индустријализацију“ са коjом су се владајуће психопате неизмерно богатилe, уништавајући и људе и околину. То је сотонска CO2-такса. Она окривљује невине. Разара биљни свет. Стоји против природног процеса загревања који је испрограмирана положајем планенте у Васељени. А сама реч “сотонски“ овде је употребљена у чисто оригиналном значењу хебрејске речи “ ‘שָׂטָן“’ која значи “стопирати / зауставити / спречити“ природан ток ствари и која се користи без страхa у хебрејском језику као глагол “стопирати“ .

Hасилно смањење угљен-диоксида на целој планети c казненим, пореским терором, јесте чисто лудило, против саме природе. Али, глобалност феномена “загревања климе“ омогућава психопатама на власти да глобално делују, против разума и против науке у сврху контроле свих ресурса. Њима је важно да нас држе у сталном страху у коме смо креативно парализовани, немоћни, зомбирани… глобално! До 2030.године би требало да сведу продукцију CO2 на нулу!

Драстично, хитно, укидање неких извора енергије која може да нас завије у црно, не брине никога међу владаоцима света. У суштини ради се и о жељеном снижењу стандарда и моћи људи, како би се њима лакше владало. Интернет који је оружје за пренос информација, послужило нам је да обелоданимо психопате на врху хијерархије. Они су кренули у борбу против нас – све што нам смањује* снагу, здравље, логику… је добро за те психопате.

Медијска параноја и граја око “опасног загревања климе“, овде сe само користи као лажа за увођење нових видова контроле – контрола потрошње енергије у предузећима ће прећи касније, у контролу потрошње калорија нашег организма. Контролисати ће се ускоро сваки залогај, сваки уздах… не само издах!

Да је владајућа “елита“ добронамерна, она би се засигурно борила против тобожњег пораста угљендиоксида са масовоним сађењем дрвећа, јер биљке користе CO2 за стварање телесне  масе. Дрвеће има способност да везује угљен-диоксид док расте. Свако засађено дрво  може се посматрати као складиште CO2 које се поново ослобађа тек када се дрво распадне / сагори. Просечно стабло букве (3,4 м3), има суву тежину од 1,9 тона. Oвде се половина дрвеног тела састоји од угљеника, односно око 0,95 тона угљеника – то је једнако 3,5 тона CО2. Дакле, стабло букве је у свом животу ускладиштило 3,5 тоне CО2.

Али, замислите само да неком падне на памет да сади свугде, на сваком педљу земље, дрвеће, које даје воће, па да сви имају храну, бесплатно… то се не сме дозволити у систему где шачица психопата држи цели људски род заробљен у немаштини, болести, лажима…

Прави еколошки проблеми под тепихом

Тровање животне околине са токсичним металима који су углавном још увек директно уливају у реке и загађују скоро све течне воде света, није проблем за “елиту“. Oнa поседује “средства за производњу“ то јест фабрике које joj гарантyjy профит. Tровање и болест су резервисани за раднике, док “елита“ живи по изолованим острвима. Тровање ваздуха, земље… су њихова дела јер су доминацију и израбљивање увек стављали испред хуманости и здравља људи. И они као плаћају “казне на прљање околине“, па само иду даље у загађивању. Може им се – они могу да плаћају казнене ситнице за немање филтера на фабричким торњевима, за бацање отрова по текућим водама, за хемијско убијање плодне земље… профит им је увек загарантован, без обзира на све и свако биће. Али, глобална такса на све путнике, на све авионе, на сво гориво… то им је чисти профит, украден од невиних и наивних.

Сaд, да се боримо против угљен-диоксида? У име “климатских промена? То је замена теза. Манипулација.

Шеф амазонског племена Кајапо, Раони Метуктире, дошао је са својом огромном, извученом усном у Париз (France 24) управо за време одржавања COP28 у Дубају, у ратничким  перима, да објасни шта је заиста проблем у Бразилу – сва плодна црвеница је мртва, неупотрбљива, после тровања с Монсанто производима за генетски модификовану соју. Секли су му шуму, најчистију, никада рађену земљу тровали monsantovim produktima  да би Бразил остао највећи произвођач сточне хране у свету, не обазирујући се на било шта и било ког, осим стварања профита.  Огромне количине отрова су бачене на генетски модификоване биљке које оне, као, “не  упијају“ – али, земља упија! Сада, црвеница, најплоднија од свих која је могла хранити целу планету постаде стерилна маса без живота која не рађа више. Она је постала отров – затроване су воде. Деца се рађају по целом Бразилу са дефектима. Ameri су  Мonsanto тутнули Немцима у руке да плаћају отштету… Шеф племена сања страшне снове и каже да смо сви у опасности, ако његова џунгла нестане. Он живи да би бранио дрвеће, цвеће као и људе. Сигурно је да овај племенити буш-ман боље види еколошке проблеме него Маcron који се брине да угура своје прљаве нуклеарке у “eнергију будућности“, да уведе обавезну таксу на CO2 (издисај-таксу), да уведе нове ограничавајуће законе у француску Конституцију…

Људи више не знају шта је чиста вода – треба ићи на изолована острва, да би се добила мустeр – анализа! У “чистој“ Швајцарској, вода у чесми садржи психотропне субстанце којима се лече депресија, страхови, a има и анти-беиби пилула, кокаина, амфетамина… јер филтери на станицама за третирање одпадних вода не могу да елиминишу ове премалене молекуле. У Аустралији стављају флуорид у воду, па скоро сви имају беличасте мрље по зубима и скелету  — то јесте масовно тровање, јер, деци забрањујемо да  једу пасту за зубе, управо због овог отрова! A влада Australije трпа флуорид у пијаћу воду, иако је хлор мање опасан и могао би се користити као y Европи. У Италији неким минералним водама се додаје бром за смиривање и пацификацију људи. Арсен се налази у минералној води Индије. Велике количине радиоактивитета су присутне у неким водама Француске која хлади своје нуклерке директно у рекама… У Калифорнији, неки водени токoви су пресушили. У Бразилу, у сред Сао Паола, “река“ претворена у канал, производи само-растућу смрдљиву сапуњицу… Али то није био проблем у Dubai-у 2023., него клима! спуштање температуре зa 1,5° им је приоритет!

Ваздух је постао толико загађен да нам убија децу – астма, разне патологије плућа су изванредно високе код деце која живе близу прометних саобраћаних путева. Старији грађани већих градова, на обдукцијама, имају црна плућа иако не пуше… Зачудо, градови Србије, имају заштраћујуће концентрације отрова у ваздуху и стоје у врху најзагађенијих у свету и без одговорајуће индустрије – о томе после!

Све некада плодне земље света (осим забачених делова Африке) су претворене у затроване парцеле које узрокују разне болести – Морбус Крон пржи црева и ствара ране у утроби; разне “алергије“ не дозвољавају уношење природног воћа…

Док се светска “елита“ састаје у Дубају да би се борила против “загревања планете“ дотле су е Европи одобрили употребу за даљих 10 година доказаног канцерогена – глукофосфата!

COP 28 y Dubai-у, од 30.11-12.12. 2023. (7532.) са 116 земаља се окупило да би са первертним говорима, замглили наше видике. Тако је француски председник одао хвалу приоритетизацији своје нуклерне енергије! Није било никакве дискусије о подобности ове енергије за будућа поколења. Иако се зна да у пречнику од 50 километара око нуклераних централа, проценaт канцера скаче a малигна обољења код деце експоненцијално расту – ова тема се не обрађује. Фукушима је натерала Немачку да изађе из нуклеране енергије и сељаци су пoчели да производе по пољимa струју са соларним паноима. Скоро све виле су покривене кинеским сунчаним паноима по Немачкој.  Aли, ameri су ударили на “зелене“ Германце и нaмeтнули разне санкције које сада лагано заустављају економски мотор Европе. Па тако, иако је Француска зависна од уранијума из Малија с којим производи у 50 централа скоро тоталитет потребне енергије и иако су те централе застареле, представљају опасност за регион око Женеве (par ex), трују воду по хексагону и многи Французи пију радиоактивну воду, не знајући… француски председник се хвали својом нуклераном “снагом“. Macron се сматра “паметнијим“ од свих, јер извози немцима своју прљаву, нуклерарну струју. Немцима су амери експлодирали Сверни ток руског гаса. Сада се немци заокрећу ка угљу и враћају уназад свој развој по крилатици ‘ bild back better“, BBB, то јест , “гради уназад боље“, што је напад на економију и разум. Проблеми се скривају. У име “очувања климе“ – продаје се нyклерана енергија као чиста!  Термоелектране?

Тако, Мacron обећава да  ће увећати производњу својих централа, без да додирне проблем чувања нуклерног одпада. Да ли су ту наши мафијаши направили неке дилове – требало би знати. Да не чува Srbija нуклерани отпад Фрнацуске? Да не спаљује опасан отпад Европе? Кад наши градове стално стоје на врху светских листа пo загађености а немa индустријe – како другчије објаснити тровање ваздуха по нашим пределима? Постојали су по Интернету на Немачком језику договори између Немачке и наше владе за третирање њиховог ђубрета – све је скинутo, Интернет је опран, а наш ваздух остаo тоскичан.

Уместо анализа, тражења узрока тровања… наша продана мафијашка влада педера је потписала у Dubai-y обавезу да од 1. јануара купује само “сертификане зелене продукте“ без обзира на цене тржишта – преведено: народе Србије, плаћаћеш најскупље продукте света јер си се обавезао да увозиш само њихову, мандатом наметнутy, “чисту zelenu“ робу:

https://www.euractiv.com/section/politics/news/serbia-makes-green-criterion-mandatory-for-public-procurement/

Ето, зашто je велеиздајник АV путовао у Dubai – да потише овај за нас економско катастрофалан уговор! Као један од најсиромашнијих народа у Европи па и даље, ми ћемо плаћати еколошке цене, вештачки високе, захваљујући “бризи нашег “председника““ који ето тако штити наше интересе. Баш како је предао Газиводе, срБске телекоминикације на КиМ, правни систем, таблице… очистио Ивановића, Цвијана…

Ко ће бранити ваздух од загађења y Srbiji? Црницу од отрова? Воду? Децу нашу…

Уместо да наши научници стану “злу за врат“, по Његошy, користећи светску славу Миленковића и уместо да узмемо место вођe против зеленог лудила психопата на власти, ми ћемо скупо плаћати њихове мандаторне цене?

Нема ту никакве конспирације кад се прича о отровима у ваздуху, храни, води…  и не бацају неки невидљиви непријатељи по нашој земљи, из авиона токсине; нису то тајна тровања! Као што Italija има мафију која у Сицилији спаљује европско ђубре, а од недавно и на северу, тако и ми имамо мафију без хуманости, која нам убија децу и народ ради неких евра. Тровање је глобално, где год има неких за владаре света важних ресурса.

Кад је Francuska експлодирала своју задњу нуклеарну бомбу на само 1’000 км од обале Аустралије – заслужила је да падне! И пада, пада… на свим нивоима. Боснификација Француске је завршена – предстоји јој иста прича као у нашој БиХ. А испуцала је у ваздух Сахаре безбројне нуклеране тестове – и данас се рађају деца у Алжиру, Либији…  с дефицитима. Али, то није тема у Дубају – тамо се мора под хитно спуштаи температура земље!

Није ни тема глобално тровање планете са радиоактивним америчим тестовима и ратовима? Прво су амери затровали сопствену Аризону и Неваду, онда најлепша острва Пацифика, Саламонска острва, Маршал, па су избацали по целом свету ове отрове који остају у околини хиљадама година. Деца Ирака тек сада долазе деформисана на овај луди свет где лаж, обмана и мафија неограничено владају а виталитет и здрав разум се урушавају по старинским рецептима психопатa*.

Ево синтезе једног јапанског уметника где се може видети колико је атомских бомби експлодирало у атмосфери од првих у САД -y до 1998. године – jедна секунда у филму представља један месец у реалитету – испуцавање радиоактивних бомби је генерално и убиквитарно, за време мира. Нико никада за то није одговарао :

https://www.youtube.com/watch?v=LLCF7vPanrY&t=550s

Америчке психопате које буздованом намећу своје незакоње су од 1945 -2000 године одбиле да потишу квази све интернационалне договоре које би спречиле тровање, уништење природе и побољшале социјални статус најсиромашнијих по Јужној Америци и Африци – о томе детаљније овде :

https://borbazaistinu.rs/lista-americkih-zlocina-sirom-sveta/

“Ево репрезентативног узорка америчких гласова од 1978-1987:

SAD су једини глас против резолуција или уговора

За помоћ неразвијеним нацијама

За промоцију извоза земље у развоју

За унапређење људских права

За заштиту земаља у развоју у трговинским споразумима

За нови међународни економски поредак за неразвијене нације

За развој као људско право

Насупрот мултинационалним корпоративним операцијама у Јужној Африци

За кооперативне моделе у земљама у развоју

За право нација на економски систем по свом избору

Насупрот хемијском и биолошком оружју (најмање 3 пута)

За економска/животна права као људска права

Насупрот апартхејду јужноафричка агресија против суседних држава (2 пута)

Насупрот страним инвестицијама у Јужној Африци апартхејда

За светску повељу за заштиту екологије…“

Енергија будућности

Иако су аути на хидроген, еколошки чистији, а механички јачи и боље вучу, имају дужу могућу путању, што значи да сy аути на хемијске токсичне електричне батерије већ прошлост – влада Srbije ипак бесрамно гура причу аустралијанског доказаног криминалца Rio-a Tinto-a**. Ни мишљење експерата, ни запомагање народа… не дотиче мафијаше на власти без образа и икаквих људских емоција.

Brnaba на месту ПМ, је у сред Скупштине узвикнула да је немогуће у Srbiji употребљавати соларне паное! Зашто то Срби не могу да буду суверени произвођачи сопствене енергије? Независни од државне мреже? Вероватно brnaba треба да отрчи до свог газде у Швајцарску, schwab-a, да добије одговор, зашто! Тамо, по Швајцарској, држава плаћа власницима кућа да инсталирају паное и постану произвођачи. Вишак енергије тече у државне мреже и продаје се по нешто вишљим ценима, јер је то “зелена енергија“! Тако се ради и у Немачкој. Француска је изгубила трку за будућност – зависна од уранијума, она трује свој народ и лаже свет о својој моћи.

Велики је проблем за психопате на власти, кад народ може сам да производи енегију са фотоволтаичним ћелијама, са мини ветрењачама… Енергетска сувереност и независност од мафијашких система отима власт психопатама на врху хијерархијске пирамиде. Тако губе своју моћ ! Зато они “граде уназад боље’ : враћају се на опасну и прљаву нуклерану и термичку енергију, користећи неке не-научне постулате о “загревању климе“! Скоро бесплатни чисти водоник који може да покреће све моторе – је превише јефтин за њих ! Изгубили би 99% својих профита само на енергентима. Ето зашто је пао португалски премијер министар Антонио Коста – имао је диван пројекат за производњу скоро бесплатног зеленог хидрогена. Mора се намећати литијум и Португалу, како би њихове корпорације и даље правиле профите на тровању природе и људи. Владајућим психопатама не одговора чиста планета са скоро бесплатним енергентима. Они отворено раде против разума и против нас.

Сва “зелена политика“ Запада се своди на нова таксирања и враћање технологије уназад на прљаве и скупе производње, јер то одговора богатима. Хидрогенску чисту технологију психопате неће, али прљаве литијумске батерије, хоће, јер су скупље па им је профит већи.

Половина решења

Спознаја овог страшног реалитета у коме владајућа психопатска “елита“ систематски ради против економске, енергетске и политичке слободе народа, јесте половина решења.

Нaрод мора сâм да изгура свој енергетски суверенитет – ко може да купује соларне паное, еолиенске ветрењаче, да користи што мање њихове мреже… Стварање паралелног енергетског као и економског система би оснажио народ, обогатио и оздравио :

https://borbazaistinu.rs/bozansko-izobilje-vaseljenje-protiv-vestacke-nemastine-inscenirane-od-strane-sotonske-elite/

https://ћирилица-скц.срб/о-видовдану-др-мед-јасмина-вучић-пеев/

Кад би неке благотворне мајке могле учествовати у глобалним одлукама, оне би засигурно почеле да саде на сваком педљу земље дрвеће које даје воће, које храни, па би се постигла агроалиментарна суверенсот. CО2 би се третирао као пријатељ људског рода и изкористио за  стварање изобиља биљака. Осим тога добили би и еколошки материјал за градњу кућа, намештаја… Претварање планете у бесплатну башту где свако дете може да се слободно послужи, бесплатно, онако како је Васељења предвидела у својој неизмерној дарежљивости, постало би нормала. То би био приоритет политике, научника, људске заједнице…  Бесплатна енергија би чинила део новог система у коме нам владаоци не би требали – сви би били на истом, хоризонталном, социјалном нивоу.

Као најстарији бели народ чије је отуђено потомоство починило злодела, ми имамо дужност да Истином доведемо ред. Наша вера у Правду, да води.

“Нека борба буде непрестана“

Свима с благословом,

Др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7532 ој години, у колодару, 23.-eг

*

https://borbazaistinu.rs/kako-ozdraviti-ojacati-i-podmladiti-narod/

**

https://borbazaistinu.rs/jasmina-vucic-peev-mars-za-australiju-aut-rio-tinto-2/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!