Свет

ФДА је знала: 44% трудница је побацило након вакцинације против Ковида, али су вакцине ипак добиле хитно одобрење

Приликом доношења одлуке о одобрењу за хитну употребу (ЕУА) за „вакцину“ против коронавируса (Ковид-19), америчка Управа за храну и лекове (ФДА) је у то време добро знала да ће скоро половина свих трудница имати побачај. као резултат ињекција.

Најновији Фајзер документ показује да је 44 посто свих трудница које су учествовале у Фајзеровим испитивањима ињекције мРНА (glasnička RNK) изгубило своје нерођене бебе. За ФДА, ово је и даље „безбедан и ефикасан“ лек.

Након што су ове жене изгубиле своју децу, фајзер је покушао да тврди да смрт нема никакве везе са његовим хицима. ФДА је очигледно веровала Фајзеру на реч и одобрила и касније одобрила ињекције као третман за Фаучијев грип. Хиљаде и хиљаде страница докумената које су Фајзер и ФДА покушавали да прикрију током 75 година показују шокантан образац намерне обмане од стране два ентитета. И Фајзер и ФДА су радили прековремено како би покушали да сакрију истину од јавности, али та истина сада излази на видело.

Велике фармацеутске компаније и ФДА су лажови

Нажалост, за милионе жена које су већ добиле убоде, штета је већ учињена. Многи су већ на тежи начин научили да је Операција Warp Speed (”Warp brzina”) заправо само Операција Death Speed (Брзина смрти), укључујући и за нерођене бебе.

Све жене које су учествовале у Фајзер испитивању примиле су између једне и четири ињекције Фајзерове мешавине мРНК. Четрдесет двоје је одмах примило лек, док је осам добило плацебо, а касније прави лек.

До 31. марта 2021. године, све труднице у испитивању, укупно 50, узеле су најмање једну дозу Фајзерове експерименталне ињекције БНТ162б2. Следи објашњење како је Фајзер свесно сакрио катастрофалне резултате.

„Фајзер бележи абортусе као озбиљне нежељене догађаје (САЕ) са оценама токсичности ‘умерене’ (2) или ‘тешке’ (3). Међутим, сви абортуси су пријављени као неповезани са пробном вакцином, односно са „другим“ узроцима и означени као „опорављени/решени“ нежељени ефекти. Да поновим, не само да Фајзер негира било какву узрочност у вези са вакцином и тврди да је губитак живота узрокован другим узроцима, већ и губитак детета категорише као „решени нежељени ефекат“, попут главобоље која је нестала.

Другим речима, губитак трудноће је само колатерална штета – „нуспојава“ која се брзо „решава“ након што су бебе умрле. Иначе, овако функционише Фајзер: само сакријте истину, прекатегоризујте је или лажете о томе, а ФДА ради потпуно исту ствар.

До 1. априла, ФДА је била потпуно свесна чињенице да је „значајан проценат“ трудница које су примиле вакцину против грипа Фаучи претрпео „спонтане абортусе“. Упркос томе, агенција није урадила ништа, дозволивши много већем броју трудница да прими вакцину.

ФДА „није испунила своју дужност да прегледа податке и истражи шта је Фајзер имао за означавање смрти фетуса као неповезаних са вакцином и као ‘других’ узрока,“ објашњавају извештаји.

ФДА је такође пропустила да барем саопшти јавности да постоји озбиљан ризик за нерођене бебе, које су изложене вакцини против Ковида преко својих мајки. Без тих информација, примећује Daily Clout, „жене не би могле дати информисани пристанак да приме Фајзерову мРНА КОВИД вакцину“.

Рећи да ФДА није успела значи да је једноставно погрешила, што није случај. Корумпирана савезна агенција је лагала у име компаније Фајзер скривајући истину од јавности, што је злочин против човечности као и непоштовање дужности.

Аутор: Саша Ф.

Текст прилагодили сртбском језику уредништво Борба за истину

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!