Свет

Пентагон потврдио после вакцинисања иде чиповање

Опасност на коју годинама упозоравају добронамерни стручњаци широм света (који нису део глобалног пројекта), а које мејнстрим медији погдрно називају “теоретичари завере“, потврдили су научници Пентагона. Крајњи циљ овог корана лудила је чиповање и успостављање потпуне контроле над људима. Да то није никакво фантазирање трезвених људи, него сурова реалност можете се уверити у тексту који је објавио Спутњик, а можете прочитати у наставку.

Уредништво Борба за истину

Чип „предосећа“ корону, филтер исисава вирус: Пентагон обелоданио „генијалне“ изуме

© AP Photo / Jose Luis Magana

Усред глобалних напора да се заустави ширење пандемије ковида 19 вакцинацијом, научници Пентагона раде на амбициозним методама сличним научно-фантастичним, за које се надају да би вирус корона могао да постане последња таква смртоносна здравствена криза.

Тим америчке Агенције за напредне истраживачке пројекте одбране (ДАРПА) који директно подређен руководству Министарства одбране САД у емисији „60 минута“ на Си-би-есу обелоданио је неке од својих, како кажу, генијалних и револуционарних изума.

Наведено је да је микрочип, који се убаци испод коже и служи за откривање инфекције ковид 19 код асимптоматских особа, проглашен великим достигнућем.

Пензионисани пуковник Метју Хепбурн, бивши војни лекар за заразне болести са 23 године радног искуства, који је сада на челу Пентагоновог тима, показао је гел направљен да „континуирано тестира крв“.

„Кад доспе испод коже открива вам да се у телу одвијају хемијске реакције, а тај сигнал значи да ћете сутра имати симптоме“, рекао је Хепбурн.

Бивши директор за медицинску спремност особља Националне безбедности Беле куће открио је да су научници првобитно хтели да развију метод „провере мотора“ након борбе за заустављање ширења короне на броду УСС Теодор Рузвелт.

У марту 2020. идентификован је инфициран морнар на броду, при чему је 1271 члан посаде (27 одсто посаде) имао позитивне резултате током неколико недеља, од којих већина (77 одсто) није имала симптоме у време лабораторијске дијагнозе. Двадесет и три члана посаде су хоспитализована, а један је тада умро.

„То је попут светлости… Морнари би добили сигнал, а затим би сами извадили крв и тестирали се на лицу места. Те податке можемо добити за три до пет минута. Док скраћујете то време, док дијагностикујете и лечите, заустављате ширење инфекције “, рекао је Хепбурн.

Још један изум, који Пентагонов тим сматра „научном чињеницом“ за разлику од „научне фантастике“, је филтер постављен на машину за дијализу, који може уклонити вирус из крви.

Речено је да је „пацијент 16“, подвргнут експерименталном четвородневном лечењу након што је дошао са затајењем органа. Неколико дана касније, пацијент се наводно потпуно опоравио.

Од тада је америчка Управа за храну и лекове (ФДА) одобрила филтер за хитну употребу. Према речима Хепбурновог тима, филтер је коришћен за лечење скоро 300 критично болесних пацијената.

Већ неко време научници са другом агенцијом Пентагона – Институтом за патологију, која проучава узорке ткива војника и морнара заражених разним патогенима широм света, траже начине да у будућности спрече настанак пандемија попут садашње.

Узорци ткива који су наводно узети од пацијената заражених шпанском грозницом пре 100 година, омогућили су стручњацима из болнице Маунт Синај и Центра за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) да поново створе вирус у својим лабораторијама 2005. године и произведу антитела на њега.

„И ето, ако смо овим, скоро сто година старим људима извадили ћелије крви, они су још увек имали имуне ћелије које су циркулирале њиховим телом и реаговале на вирус 1918. године. То је био један од оних тренутака када сам само рекао, „Вау, то је врло моћно и занимљиво“, рекао је имунолог и стручњак за инфективне болести др Џејмс Кроу.

2017. године, др Кроу се пријавио на конкурс ДАРПА за пројекат производње антитела довољно брзо да се заустави пандемија. Научник је нашао методу стварања антитела у бочици крви у рекордном року. У складу са његовом технологијом, потребно време је смањено са уобичајених шест до 24 месеца на 78 дана.

„20.000 доза за 60 дана… У основи, говоримо о креираним антителима која су толико ефикасна да ћете добити скоро тренутну заштиту након примене и прекинућете трансмисију вируса и заједници. Ако можете да је прекидате, онда потенцијално можете да спречите пандемију“, рекао је др Метју Хепбурн прошле године.

Технологија коју је развио Кроу коришћена је у стварању антитела против ковида 19, док научници сада покушавају да убрзају развој антитела, који тренутно траје три недеље за 7.500 доза.

У још амбициознијем подухвату, др. Кајвон Моџарад на Институту у Мериленду тренутно покушава да направи вакцину против свих коронавируса.

„Имамо алате, имамо технологију да то све сада учинимо… Вируси убице које нисмо видели, нити могли да замислимо, биће обуздани“, рекао је Моџарад.

Научник је додао да је циљ да се људи вакцинишу против смртоносних вируса који нису још идентификовани.

Нове методе које су осмислили научници Пентагона којима се хвале, појединци посматрају са скепсом.

У фебруару је „Њујорк тајмс“ известио да су војни званичници рекли америчком Конгресу да је трећина припадника службе исказала неспремност да прими вакцину против короне. Наведена је забринутост да садржи микрочип који је наводно осмишљен за праћење. Други су веровали да би вакцина могла трајно да онеспособи имунолошки систем онога ко је прими, преноси „Спутњик интернешенел„.

Извор: Спутњик

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!